Me vjen keq saura qe mendon ne kete menyre,une nuk thashe qe eshte me mire nen sundimin serb,rus,apo tjeter,perkundrazi kete gje e the ti.Une kurre ne jeten time nuk kam reshtur se menduari per nje Shqiperi etnike te pavarur dhe te begate ne te gjitha aspektet.Por marrja e meritave te shqiptareve nga nje kriminel i tille si G.W.Bush,pjestar i grupit famekeq Skull & Bones, normalisht nuk na sjell dobi si komb,por na ben servila te nje politike te rendit te ri boteror,qe shume shpejt ka per t'u instaluar me njerez te tille si ju,pa ofendim,qe i merrni kaq perciptas gjerat.Kur thashe qe te lexoni me shume e kisha fjalen ne te mire te Shqiperise dhe jo per te krijuar ndarje mes shqiptareve,sic po perpiqeni te me nxirrni mua te tille.Per sa i perket xhamive qe i citon ti nuk i ka bere Bushi ato,dhe as t'i kete ligjeruar ai,por populli amerikan qe une kurre nuk e bashkangjita me emrin e Bushit,pasi s'kane asnje ngjashmeri,perkundrazi eshte vete populli amerikan qe e kritikoi me shume ate,megjithese ne fillim e hengri genjeshtren me te madhe te botes moderne qe gjoja Bin Laden i paska sulmuar i vetem Kullat Binjake,nderkohe qe agjensite sekrete amerikane e prisnin nje sulm te tille,dhe s'levizen as gishtin per ta ndaluar ate.Kjo shpjegon qarte qe keto agjensi dhe shume organe drejtuese ne U.S.A. nuk i perkasin me popullit te theshte qe i krijoi,por organizates famekeqe Illuminati. Besoj se koha ka per te te vertetuar ty dhe shume te tjereve ate cka une po perpiqem te te shpjegoj...
Krijoni Kontakt