Close
Faqja 8 prej 25 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 241
    BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Në tokën e lashtë Pellazge
    Postime
    154
    Me vjen keq saura qe mendon ne kete menyre,une nuk thashe qe eshte me mire nen sundimin serb,rus,apo tjeter,perkundrazi kete gje e the ti.Une kurre ne jeten time nuk kam reshtur se menduari per nje Shqiperi etnike te pavarur dhe te begate ne te gjitha aspektet.Por marrja e meritave te shqiptareve nga nje kriminel i tille si G.W.Bush,pjestar i grupit famekeq Skull & Bones, normalisht nuk na sjell dobi si komb,por na ben servila te nje politike te rendit te ri boteror,qe shume shpejt ka per t'u instaluar me njerez te tille si ju,pa ofendim,qe i merrni kaq perciptas gjerat.Kur thashe qe te lexoni me shume e kisha fjalen ne te mire te Shqiperise dhe jo per te krijuar ndarje mes shqiptareve,sic po perpiqeni te me nxirrni mua te tille.Per sa i perket xhamive qe i citon ti nuk i ka bere Bushi ato,dhe as t'i kete ligjeruar ai,por populli amerikan qe une kurre nuk e bashkangjita me emrin e Bushit,pasi s'kane asnje ngjashmeri,perkundrazi eshte vete populli amerikan qe e kritikoi me shume ate,megjithese ne fillim e hengri genjeshtren me te madhe te botes moderne qe gjoja Bin Laden i paska sulmuar i vetem Kullat Binjake,nderkohe qe agjensite sekrete amerikane e prisnin nje sulm te tille,dhe s'levizen as gishtin per ta ndaluar ate.Kjo shpjegon qarte qe keto agjensi dhe shume organe drejtuese ne U.S.A. nuk i perkasin me popullit te theshte qe i krijoi,por organizates famekeqe Illuminati. Besoj se koha ka per te te vertetuar ty dhe shume te tjereve ate cka une po perpiqem te te shpjegoj...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Dridhe dridhe se e dredh bukur.Permbaju asaj qe thashe une se s me plas shume per perefrezime te tilla si nazist e komunist.Ti na del e i thu Bin Ladenit ushtar lirie keshtu qe s ka ca pritet nga ty.

Po ne ndergjegjen tende kuranore a e mbart ate nder qe i beri Kosoves?Se per mua kombi eshte mbi gjithshka dhe ai komb eshte Shqiperia e jo Iraku.
    Ata që bien dëshmor per Zot, Komb, Vllezër e Motra sipas Kur'anit jan banor të xhennetit ! Ata nuk kan vdekur, përkundrazi jan të gjalle pran Zotit !

Qka ne ndergjegjen time ? Po edhe te ishte Sulltan G. Bushi, se te njejtin qëndrim do e kisha mbajtur ndaj tij ! Ky hin ne kategorin e Sllobos, Hitlerit, Musolinit, Maos, Enverit e shum idiota si ky. Un qendroj larg keti grupi,

Citim Postuar më parë nga arpos
    Ah po '? Sepse sipas teje Amerika erdhi e na shpetoi ? Po ku mbetën ata 15 mijë tjer që i varrosëm me duart tona ? Ku mbetën ata 2mijë të pa gjetur ? Amerika po qe deshi, ka pasur rastin kur rugova ju gënjezua klintonit ne 95-tën gjat vendimmarrjes per Bosnjën, por se beri mall rugoven, saqe bushi, a e beri mall kur erdhi ne ne kosove ? JO !

Gazetari i cili e sulmoi Bushin eshte shembull ! Nëse të gjithe gazetaret do te vepronin ne kete menyr, do te kishte shum me pak diktator, shkaterrues e zullumqar !

Tash na "shpetoi" amerika neve, dhe mori leje te bej çfar do krimi qe don ? Turpi eshte per tye motër e dashur, qka mos te duash per vete, mos ja deshiro askujt ! Kjo eshte keshill profetike !
    Ti e quan veten mysliman. Ashtu mund te jesh. Por kurrsesi nje mysliman shqiptar. ç'krime te beri amerika ty, e pse u dashka marre shemull gazetari qe qelloi Bushin me kepuce? Se te çliroi Kosoven nga kthetrat serbe? Nese amerikanet nuk do te nderhynin, gjate presidences se Klinton, jo 15 mij te vrare, por 2 miljon te tille do te kishte ne te gjithe Kosoven. Dhe do te ishte hapur nje konflikt ballkanik, konflikt gjate te cilit ti do ishe arratisur ne Arabi, nga frika.
    Nese Bush do te kishte perdorur diplomacine e bute me serbet, Kosova nuk do te ishte nje shtet i pavarur, dhe vellezerit tane shqiptare te Kosoves, (jo te tute se mesa shoh nuk ua dashke te miren) do te ishin kthyer perseri ne situaten e vitit 1999, dhe serish ata do te kishin derdhur gjak me bishat serbe.
    Ty te rrofte kepuca, bashke me bythzinjte e Irakut. Po nuk ua ka fajin George Bush atyre. Ata po i shkaterron lufta sektare dhe jan aq te trashe sa nuk e kuptojn se nga i vjen e keqja. Dhe kurr nuk kane per te gjetur paqe, kete ta kesh te qart.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Conquistador : 16-12-2008 më 19:42

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Je i sigurte se po te ishte sulltan do e kritikoje?

Citim Postuar më parë nga Arpos
    Un Osaman e njoh si nje njeri bamirës, edhe pse ishte milioner, i dul ne krah te defavorshmit, luftoi ne çlirimin e Afganistanit, ndërtoj shkolla, spitale, dhe shtet !
    Ja kush je ti!
    Tani ti me i zgjuari botes qe je kunder heroit kombetar vetem e vetem se ka masakru turq,qe je kunder Nene Terezes sepse nuk ishte islamike si ty del ketu kunder opinionit boteror sepse ti je historian akademik dhe i di si kane rrjedhur ngjarjet mjaft mire sic the qe serbet erdhen te krishtere ne Ballkan dhe erdhen ne shek e XIX.Une te njoh mjaft mire se c fare je dhe c fare qellimesh ke por keto te tjeret qe po te lexojne per here te pare se dine.
    Ketu na del humanist i kulluar ne nje teme tjeter del kunder humanizmit duke qene kunder Nene Terezes.Je me 1001 fytyra.
    SHBA cliroi Kosoven.Si do ishte cliru Kosova po mos ishte SHBA?Nga UCK-ja qe me zor mbronte veten?Apo do e kishe cliruar ti ne version Rambo VI?

Citim Postuar më parë nga arpos
    Un Osaman e njoh si nje njeri bamirës, edhe pse ishte milioner, i dul ne krah te defavorshmit, luftoi ne çlirimin e Afganistanit, ndërtoj shkolla, spitale, dhe shtet !
    Kurrsesi nuk je Shqiptar ti. Se nuk ka munci qe zemra jote te rrahi kaq shume per venet islamike lindore, kurse kur vjen puna per simbolet kombetare as nuk e rru fare dhe i hudh posht pa piken e respektit. nuk e kuptoj.....

Nderimet e mia o bujtes Afgan!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    Hej hej me ngadale o popull. Mos ngaterroni fene me politiken. Sa per ata injorante me siper qe i quajne myslimanet te padenje per te jetuar do te doja te isha sy per sy me ta e atehere te hanin mu.t po tia mbante. Eshte kollaj te shash e te fshihesh pas nickut. Do ishte mire per ne e te tregohemi pragmatiste e te shikojme interesat tona e ti leme politikat e medhaja per te tjeret qe jane me te interesuar se ne. Ketu nuk behet fjale per fe ketu behet fjale per politike. Sadami i vrau e i preu hoxhallaret, sepse shikonte te feja nje rival te rrezikshem. Nga anet tjete jane vendet muslimane aleatet me te ngushte te amerikes ne luften e saj kunder terrorizmit. Nderkohe kur franca e italia e kundershtonin ameriken arabia saudite dhe turqia i ofronin ndihme dhe mbeshtetje te pakushtezuar. Ketu ne forum i jipet nje ngjyrim i mbrapshte luftes kunder terrorizmit. Krijohet idea e genjeshter se amerika lufton myslimanizmin, dhe na dalin disa injorante ketu ne forum gati per te mbajtur flamurin........ Mos valle venezuela eshte muslimane, apo korea e veriut....nuk po permend ketu kuben apo rusine. E pra se e zgjata kjo eshte lufte politike e ideologjike dhe kurrsesi lufte fetare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    S'ka, diplomacin që e solli në irak n'Rrot t'samës !
    Gerbe, ngele ti te merresh me diplomacine amerikane ?!
    Ne harte e di ku bie amerika apo jo ?!Ik fshi qurret njehere pastaj merru me politiken e amerikes .

Zoti bekofte shqiptaret dhe ameriken

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    E pashe dhe une skenen e 'sherrit'. Kudos to Bush. Reflekse fantastike. Edhe Jet Li sdo kishte reaguar aq shpejt.
    Jo Xhet Lli po, veq Xheki Qeni sma merr mendja qe i kish ik kaq mire.

Pershendetje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    Ah po '? Sepse sipas teje Amerika erdhi e na shpetoi ?
    Ptu bukeshkelur.
    Kur u be lufta ,ku ishe ti ?! Apo duke dale per shqiperi e maqedoni ,evrope dhe rrinit verdalle si gomeret neper ara .Pse nuk luftove ti te shpetoje veten .

Shiko realitein mer qyp ,mos fluturo .

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Ndërkohë, ka oferta për të blerë këpucët e tij nga e gjithë bota arabe, thonë njoftimet.
    Le te bohet nje oferte publike, e nashta edhe disa ketu ne forum marrin pjese.

Faqja 8 prej 25 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shpërthen pas një zjarri makina e një gazetari
    Nga ^SHIU^ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 07:58
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 23:24
  3. Nje shqiptar, zgjidhet si gazetari me i mire grek
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 16:53
  4. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 23-10-2004, 06:01
  5. Mazher Mahmood, gazetari që fut në kurth krimin shqiptar
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •