kan diqka exra domethanije ato kpuc, ika rrojt e thella, tashohim se qka vjen,
Sikur te isha un ne krye te botes.. vendet Islamike.. si IRAK/IRAN/Avganistan .. i kisha fshi fare nga HARTA E BOTES! .. Ata s'meritojn me shkel kete tok.. nje bomb Atomike.. edhe kijuv mamen nje nga nje.. se jan musliman te flliqur!!!
Mire jau ka bo bushi qe ju ka .. nje nga nje si qen rrugve!!
FORCAA AMERIKA.. POSHT IRAKIANET E FORUMIT SHQIPTAR QE PERKRAHIN KRIMINELET!
niemand
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
posht kreminelet.
Ca di ti me shume se ne se na hapet barkun.Ja ku e ke hapi syteKaq din ti, dhe me vjen keq që s'din me shum.
Kjo eshte burreri.E dha fjalen dhe e mbajti.Pavarsi e njeanshme dhe kete nuk e beri asnje vend magjyp muhamedian por e beri SHBA te pelqen apo s te pelqen ty.Eshte fakt kjo.Vendet magjype muhamediane as sot nuk e njohin.
Gjermania e pushtoi Francen per 3 jave.Kush e shpetoi Francën ne luftën e dyt botërore ?
A je iraken ti?Ca te intereson ty?Ti nene Terezen qe ishte humaniste nuk e doje sepse donte indianet e varfer.Po tani ca te plas ty per irakenet?A e perkrahi Franca Amerikën në Kasaphanen "IRAKO-Afganistan" ?
Turpi eshte kur nuk perkrah ate qe te ka shpetuar 2 here b*then ne 2 raste vendimtare.Ky fenomen quhet mos mirenjohje dhe quhesh qen bir qeni.Se ca te intereson ty se ca ben SHBA ne vendet arabe vetem ti e di.Te preken interesat kombetare?Te rregullon pune?Te prish pune?Atehere c fare?Turpi eshte per ate i cili përkrah të padrejtin. Kjo në fjalorin e përditshëm, të bën ty Lajkatar !
Albania welcomes President Bush
We will remain forever greateful
Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 16-12-2008 më 18:26
Une kurre ne jeten time nuk kam reshtur se menduari per nje Shqiperi etnike te pavarur dhe te begate ne te gjitha aspektet.
Ndryshuar për herë të fundit nga PELASG : 16-12-2008 më 19:23
Bota nuk kufizohet me kufijt e tan artificial o white,... shiqo pak me larg,... dhe te jesh i bindur qe çdo dit, e çdo net, në ndërgjgjen tende bart gjakun e milionave njerez te pafajshem duke perkrahur verberisht nje Tiran si bushi dhe kompania e tij !
Mesazhe nga Paqedashësit !
Dridhe dridhe se e dredh bukur.Permbaju asaj qe thashe une se s me plas shume per perefrezime te tilla si nazist e komunist.Ti na del e i thu Bin Ladenit ushtar lirie keshtu qe s ka ca pritet nga ty.
Po ne ndergjegjen tende kuranore a e mbart ate nder qe i beri Kosoves?Se per mua kombi eshte mbi gjithshka dhe ai komb eshte Shqiperia e jo Iraku.
Krijoni Kontakt