Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 68
    Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin

duhet me pas kujdes nga i fejumi i saj apo burri , se mund te heqi qafe.
    Ato qe te heqin qafe s'jane njerez se e para e punes veprojne sipas instiktit e nuk mendojne as per te ardhmen e tyre. Ja e vrave tjetrin, po ku do shkosh xhanem? Pastaj, cfare ka tjetri nqs e fejuara apo gruaja jote do ate e jo ty? Edhe gruan ne raste te tilla i ben nder ta vrasesh se te pakten ne kete rast kthehet ne heroine dashurie, jo ne tradhetuese apo mashtruese, ndersa burri behet vrasesi i pameshirshem, ai qe do shahet deri ne vdekje per nje akt, do shifet perhere si i tradhetuari qe vrau gruan:P hajde mendje hajde LoL
    La vita è bella...

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga *Lorisa* Lexo Postimin
    Era, ashtu nisin ato si punë shakaje por ka edhe raste ku divorcohen pikërisht nga bisedat e kota në chat apo msn.

Unë rreptesisht do tja ndaloj hyrjen në chat

Pëndryshe jam shumë e ëmbël por do gjëra nuk do tia toleroj partnerit tim, më pëlqen ta kem nën kontroll. lol

problemi eshte kush do te dhembi me shume
    tradhtia virtuale apo tradhtia reale

chati eshte mjet bashkbisedimi (po e shkruj prap) kush ka prirje per te tradhtuar
    do e gjej menyren
    po s'pate besim tek tjetri lene ti para se te te humbi llogjoka
    asgje nuk 100... ne kontroll

po mendo keshtu je e humbur

Ndryshuar për herë të fundit nga Izadora : 28-11-2008 më 18:45 Arsyeja: post
    Jeto sot se neser nuk i dihet

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Ka shume burra qe ne vend te trurit kane at mikun.

shume tragjedi e madhe qe thu ti.
    sa per femrat nuk kam koment.tung

si sesht tragjedi
    sa me perket mua ska tragjedi me te madhe se nena te bjer ne at pozit tju kthej shpinen fmive per hir te ndonje dashuriqke (budallallek) ....
    if love is the answer, could you rephrase the question?

Amanaska Maska e Intense-girl
    Anëtarësuar
    26-09-2008
    Vendndodhja
    encouraging compassion
    Postime
    92
    Po nuk mundet te jete aq surprizues si veprim,pasi gjerat jane te nderlidhura,(flas per nje raport partnerial te shendetshem)
    Nese im partner eshte i afte te virtualizohet pa kushtezuar kriteret e mija,dhe mrekullishkuarjen tone,i shtrengoj doren per ate pune
    Por eshte e pamundur,nje komunikim i palimituar chati e forumesh.eshte indikator i nje mosfunksionimi dyshe,mosfunksionim i cili eshte i turpshem te zbulohet nepermjet gjerave aq te ngurta si ltopi i tije,kur ke gjithe arsenalin e duhur per te hapur syte....

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    tradhetia ne web besoj e kete e kupton me mire ai qe mund te ket pasur nje eksperienc te till le te themi teme per te kaluar kohen kjo nuk eshte se duke lexuar tema te tilla shpeton shoqerin e shendoosh nga dicka e kalbur nese personi eshte i kalbur ashtu mbetet veshtir te sherohet
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    iktuus ne fakt edhe une per te kaluar kohen e hapa, qe kshu nuk the ndonje mencuri te rralle

Njeriu vepron sipas principeve morale e sidomos kur ka moshen e duhur e bazat psiqike, prandaj nuk mund te mesoje me ane te nje teme te tille. Thjeshte kur nuk kemi cfare te bejme hapim edhe ksoj temash, se perhere nuk merresh dot me gjera te rendesishme se te dhemb koka, duhet te perqafojme budallalleqet ndonjehere duke u larguar nga ai serioziteti monoton i perditshem qe ndonjehere shnderrohet si semundje. Sidoqofte edhe me nje qeshje apo venie e trurit ne levizje apo lexim me tema te tilla e sheron ne nje fare perqindje shoqerine duke bere qe koha te kalohet me kollaj, ndoshta me nje teme ne forme loje apo ironie.
    La vita è bella...

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    cfare njeriu eshte ai, qe me veprimet e tij, nuk e bene boten me te mire LE CROCIATE TI ME VEMPRIMET E TUA SI E BENE BOTEN ME TE MIRE nese jo cfare njeriu je atehere
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Une mundohem me veprime te vogla ta bej Boten (ate qe me rrethon pra, se ajo permban Boten time e kshu me boterat e te gjitheve ploteson gjithe Boten mbare) me te mire e me veprime pa kuptim per mos t'i shkaktuar deme. Nuk eshte e thene qe me ane te asaj shprehjeje njeriu te jete nje mekanizem, nje makine pra... por te kete te drejte zgjedhjeje, veprimi, cmendurie (jo psiqike, por levizje ndonjehere nga binaret per te marre fryme thelle e lirisht).
    Njeriu ka detyrime, por ka nevoje edhe per harmoni e lumturi e nqs dicka e ben si detyre (se duhet ta besh) nuk te jep asnjehere gezim.

P. S e dija qe eshte fraze nga "le crociate", flm qe ma the edhe ti...
    La vita è bella...

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Era tlumt ke gjet i tem interesante un faktikisht do thoja qe tradhetia nuk esht vetem kur shko me tjetrin por edhe mendimet jan tradheti.
    Personalisht nese do merja vesh per femren time qe flet me noj nji ne virtual do ja jepja lesht ne dor sepse po tradhetoi me fjal e ben dhe me vepra
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    ok vertet chati eshte per tu tallur e jo per ti marr gjerat seriozisht dhe nuk me duket se tradheton partnerin duke hyre ne chat se ku e dim ne cfar ben partneri edhe ai mund te bej te njejten..te kesh internet e te mos chatosh ndodh rrall vajzat ikin nga mesimi e nga puna per tu fut ne internet caffe per te chatuar nuk ka njeri qe se njeh chatin por nuk duhet tepruar...

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Edgar Allan Poe
    Nga Veshtrusja në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 05-06-2013, 21:07
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  4. LDK-ja nën terrorin e pol-potistave
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00
  5. SIDA-Semundja me damke!
    Nga ZEMEReZJARRTE në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 14-05-2003, 15:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •