Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 15-12-2011 më 21:09
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
Pasha besen mua skishe mundur kurr te me tradhton dashuri,sod ke programe qe pa u munduar ta percillesh ne net ,edhe me vite mbrapa mundesh ta kontrollosh ne cilat webface eshte futur
provoni kete ata qe kane nevoje dhe dyshojne ne te dashurin
(www.cacti.org)
Pse s'thua shpetuat tani.
Feelings change - memories don't.
pffff ajo/ai qe e ka menjen per ato pune iben kur te doje e spyt sikur me e mbyll me dryna po mos na rafte thuj
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
kurse une u lidha me njeren ne internet,
me tradhetoi me nje ne qytetin e saj
lol
We never really grow up, we only learn how to act in public.
mir te bohet ! ze men me kte qe te ka ndodh .
per sa i perket temes sme ka ndodh njehere nje situat e till por njof shum persona qe e kan bere nje gje te till (kishte te dashur dhe ne internet u merrte me te tjera). Shum shembuj i kemi dhe ktu ne forum gra/burra te martuar dhe me femije dhe kur vjen puna flirtojn ktu me cuna e goca. sot dynjaja e ka henger turpin me buke!
Ç'i keni këto tradhëti virtuale apo si disa meshkuj që mburren dhe thonë se kam shtatë dashnore në gjithë Europën dhe katër në Azinë juglindore!!!Ata mezi mbajnë një të dashur që kanë në qytetin e tyre!!!
Krijoni Kontakt