normale re cun qe me shqeteson, por do i thoja e do e lajmeroja qe nqs e gjeja edhe nje here do e shifte ai pastaj :P
La vita è bella...
Po sikur ai te te thoshte qe ka rene ne dashuri me ate vajzen e chatit, por te don edhe ty njekohesisht, si do veproje?normale re cun qe me shqeteson, por do i thoja e do e lajmeroja qe nqs e gjeja edhe nje here do e shifte ai pastaj
Do mendoje se ka qene faji jot qe e ke lene te shkonte ne kete pike, apo do ja vije gjith fajin atij!?
ps: me fal qe po te pyes, ama kot muhabet po bejm..
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Lumturia nuk vjen vetë, atë duhet ta krijojmë ne.
Te ju tregoj nje rast ka ndodh ne landskrona te swedis pa 8-9 vite sme kujtohet sakt dy shoqe kan braktis burrat dhe fmit e tyre kan ik ne zwicer me dy persona qe jan njoft permes netit ........
if love is the answer, could you rephrase the question?
chat eshte nje menyre bashkebisedimi
ne cdo cift eksiston nje sfere e vogel private ku asnjeri nga palet nuk do deshironte qe te cenohej.
eshte si puna e te menduarit
nuk mendoj se ja tregon te gjitha mendimet,fantazit ose endrrat e tua partnerit tend.
ne rastin e kesaj historie qe tregove
Ai deri diku njohi partneren e vet, se cfare "blun ne koke"
perderisa nuk e ka marr vesh deri tani.
cfare rreziku mund te sjelli chati ;asgje
Jeto sot se neser nuk i dihet
Fillimisht do ndjehesha jashte mase keq e ndoshta per momentin nuk do kishte justifikim, por normale duke pas parasysh qe behet fjale per nje njeri qe e ke dashur edhe vazhdon ta duash akoma (edhe se ka ndodhur ajo qe ka ndodhur) do besh disa llogaritje: do mundohesh te dish cfare ka qe eshte detyruar te kerkoje miqesi te reja e madje te kete arritur deri ne piken sa t'i pelqeje nje njeri tjeter. Fajin vetes... boh mbase nuk do ia vija direkt sepse nqs do kisha menduar qe do kisha gabuar nuk do kisha vepruar ne ate menyre qe ne fillim. Mbase kam qene teper neglizhente, mbase nuk e degjoja sic duhej, mbase edhe ai kishte harruar te hapej me mua per probleme qe perpara ishin shume te lehta e keshtu u arrit ne ate pike. Ehu, nqs i kerkon gjerat me shume hollesi pastaj mbase mbase mbase... keto mbase-t nuk mbarojne asnjehere. Mendoj vetem qe nje njeri nqs ka ate mendje, mund te bjeri ne dashuri kudo, ne pune, ne shkolle, ne rruge e jo vetem neper chate e forume qe eshte shume me e veshtire. Ne chat apo forum e vertete eshte qe njeriu te duket me misterioz, qe ti mundohesh ta imagjinosh e t'i japesh me teper karakteristikat qe te pelqejne ty se sa ato qe ka ne realitet, por kur flitet per dashuri behet fjale per dicka te madhe; Eshte absurde te dashurohesh aq kollaj, prandaj edhe nqs partneri im do ishte dashuruar dmth qe ai edhe personi tjeter kane jo vetem shume kohe qe flasin, por edhe qe jane takuar, kane thurur projekte e endra se bashku... gje e gjate edhe e ngaterruar. Sidoqofte edhe se flas shume e jap shume idera ne fund te fundit as une vete nuk e di si do reagoja apo ndjehesha ne nje situate te tille. Fajin s'e ka as une as ai, eshte thjeshte fat![]()
La vita è bella...
Krijoni Kontakt