ca bahet knej mer nga keni humb
erdha t'ju marr leje se do zhdukem per nja nje jave
uroj tkaloni mire, me qe jami vetmi elbasalli qe kam ngel ktu, urno po ju le celsat ju mysafirve bujrum si nshpine tuj, bafshi qef![]()
ca bahet knej mer nga keni humb
erdha t'ju marr leje se do zhdukem per nja nje jave
uroj tkaloni mire, me qe jami vetmi elbasalli qe kam ngel ktu, urno po ju le celsat ju mysafirve bujrum si nshpine tuj, bafshi qef![]()
Mirmengjes snake
Si je ti mir njeher???? ...po nga je ore se ke hum fare
hahaha po nuk ke pse na len celsat neve mysafirve se ka ktu elbasoni sa te dush,pastaj me sa di une ju sikur nuk i mbyllni dyret me celes
ja kalofsh mire andej nga do shkosh![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Gjesi gjesi juve ketu pucccccc i here e mirese na keni ardh.
goca-bules shyqyr qe na vjen ti per vizite e i jep gjalleri dhomes
white_snake mos ma vin re qe nuk jam vazhdimisht ketu, po kam gjithe diten police te koka e kur mundem hyj ne forum.
Ju uroj nje dite te mbare dhe ty white_snake nje jave te mbare pushimesh, shyqyr do shpetosh nga rakia te pakten hahahaha.
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Mirembrema: si ju kemi pas patriota e mysafira mire?! Goca_Bules te pershendes fort se s'na harron asnjehere)) Pershendes edhe white_snake patriot per se mbari ky LoL
La vita è bella...
e paskan ba sofren derrase kta, ncncncnc....
Pershendetje sofra.
Binjake do na besh nga nje kafe ?
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Pershendetje sofra!
Nuk po ju them gezuar vitin e ri se eshte shpejt por te jeni te bindur qe do tju uroj.
Eh sa mendime kam kur me iken mendimet!
Pershendes te gjithe elbasanllinjte e sofres!
Mirdita sofra
Po nga jeni se keni hum fare ,mir baba qe ka kerku azil politik po ju te tjeret nga boheni
Snake mirse erdhe lale se na thave syt
Ja kalofshit nje dit te bukur dhe nje fund jave te bukur dhe ishalla me kohe te mire
Nje pershendetje per milanisten_el dhe per binjaken e vet,dhe per ju ELBANSOLLINJT e tjere
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Krijoni Kontakt