Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560

Plaku i Vitit të Ri tremb bebushët

Babagjyshi i Vitit të Ri tremb fëmijët e vegjël. Kjo siptomë frikë nuk është e një apo dy fëmijëve, por ndër është vërtetuar si e tillë ndër vite. New York Post publikon në këtë prag Krishtlindjesh dhe Vitit të Ri foto ku tregohet se fëmijë të vegjël sapo shohin mjekrën e bardhë, faqet e kuqe fillojnë e qajnë me të madhe. E bërtitura rritet edhe më shumë sapo babagjyshi i përqafon ata. Por, pavarësisht kësaj, prindër që dikur kur kanë qënë fëmijë edhe ata mund të kenë qarë nga ikona e Plakut të Vitit të Ri nuk i shpëtojnë dot sindromat të të bërit fotografi me Babagjyshin. Pse mos ta kenë bebet e tyre një kujtim me Babgjyshin e Vitit të Ri? Fëmijët në foto, disa prej të cilëve tani janë rritur e bërë burra, ndoshta qeshin me tmerrin që kanë treguar ndaj fytyrës babaxhane të Plakut të Vitit të Ri. Por, ja që kur kanë qënë bebe nuk mund ta mendonin dot këtë.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Po tremben femijet amerikan, bjere një Babadimer ne Kosove, dhe te tregoj unë ty tani se cili nga këta eshte trembur. hahahha...
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Bimo po te jesh ti aty si plaku i vitit te ri ,elbete do tremen kalamojt ....hahahahahahah
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Ai adhapi aty lart më fut tmerrin mua, e jo kalamajve.
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Mjere kalamanjte e shkrete lol...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nuk dua te ketë efekte anesore ky mendimi im por .Endrra me Brishtë e nje Femije qe perfundon me Kollaps Deshprimi eshte Figura e BabaDimrit ,sidomos trillimi i legjendes rreth tij,e poashtu edhe me skandal eshte Kur prinderit shpenzojn si matrialisht apo shpirterisht mund per te ia mbyllur syt femijes perball kesaj genjeshtre.

Absurditeti me i madh qe akoma nuk po mundem ta kuptoj une eshte ky: "Prinderi i thot femijes qe sonte do vjen babadimri fluturues permes Oxhakut dhe do te te sjell dhurata dhe femija flen me kete merak duke enderruar ,dhe prinderit brenda kesaj nate e kurdisin e gjithe kete dhurate ne barre te Babadimrit ,ia bejne gati dhe nesrit kur zgjohet femija i thojn prinderit: " Ja qfar dhurate te ka sjellur Babadimri" ,duke ia humbur vetes mundin ,prindi genjen ,duke mos i parashikuar pasojat me vone ,sepse Femija nuk eshte falenderues ndaj teje si prind per kete dhurat qe ia ke pergaditur ,por Femija manipulohet me endrra te kurdisura se kinse Babadimri ia ka sjellur kete dhurat e jo Prinderit me shpenzimet e tyre nga poashtu gjepi i tyre.

Zakonisht Femijet pasi te rriten ,tek ateher e zbulojn nje Genjeshter te tille dhe Falenderimi i vetem ndaj kesaj qeshtje eshte "Genjeshtra Lazonjare" e ngrenur ne menyre amatoreske.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    18-11-2008
    Postime
    35
    dhe mjekrat e hoxhallareve trembin femijet

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar më parë nga _nirvana_ Lexo Postimin
    dhe mjekrat e hoxhallareve trembin femijet
    Ato komentet janë për humor lali, mos u tremb ti se nuk ta shan njeri Babagjyshin e Vitit të Ri.
    Fli i qetë ti se dhuratat i ke të garantuara.
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Nuk dua te ketë efekte anesore ky mendimi im por .Endrra me Brishtë e nje Femije qe perfundon me Kollaps Deshprimi eshte Figura e BabaDimrit ,sidomos trillimi i legjendes rreth tij,e poashtu edhe me skandal eshte Kur prinderit shpenzojn si matrialisht apo shpirterisht mund per te ia mbyllur syt femijes perball kesaj genjeshtre.

Absurditeti me i madh qe akoma nuk po mundem ta kuptoj une eshte ky: "Prinderi i thot femijes qe sonte do vjen babadimri fluturues permes Oxhakut dhe do te te sjell dhurata dhe femija flen me kete merak duke enderruar ,dhe prinderit brenda kesaj nate e kurdisin e gjithe kete dhurate ne barre te Babadimrit ,ia bejne gati dhe nesrit kur zgjohet femija i thojn prinderit: " Ja qfar dhurate te ka sjellur Babadimri" ,duke ia humbur vetes mundin ,prindi genjen ,duke mos i parashikuar pasojat me vone ,sepse Femija nuk eshte falenderues ndaj teje si prind per kete dhurat qe ia ke pergaditur ,por Femija manipulohet me endrra te kurdisura se kinse Babadimri ia ka sjellur kete dhurat e jo Prinderit me shpenzimet e tyre nga poashtu gjepi i tyre.

Zakonisht Femijet pasi te rriten ,tek ateher e zbulojn nje Genjeshter te tille dhe Falenderimi i vetem ndaj kesaj qeshtje eshte "Genjeshtra Lazonjare" e ngrenur ne menyre amatoreske.
    Cka je tu dashte me thene o arabofil?
    Ti ke mbet me i kritiku amerikanet ne menyren e rritjes se femijeve te tyre.
    Me mire do ishte te mirresh me menyren e rritjes se femijeve te tu dhe te keshilloj mos i praktikosh menyrat arabo-muslimane sepse pastaj mjere per ata femij,sepse prej moshes dyvjeqare i tmerrojne me zjarr ,te xhehnemit ,me shenja te kijametit ,me dexhalla e me plot gjera te tjera qe nje te rrituri ia shtin friken ne palce e lere me nje femije.Prandaj nuk eshte cudi qe shumica e arabeve jane kane sjellje jo njerezore e normale ,si psh sot nje vetevrases ne Irak i kish mbyt 50 bashkeqytetar te vet.
    Merruni me vehten ju ,shikoni permisohuni disi, edhe imitoni amerikanet,edhe nese do ishte imitim i dobet prape me mire do ju bie.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Per Zotin dhe mua me tremb
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •