Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Por kete gezim te femijeve ,a do ishte me mire ta ia shkaktonte Prinderi apo "Babadimri" ???

Shembull: Nese ti je nje Prinder me shum lakmon qe femija te te thotë ty Faleminderit per Dhuraten dhe te te mbaj ne memorje tere jeten at dhurat ,apo Femija ta beje te kunderten dhe te te lere anash ty ne momentin e falenderimit dhe ne vend teje te falenderohet dikush tjeter qe ka shfrytezuar mjetet tua per ta gezuar femijen.

Une per vete ,qdo gje qe kisha bere ne jetë (ne kuadrin familjar) do ishte qellimi dhe shpresa qe nje dite Femija ,te jetë mirnjohes dhe falenderues ndaj meje per qdo te mire qe ia kam bere . Do e ndjeja veten te deshtuar kur kete mundesi(ta gezoj femijen tim) ,te ia ipja dikujt tjeter .
    Gabohesh i dashur, Babadimri kurre nuk mund te ze vendin e prinderve, ne nje moshe te caktuar te gjithe e kuptojne kete, por nuk ka asgje te keqe ketu. Lerini femijet te gezohen, qofte edhe nga nje "gjenjeshter" e embel, se nuk ben dem.

E ka thene dhe alnosa shume mire me siper, nuk dua te perseritem
    • The rest is silence.

Hej bela edhe me Plakun e Vitit te Ri e kapen tani? Po lerini femijet mer te kene endrrat e tyre. Do besojne qe ju vjen Plaku naten nga oxhaku dhe ju sjell dhuratat. Kur te rriten do e kuptojne qe nuk ishte Plaku po plaku me plaken

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Jeto sot se neser nuk i dihet

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Nuk dua te ketë efekte anesore ky mendimi im por .Endrra me Brishtë e nje Femije qe perfundon me Kollaps Deshprimi eshte Figura e BabaDimrit ,sidomos trillimi i legjendes rreth tij,e poashtu edhe me skandal eshte Kur prinderit shpenzojn si matrialisht apo shpirterisht mund per te ia mbyllur syt femijes perball kesaj genjeshtre.

Absurditeti me i madh qe akoma nuk po mundem ta kuptoj une eshte ky: "Prinderi i thot femijes qe sonte do vjen babadimri fluturues permes Oxhakut dhe do te te sjell dhurata dhe femija flen me kete merak duke enderruar ,dhe prinderit brenda kesaj nate e kurdisin e gjithe kete dhurate ne barre te Babadimrit ,ia bejne gati dhe nesrit kur zgjohet femija i thojn prinderit: " Ja qfar dhurate te ka sjellur Babadimri" ,duke ia humbur vetes mundin ,prindi genjen ,duke mos i parashikuar pasojat me vone ,sepse Femija nuk eshte falenderues ndaj teje si prind per kete dhurat qe ia ke pergaditur ,por Femija manipulohet me endrra te kurdisura se kinse Babadimri ia ka sjellur kete dhurat e jo Prinderit me shpenzimet e tyre nga poashtu gjepi i tyre.

Zakonisht Femijet pasi te rriten ,tek ateher e zbulojn nje Genjeshter te tille dhe Falenderimi i vetem ndaj kesaj qeshtje eshte "Genjeshtra Lazonjare" e ngrenur ne menyre amatoreske.
    ka baba dimer ne arabi????

specie nen humane,untermensch.......dhe femijet nuk i le te qete,mjeker cap islamik i peshtire

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Bashkim, nuk ka çmim për budallallëk, mos u mundo se s'ke si ta fitosh.

Mësuesja pohon se Babadimri nukështë i vërtetë

Mësuesja e një shkolle fillore britanike ka shtyrë 25 nxënës që të qajnë kur u ka thënë se Babai i Krishtlindjeve nuk ekziston. "Janë prindërit tuaj ata të cilët i lënë dhuratat në ditën e Krishtlindjeve", u ka thënë ajo fëmijëve kur ata po "nxeheshin" për Krishtlindje. Klasa e shtatëvjeçarëve në shkollën fillore "Blackshaw Lane Primary School", në Royton të Anglisë ishte çmendur tërësisht, raporton Daily Telegraph. Ata u kanë treguar prindërve të tyre të cilët më vonë u ankuan për incidentin dhe më pas morën përgjigje se ndaj mësueses janë ndërmarrë masa disiplinore.

/Gazeta Koha mk/
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •