Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 46
    ...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    CV e Zamir Dikes e publikuar ne portalin e Univerzitetit te Evropes Jug Lindore
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Citim Postuar më parë nga besar_atb Lexo Postimin
    Studenti qe ka shkruar kete leter eshte student ne Fakuletin-Administrate Biznesi semestri 5.

P.S. Emri dhe te dhenat do publikohen ne web-in e Uejl-se pas festave.(te degjuar e kam)
    Nëse nuk i del emri këtij studenti, ne këtë temë do ta mbyllim. Bile edhe më keq ndoshta, do të kërkoj nga administratorët ta heqin fare.

Të nderuar

Është koha të fillojmë ndryshe, kjo do të thotë që vetëm me argumente të shëndosha dhe bindëse (foto, video, letra, dokumente) mund të kritikohet cili do, kjo mënyrë tradicionale e të menduarit me thash e thëma është duke na kushtuar të gjithëve shumë si: kohë, material, energji, financa, dhe si rezultat kemi një përçarje maramendase në mesin tonë.

Më vjen keq që do t'ju them, por ama këtë nuk do ta lejoj më në forumin Shqipe të Maqedonisë. Të gjitha postimet që kanë të bëjnë me urrejtje, gjelozi, pa argumente, do të fshihen. Prandaj, ju lus për mirkuptim, ngase asnjë nuk e njoh në anën tjetër të rrjetit prej jush, dhe nuk kam kundër askujt gjelozi apo inat, kjo është çështje parimi dhe mënyrë e të menduarit ndryshe, andaj po ja filloj prej meje ndryshe. Thjesht, dua të kontribuoj në afrimin tonë, bashkimin e qëndrimeve tona e jo në përçarjen tonë.

Ju përshëndes
    Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Studenti qe ka shkruar kete leter eshte student ne Fakuletin-Administrate Biznesi semestri 5.

P.S. Emri dhe te dhenat do publikohen ne web-in e Uejl-se pas festave.(te degjuar e kam)
    Citim Postuar më parë nga urtesa Lexo Postimin
    I nderuari rektori Alajdin Abazi pasi tanimë një kohë më të gjatë i
    ndjeki e-mailat anonim dhe shoh se ju nuk e keni në plan të reagoni ja
    më në fund vendosa edhe unë të shkruaj një që të jap disa informata
    për pjesën tjetër të stafit të angazhauar në UEJL. Do të filloj me
    "gjenitë" e fakultetin tem,pra atij juridik.
    Besar vet tekstshkruesi e ka definuar mire se eshte student i juridikut.
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    CV e Zamir Dikes e publikuar ne portalin e Univerzitetit te Evropes Jug Lindore
    Nje CV per ta pasur zili sidomos kur e mer me mundin dhe djersen e vet.
    (vetem 28 vjec Dr.Shkencash)
    Qenkeni me fat ju te UEJL qe keni nje Profesor si ky.
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Opaaa dibranet ne ofensive per te mbrojtur Zamirin djaloshin nga Dibra..

p.s

Po te meremi me teper me sex scandalin mbrenda UEJL-se haroni keto tjeret njehere se ajo eshte me mire per objekt diskutimi.

NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    Citim Postuar më parë nga KUSi Lexo Postimin
    Besar vet tekstshkruesi e ka definuar mire se eshte student i juridikut.
    Hehehe e kom pa Kusi bile kur me thane qe eshte i BA u habita por sdo me thene ajo se e ka shkruar ate edhe duhet ti besojme mbase te ishte aq i drejte do e dorzonte me emer mbiemer numer ID
    Plagën e nënçmon ai që nuk e din çka është dhimbja!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2007
    Postime
    7
    a u publikua emri i autorit bre :P

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-12-2008
    Postime
    2
    E Lexova kete Leter me kujdes edhe po mvjen shume keq qe kam perfunduar studimet ne UEJL, perkatsisht ne Fakultetin Juridik ty e dite se qfare studente studiojn aty, ktu e kam fjalen per personin i cili i ka shkruar kto fjale...te gjitha kto fjale te shkruara ne ketee artikull(edhe pse nuk mund te quhet artikull per shkak te nivelit teper te ulet akademik) nuk tregojne asgje te re, kto te gjitha jane gjera te cilat i kemi degju ndoshta jo per te gjitha fakultetet ama jam i sigurt se secili prej nesh per fakultetin e vet ka degjuar per to,kjo eshte vetem ni grumbull muhabetesh, nje pjese e te cilave jan te verteta ama paragjykimet e ktilla nuk i takojne nje studenti sidomos studenteve te fakulltetit Juridik siq pretendon se eshte autori i ktyre fjaleve per shkak se dihet mjaft mir Parimi i "prezumimit te pafajsise",pra pa u vertetuar pafajsia secili konsidorehet si i pafajshem.
    Per te paraqitur nje te vertet nuk mund te sherbehesh me kso shprehjesh, te cilat sipas mendimit tim ja u humbin vleren edhe te vertetave te cilat jan te paraqitura nga autori i keti grumbulli fjalesh.

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Hehehe e kom pa Kusi bile kur me thane qe eshte i BA u habita por sdo me thene ajo se e ka shkruar ate edhe duhet ti besojme mbase te ishte aq i drejte do e dorzonte me emer mbiemer numer ID
    Mundet ta kishte shkrujt at ene per te ndruar krejtesisht identitetin e vet ene boni te fala pi mie thuj e ke kall publiken me ket letren ehehhheheheh

p.s me sa degjova une ekzistojn 3 letra te shkruara nga studenti/a ne te njejtin stil , dmth 1 kjo qe eshte postuar dhe 2 te tjera
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    C'ka u be me sex scandalin ?

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. Vizita e rektorit Bexheti në Austri kurorëzohet me sukses
    Nga refik në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-02-2007, 07:32
  3. Mbi Universitetin e Prishtines.
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 13-12-2005, 18:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •