ktu behet fjal per grup studentesh, ishstudentesh edhe te punsuarish. derisa permenden 4-5 fakultete me spaku jan 4-5 njerez qe kan mar pjes gjat shkriomit te letres.....
ktu behet fjal per grup studentesh, ishstudentesh edhe te punsuarish. derisa permenden 4-5 fakultete me spaku jan 4-5 njerez qe kan mar pjes gjat shkriomit te letres.....
Studenti qe ka shkruar kete leter eshte student ne Fakuletin-Administrate Biznesi semestri 5.
P.S. Emri dhe te dhenat do publikohen ne web-in e Uejl-se pas festave.(te degjuar e kam)
Plagën e nënçmon ai që nuk e din çka është dhimbja!
Plagën e nënçmon ai që nuk e din çka është dhimbja!
gjersa letra eshte anonime lirisht mund te themi se ka te beje me jo te verteta
O Sa mir t'jesh Shqiptar...
Megjithate une mendoj se kjo mund te jete edhe e muntuar, pasi qe nuk jane "sharre" disa profesor qe vertet bejne "dicka te keqe", ndersa jane mare neper goje disa qe nuk duhet.
ps.Une do kisha shtuar edhe ate se ne fak. BA, profesoret qe jane "sharre" nuk meritojne pasi jane me te mirit, Si Rufi SOmani, Izet Zeqiri, SHqipe Gerguri dhe Selma Kurtishi.
Ndryshuar për herë të fundit nga Alex731 : 07-12-2008 më 19:03
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!
keta qe jan te cekur jan prof. te administrates publike dhe te biznesit perveq zamir dikes i cili eshte pro recotr dhe xhevair memedi i cili eshte sekretar gjeneral..
Perla e shqiptarise
Definitivisht pa menduar ZAMIR DIKA..
Krenaria e shqiptarise. I deshmuar kombetarisht, profesionalisht, intelektualisht. Punetor dhe i dedikuar gjithe kauzave. Zemergjere. Kudo mund te mburesh me kete emer.. E mban Universitetin gjalle.. Thesar i kombit..
Ti ke shume te drejte i dashur vella, por ai zoteria qe mba rektoratin e ka privatizu ne favor te vetin.
Punet do duhej te ishin pikerisht sic thua dhe vet ti, dhe ne kohen kur kam qene une student kane qene shume me mire se c'jane tani. Por problemi eshte se duke qene qe Univerziteti eshte Privat, udheheqesit e tij e konsiderojne si shoqeri aksionare (PRONE private), dhe prandaj puneson ke t'i doje by*tha.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Kete cv e gjeta ne nje forum tjeter dhe po e publikoj ashtu sic eshte. nuk e shkruajtur une
CV e Zamir Dikes
I lindur në vitin 1969 në Dibër. Diplomoi në vitin 1992 në Fakultetin e Makinerisë në Prishtinë (Kosovë). (Shifni cka ka diplomuar dhe jep informatik ne UEJL)
Studimet post-diplomike i vazhdoi në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike pranë Universitetit Politeknik të Tiranës. Titullin “Doktor i shkencave" (Pa MAGSITRATUR)e fitoi në po të njëjtin Universitet në moshën 28 vjeçare, me temën: “Kontribut për zgjedhjen optimale të teknologjisë drejtuese të sistemeve digjitale me sekuencë asinhrone – minimizimi i gjendjeve".
Pas diplomimit, prej vitit 1992-1994 punoi si asistent në departamentin mekanikës së aplikuar pranë Fakultetit të Makinerisë në Universitetin e Prishtinës. Prej vitit 1994-1998 ka punuar si Drejtues i prodhimit në fabrikën “Deplast"- në Dibër.
1. Kjo CV e Dr.Dikes te jep dyshime se kur u be profesor i Informatikes dhe kur u be dizajner?
2. A ka Magistratur ?
3. Dhe perse jep lende te informatikes kur e ka te kryer Maqinerin?
Ndryshuar për herë të fundit nga kevin-mitnick : 08-12-2008 më 04:29
Krijoni Kontakt