Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 43
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Smile

Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    nuk po themi si kthehet pelqimi ne fiksim dashuri apo urrejtje !!! tema eshte dashuria platonike edhe une te kam thene dy njerez qe rrine bashke ( bashkejetojne puthen preken por qe nuk bejne seks ) !!! pra te jesh i lidhur me nje njeri pa bere seks !!! kjo eshte ajo qe kam degjuar per dashurine platonike !!! nje njeri qe di me shume edhe mund te na korrigjoj nese e kam gabim !!!

me fal per kundershtimin

por nuk jam dakort me mendimin tende

po u prek nje dashuri e tille , puthje ose perqafime

nuk hyn tek platoniket

mendimi im
    Jeto sot se neser nuk i dihet

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    me fal per kundershtimin

por nuk jam dakort me mendimin tende

po u prek nje dashuri e tille , puthje ose perqafime

nuk hyn tek platoniket

mendimi im
    sigurisht e respektoj mendimin tend !!! por
    une te solla nje shembull te nje dashurie platonike qe kane jetuar michael jackson dhe e taylor !!! kundershtimi ose mos renia dakort me mendimin e tjetrit duhet bere edhe me fakte apo me argumenta ose shembuj !!! mund ta serviresh nje shembull te tille ???
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793
    pastaj dashuria platonike

me teper kalohet ne moshe adoleshence

kalove te 20 vjec fillon dhe punon llogjika
    kur e din se nuk arrihet heq dore duke ngushulluar veten se nuk ka aq vlere

shembull me i mire eshte vete jeta jote

edhe une e respektoj mendimin tend

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    patjeter qe ekziston dashuria platonike eshte veti, ndjenj e fshehur. Kjo lloj dashurie ndod tek njerzit qe ane te turpshem ose tek njerzit qe nuk kan besim tek vetja. Mendoj qe shpesh here dashuria platonike eshte semundje sepse ne shumicen e rasteve kjo form dashurie te demton
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    me sa di une dashuria platonike eshte dashuria qe nuk bazohet ne seks pra ta duash tjetrin pa bere seks!!! dashuri platonike nuk do te thote te ndiesh per nje njeri qe nuk te do ty apo te jesh larg atij personi mos u ngaterroni ne koncepte !!! te tille dashurie kane provuar kohe me pare ne mos gaboj michael jackson dhe elisabeth taylor me njeri tjetrin !!!

personalisht nuk mund ta aplikoj ose te ndiej( ta kem ndier ) kete lloj dashurie !!!
    SAS ta shpjegon vllai jot cfare eshte dashuria platonike (une te dua cmendem per ty e ti kete ndjenj nuk e njef se nuk e di) SAS po deshe leksione te tjera mbi dashurin te betohem do jem disponibile oooooooo se mos me ngatarron re jam ETERO 100%
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-10-2008
    Postime
    22

Dashurite platonike mund te ndodhin ne cdo moshe mirepo per arsyje te ndryshme mbeten platonike. Ti mund te jesh e martuar dhe mund te perjetosh nje dashuri platonike, dhe pikerisht rrethanat ne te cilat mund te ndodhesh ti apo personi tjeter e bejne qe te mbetet platonike. Megjithate kjo histori behet fjale per 12 vjet te shkuara qe i bie personi ne fjale te kete qene ne moshen 17-18 vjece. Logjika e personit X te jesh e bindur qe punon me shume sec duhet, dhe nuk eshte thjesht nje njeri qe nuk di me ca ta mbushi jeten. Ka krijuar familjen qe e ka te nje niveli shume te larte. Ajo cka me cudit me teper eshte fakti qe perse te mos jete ne gjendje qe ta harroj kete dashuri, kur ne jeten qe ka tani i ka te gjitha ato qe dikush do te enderronte per ta quajtur familje perfekte.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    SAS ta shpjegon vllai jot cfare eshte dashuria platonike (une te dua cmendem per ty e ti kete ndjenj nuk e njef se nuk e di) SAS po deshe leksione te tjera mbi dashurin te betohem do jem disponibile oooooooo se mos me ngatarron re jam ETERO 100%
    Pak a shume kjo eshte dashuria platonike, edhe pse ne nje menyre te varfer pershkruar.

Sigurisht qe ekziston dashuria platonike, kush e ve dyshim? Po te mos ekzistonte, nuk do t'i thurnin vargje. Etalloni poezia naimiane; sidomos "Bukuria".
    Tipike: gjunjezim per dashurine, sakrifice deri ne vetflijim!

Kam pershtypjen se kjo dashuri pershkrohet ne te gjithe vijimesine e saj nga nota dhimbjeje dhe vuajtjeje. Adhuron nje person qe s'mund ta kesh kurre, nje kult shterpe.

PS: Cfare do me thene "etero" (ajo me bold aty) se nuk e kuptova. Je gje eter tani @pp

Nuk jam ndodhur ne pozita te tilla. Vertet jam tip romatik dhe enderrimtar, por dashuria ne jeten time ka pasur gjithnje fytyre reale.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ☆Angie☆ : 07-12-2008 mė 17:36
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-10-2008
    Postime
    22

pastaj kjo qe thua ti eshte tamam fiksim dhe kalon mbas adolishence kur fillon lidhesh me njeri seriozisht. Po nese ky fiksim s'skalon edhe pse ti lidhesh me njeri tjeter,dhe kalojne 12 vjet dhe ti akoma se ke harruar atehere une mendoj qe ska qene thjesh fiksim. but L.O.V.E

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793
    Ajo cka me cudit me teper eshte fakti qe perse te mos jete ne gjendje qe ta harroj kete dashuri, kur ne jeten qe ka tani i ka te gjitha ato qe dikush do te enderronte per ta quajtur familje perfekte.

nqs njeriu ka nje familje qe ti e quan "perfekte"

nuk eksistojne dashurit platonike
    nqs njeriu eshte i kenaqur me jeten e tij
    nuk ndodhin edhe ato te vjetrat shuhen

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ehhh, te keqen tuaj; na doli qe tani dhe qe dashuria platonike egzistoka. Ju thjeshte s'dini se c'permban dashuria platonike!

Dashuria platonike nuk eshte vetem nje lidhje dashurore ku s'ka seks por ku s'ka as deshira ndaj personit ne fjale; pra shoqeri, 'dashuri' pa deshira fizike. Mund te quhet dashuri kjo? Jo, kjo eshte shoqeri. Pra dashuria platonike eshte nje perkufizim shoqerie te nje niveli te larte.

Sipas Platos, dashuri mund te kete vetem mes njerezish 'te njejte'. E meqe ne Greqine e lashte femrat s'kane pasur te njejtin status si meshkujt(dhe as sot s'mund te flitet per njerez te nje niveli), atehere dashuria me keto te fundit s'ishte e mundur. Pra ngelen vetem meshkujt pasi keto kishin status te njejte. E meqe Platoja i dashur ishte contra dhe homoseksualitetit, atehere i ngeli dashuria platonike.

Pra, kalamaja, qofte dhe permendja e dashurise platonike eshte idiotesi. Ju shume-shume mund te thoni"dashuri pa maredhenie fizike". Dhe po, dashuria pa maredhenie fizike egziston, mamate dhe baballaret kane djegur rruget urinare ne mungesa seksi ne kohen e komunizmit duke pare qe atehere qe seksi nuk konsiderohej fare para martese.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 07-12-2008 mė 18:05
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •