Mbase eshte hapur dhe me pare ndonje teme e tille. Te me falni sepse nuk kam kontrolluar.
Si mendojne anetaret e forumit per dashurine platonike? Jam e bindur qe ekziston. A i ka ndodhur ndonjerit prej jush? dhe si e keni zgjidhur kete problem?
Mbase eshte hapur dhe me pare ndonje teme e tille. Te me falni sepse nuk kam kontrolluar.
Si mendojne anetaret e forumit per dashurine platonike? Jam e bindur qe ekziston. A i ka ndodhur ndonjerit prej jush? dhe si e keni zgjidhur kete problem?
po egziston,por dashuria ime platonike eshte shume prane realitetit....................fantazi e thelle.
dashuria platonike.. eshte ajka e dashurise..
apo jo..
dashuri platonike
mbetet gjithmon e bukur per aq kohe sa shijohet nga larg
ajka s'mund ti them por eshte dicka afer ajkes![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Ne perralla me kalores qe shpetojne princesha edhe ka ekzistuar.Ne jete reale me thene te drejten nuk njoh njeri qe ka rene koke e kembe brenda qe ta quash "Dashuri Platonike".
Nejse ca s ben vaki.Por quhesh i/e cmendur pastaj![]()
nuk di cte them ndoshta ekziston ndoshta jo
Edhe Don Kishoti me dashurine platonike te Dylqines se Tobozes jetonte.Keshtu qe kjo "lloj dashurie" na del per ato njerez me karakter te dobet qe nuk perballen dot me realitetin, dhe adhurojne dhe kerkojne nje gje qe qe eshte shume larg tyre dhe s do e arrijne kurre.Me pak fjale "Don kishoteske".
Krijoni Kontakt