Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-10-2008
    Postime
    53
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Ne perralla me kalores qe shpetojne princesha edhe ka ekzistuar.Ne jete reale me thene te drejten nuk njoh njeri qe ka rene koke e kembe brenda qe ta quash "Dashuri Platonike".
    Nejse ca s ben vaki.Por quhesh i/e cmendur pastaj
    nese nuk njihni njeri, mund tju them se une jam shembulli real? Ju mjafton?
    Do et doja tju pergjigjesa sipas grades por nuk i shoh yjet ndaj dhe ju kerkoj ndjese..
    Atehere ,kush e dinte nuk mo meri aspak per te ēmendur....
    nese nuk ju mjafton.... shikoni ne fjalor se ēdo et thote i/e ēmendur

i/e regjistruar Maska e Solomoni
    Anėtarėsuar
    18-10-2008
    Postime
    134
    white-knight

Po per Naim Frasherin do te thoje qe dhe ai eshte me karakter te dobet, kur poezia e tij erotike ka shume ne thelb dashurine platonike, si te do te shkrihem, te venitem, si kandili kur s'ka vaj - te te puthe kemben etj etj

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    jo eshte ekeqja e disave, qe nuk kane apak"eksperience"dhe behen expert...
    thua gradat do tju dryshojne ndonje dite?
    te duash nuk ka te beje me fortesi karakteri por njeri me ndjenja qe vleresojne dhe repektojne dhe distancat
    Po flasim per dashurine platonike e jo per dashurine normale.Mos i ngaterro gjerat.
    Une nuk tashe qe te duash eshte dobesi por te jetosh nje dashuri platonike eshte qe ti kesh vene dryrin trurit.Per nje gje qe ti e di qe eshte e paarritshme,nuk ja vlen te luftosh,sepse je o i manget nga trute qe ne kete rast quhesh i cmendur ose je i dobet ne karakter dhe i ve kapakun trurit me nje dashuri te tille qe me pak fjale,genjen veten.
    Une eksperience kam dhe mjaft madje.Personalisht nuk e kam jetuar nje dashuri te tille platonike ose me mire tek une ajo mund te ekzistoje por do e quaja me mire nje fiksim te castit pasi nuk zgjat shume.Nqs eshte ky fiksim,dashuria platonike.

nese nuk njihni njeri, mund tju them se une jam shembulli real? Ju mjafton?
    Do et doja tju pergjigjesa sipas grades por nuk i shoh yjet ndaj dhe ju kerkoj ndjese..
    Atehere ,kush e dinte nuk mo meri aspak per te ēmendur....
    nese nuk ju mjafton.... shikoni ne fjalor se ēdo et thote i/e ēmendur
    Ketu shpjegohu pak se s te marr vesh.Si qenke ti nje rast?Edhe ti po jeton nje dashuri platonike,dmth po dashuron dike qe eshte larg dhe s do e kesh kurre?

Po per Naim Frasherin do te thoje qe dhe ai eshte me karakter te dobet, kur poezia e tij erotike ka shume ne thelb dashurine platonike, si te do te shkrihem, te venitem, si kandili kur s'ka vaj - te te puthe kemben etj etj
    Nuk ja di karakterin Naim Frasherit qe te jap nje pergjigje.Zakonisht poetet jane tipa te ndjeshem dhe me karakter te dobet pasi jane enderrimtare dhe jo realista.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 07-12-2008 mė 14:38

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Te jesh i ndjeshem nuk do te thote te jesh i dobet!Ndjeshmeria eshte nje virtyt i rralle dhe i larte te cilen per fat te keq nuk e gjejme tek te gjithe...P.S Per hapesen e temes kisha nje pyetje! C,fare nenkupton ti vete me te ashtuquajteren dashuri platonike? Mesa di une kjo lloj dashurie eshte e bazuar ne nje marredhenie ku dominon instikti seksual.A na mjafton per te qene te kompletuar dhe a zgjat kjo lloj "dashurie"? Pergjigja ime eshte: JO.
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-10-2008
    Postime
    22
    Kjo teme u hap si rezultat i nje historie, qe mua ne fillim mu duk pak absurde. Ashtu sikunder thote white-knight, mendoja dhe une: qe eshte nje fiksim i momentit, por duke degjuar historine e personit X, me miliona here mu be si fiksim. Behet fjale per nje dashuri platonike 12 vjecare. E nese dea08 ke kaluar 3 vjet dhe nuk e di a e ke harruar. Personi X ka 9 vjet qe e njoh dhe eshte e pamundur qe mos te me flasi per kete dashuri, madje ka rreth nje muaj qe e degjoj kete histori gati perdite dhe me eshte bere si fiksim. Cudia me e madhe eshte se personi X ka 10 vjet qe eshte larguar nga shqiperia dhe te vazhdosh ti ushqesh vetes qe ti je ne dashuri me kete person prej 12 vjetesh, me duket pak cmenduri. Gjithsecili tashme ka zgjedhur rrugen e vet te jetes. Mirepo te dy e dine fare mire qe e pelqejne njeri -tjetrin. takohen cdo vit sepse familjet njihen, mirepo une mendoj sepse respektimi i tepruar i atyre distanceve qe permend dea08 i ka cuar deri ketu.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    me sa di une dashuria platonike eshte dashuria qe nuk bazohet ne seks pra ta duash tjetrin pa bere seks!!! dashuri platonike nuk do te thote te ndiesh per nje njeri qe nuk te do ty apo te jesh larg atij personi mos u ngaterroni ne koncepte !!! te tille dashurie kane provuar kohe me pare ne mos gaboj michael jackson dhe elisabeth taylor me njeri tjetrin !!!

personalisht nuk mund ta aplikoj ose te ndiej( ta kem ndier ) kete lloj dashurie !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    dashuri platonike nuk do te thote te ndiesh per nje njeri qe nuk te do ty apo te jesh larg atij personi mos u ngaterroni ne koncepte !!!
    prandaj dhe quhet dashuri platonike

te gjithve na ka rastisur te dashurojme nga large

dikush qe e pelqejme dhe nuk tentojme ta bejme realitet
    nje sy i bukur, nje simpatik ose simpatike qe kalon gjithmon ne te njejten ore, ne te njejten rruge.
    kur del pak me heret nga shtepia per ta pare
    por nguron ti folesh

kete c'fare e quan ti?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 07-12-2008 mė 17:42
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    prandaj dhe quhet dashuri platonike

te gjithve na ka rastisur te shurojme nga large

dikush qe e pelqejme dhe nuk tentojme ta bejme realitet
    nje sy i bukur, nje simpatik ose simpatike qe kalon gjithmon ne te njejten ore, ne te njejten rruge.
    kur del pak me heret nga shtepia per ta pare
    por nguron ti folesh

kete c'fare e quan ti?
    e ke thene vet nje njeri qe e pelqejme quhet pelqim !!! ska nevoje per pergjigje nga ana ime !!! e ke dhene vet pergjigjen !!!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    ndegjo

pelqimi nganjeher kthehet ne dashuri "fiksim"

per ty c'fare eshte dashuria platonike?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    ndegjo

pelqimi nganjeher kthehet ne dashuri "fiksim"

per ty c'fare eshte dashuria platonike?
    nuk po themi si kthehet pelqimi ne fiksim dashuri apo urrejtje !!! tema eshte dashuria platonike edhe une te kam thene dy njerez qe rrine bashke ( bashkejetojne puthen preken por qe nuk bejne seks ) !!! pra te jesh i lidhur me nje njeri pa bere seks !!! kjo eshte ajo qe kam degjuar per dashurine platonike !!! nje njeri qe di me shume edhe mund te na korrigjoj nese e kam gabim !!!

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •