Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 108
    lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Me keqardhje po e them por,,,,,,,,,,,,,, por lene shume per te deshiruar ne kete pike(pra veshjen)
    Nuk mund te them te gjithe por shumica se kan iden e nje veshje te kohes,,,,,shpesh shifje trupa te dobet qe mbanin pantallona te ngushta e dukeshin skandal fare ,apo e kunderta cuna teper te shendetshem me pantallona te gjera sidomos ato trecerekshet(lol),,,.
    Mund te them(pa ofenduar asnjeri ,thjesht mendimi im ky) se cunat akoma nuk tregojn nje kujdes per lukun e tyre jan yyyyyyyyy shum larg ,e nese hasje tek tuke cuna qe kishin nje veshje te sakte e nje kreje floku te bukur ata nga moshataret e tyre quhesh .... pra u vini epitete ofenduse te ndryshme .
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Citim Postuar mė parė nga showgirl Lexo Postimin
    Arben, nese e lexon dhe njehere ate qe kam shkruajtur do te kuptosh qe une bera nje kompliment cunave shqiptar se si vishen. Kupton? Ishte kompliment!

Dhe.....per sa i perket respektit....te keshilloj te tregosh respektin ne CDO SITUACJON dhe jo vetem aty ku te Intereson...sepse tregon vetem edukaten tende..mua s'me ben gje nese ti me respekton apo jo!!!

Ja kalofsh me shendet.

hehehehhehehhehe.....

Une e lexova shume mire ,dhe ti bere komplimentin me te pa degjuar ndonjehere visheni si hono ( kete e le me nenkuptim ).Nuk e di cfar meshkujsh njef ti qe kete te fundit ua thuake per kompliment ?!

Dije u preke nga ato qe te thashe une , sot me sa duket paske mar frymezim te ri nejse pak rendesi ka kjo.
    Une te respektova dhe ty si femer qe je (meqe ti po na trumbeton me te madhe RESPEKTONI FEMRATTTTTTTTT)duke mos vazhduar me ,te thash e leme me kaq .Ti nuk dashke ok mire se erdhe hajde vazhdojme !!!!

Sa per edukaten time .Nuk mundesh te flasesh ti sepse nuk me njef,ata qe me njofin e dine cfar edukate kam .

Edhe dicka te fundit po ta rithem :RESPEKTI NUK ESHTE DETYRIM GOCE.Te pakten ky lloj respekti qe kerkon ti ,nuk jemi ne urban ketu qe ti je "xhaja me kapele dhe une duhet te te liroj vendin ".
    Megjithate kalofsh mire .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arben-30 : 19-11-2008 mė 09:36

i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    O, Arben per zotin se po me ben vertet per te qeshur.
    A po e ben me kastile, me duket.......!!!!
    Po te sqaroje edhe njehere: meshkujt qe vishen me pantallona te ngushta, me keupce me maja dhe t-shirt te ngushte dhe te hapura ne gjoks....mua ME TE VERTETE me pelqejne me kete te veshur. Ti mbase je ngaterruar sepse une bera copy paste nga shkrimi i asaj BLUS (e cila i kishte permendur ato fjale per homot) por mua vertet me pelqen ajo veshje.

Shpresoj te jesh sqaruar tani!!

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Arben-30 Lexo Postimin
    Pse me ti kujdesesh per veshjen e burit tat qe te mos duket si gay , ti ja mberthen pantallonat me .Kujdes se mos ta rembejne moj. looooooooooooooooooool
    po hik ore ti u bere i gjall ti.....ku ishe mer dreq?
    jo me jo nuk kam nevoj te kujdesem une se vishet mire ai e kam modern burrin une mos ki merak fare aman
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Duke gjykuar nga shkrimet, jo vetem ne kete teme, gjithmone e me shume vihet re nje ksenocentrizem i theksuar i shqiptareve qe jetojne jashte vendit.

Eshte bere e modes tendenca per te ulur ne menyre te skajshme bindjet, kulturen vendase, menyren e te veshurit, jetuarit, etj, te shqiptareve ne vend nga shqiptaret jashte vendit.

Ky mentalitet(ksenocentrik) veshtire te gjendet ne popuj dhe vende te tjera, madje edhe ne ato vende me popullsi multietnike.
    Eshte pikerisht kjo prirje e emigranteve shqiptar per te nenvleftesuar, shperfillur dhe mohuar kulturen e tyre qe, midis te tjerash, influencon ne nxirjen e Shqiperise ne syte dhe opinioin e te huajve.

Gjithsesi ky eshte vetem mendimi im.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    shume te drejte ke o james !!! po amon te keqen vllai se po i kundershtove keta thone qe hajde provoje njehere emigrimin pastaj fol !!!

Ps : edhe nje gje tjeter qe nuk e di eshte kapur ne kete teme apo jo !!! meshkujt kane me pak alternativa se femrat edhe domosdo ndonjehere ngjajne sikur vishen njelloj apo pa gusto !!! gjithsesi gjithsecili mban pasojat e te veshurit !!! tipe tipe kjo dynja si i pelqen njerit te vishet si pelqen tjetrit !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Cunat dine te vishen aq mire sa edhe vajzat.
    Po te pyesesh cunat nese dine te vishen vajzat jam shume i sigurt qe ne do te zgjithnim qe secila te visheshe me fustan te bukur, te shkurtet, etj, do perpiqeshim te imitonim nje imazh te Jessica Alba, apo nje tjeter vajze te bukur, me falni per injorancen:-).
    E njejta gje edhe per cunat, shumica e vajzave qe jane pergjigjur ketu kane nje imazh qe i pelqen dhe nqs dikush nuk eshte aspak i ngjashem atehere nuk i terheq, derisa shikojne nje djale te pashem, qe eshte veshur bukur dhe e zvendesojne ate imazhin e vjeter me te riun, nderkohe qe dikush tjeter me pare mund te kishte veshur te njejtat rroba por nuk dukesh aq terheqes.
    Ashtu si bukuria, edhe stili i te veshurit jane relative dhe kane kuptim vetem per personin ne fjale. Mua me pelqen shume te perdor " merr syte e mia dhe shiko" dhe e njejta gje duhet te vleje per te gjithe.
    Gjera qe mua me sjellin nje buzeqeshje si ne Shqiperi edhe kudo tjeter jane, kepucet e zeza, corapet e bardha te viteve 80, per meshkuj.
    te brendeshme te zeza, pantolla apo bluze te bardha, per vajza.
    C'do gje tjeter eshte e pranueshme :-)
    Kalofshi mire,
    Ed
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    pak vajza din te vishen..
    ne tiran po dhe ne qytete tjera vajzat e shkreta cpo hiqnin.. pantallona te ngushta me rryp nen bel me nje tokez rrypi sa nje paqet malboro rrasur ne mish nje pellemb nen kerthiz..
    gjynaf..
    shum vajza e kalojn rinine pa i cfaqur kurre kembet pulpat gjunjet etj..sepse nat e dit shalet nen bluxhinsat e shemtuar..
    injoranca ska brire..
    kur do i nxjerrin kembet jashte.. kur te dalin ne pension..
    ?

vishet bukur nje vajz e kulturuar..
    nje injorante edhe koc kokdhimen apo cac duk edvin miloneret te ket baba sdi me u vesh..

cunat..a dine..
    kur sdin vajzat si do din cunat..

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Duke gjykuar nga shkrimet, jo vetem ne kete teme, gjithmone e me shume vihet re nje ksenocentrizem i theksuar i shqiptareve qe jetojne jashte vendit.

Eshte bere e modes tendenca per te ulur ne menyre te skajshme bindjet, kulturen vendase, menyren e te veshurit, jetuarit, etj, te shqiptareve ne vend nga shqiptaret jashte vendit.

Ky mentalitet(ksenocentrik) veshtire te gjendet ne popuj dhe vende te tjera, madje edhe ne ato vende me popullsi multietnike.
    Eshte pikerisht kjo prirje e emigranteve shqiptar per te nenvleftesuar, shperfillur dhe mohuar kulturen e tyre qe, midis te tjerash, influencon ne nxirjen e Shqiperise ne syte dhe opinioin e te huajve.

Gjithsesi ky eshte vetem mendimi im.
    Kurse une kam menduar te kunderten .Kur kam ardhur ne Amerike nuk e kuptoja dot cfare ishte ne mode.Shikoje neper rruge veshjet e viteve nga 60,70,80,90 e te fundit .Te njejten gje ne mbajtjen e flokeve.Vetem kur vija ne mall o dyqane te shtrenjta e kuptoja vetem nga cmimet .Kudo gjen njerez te veshur mire ose e kunderta.Shqiptaret si vajzat e djemte ne radhe te pare vishen sipas mundesive qe kane.Dhe dihet sa mundesi ke ta mbash veten mire ne Shqiperi.Djemte e kane me te lehte,se sa vajzat.Kane me pak shumellojshmeri veshjesh,e nuk e lodhin shume trurin per te zgjedhur.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Niveli i diskutimit te kesaj teme ketu,te jep deshiren mos ta frekuentosh me kete forum. lol

Po si mund te pergjithesosh nje gje te tille dhe te thuash:''Meshkujt s'dine te vishen dhe vetem ne femrat dime,por dhe ata meshkuj qe kujtojne se vishen bukur duken gay''!?!?

Kjo tjetra ja keput:'' Meshkujt qe vishen me trecerekshe me acarojne''!!! -- Pse moj katundare qe e ke akoma qimen e djegur nga sistemi koperatives, ku jemi ne ne kohen e xhaxhit, qe ishte tabu te vishje pantallona te shkurtra!?!

Ka meshkuj qe nuk kane shije ne veshje,ka nga ata qe e ekzagjerojne me ato veshje metroseksuale, gjasme ''trendy'', ka dhe meshkuj qe vishen me shije(s'i puna ime ).Pa patur fare nevojen te ndjekin moden e kohes,por thjesht duke i besuar gustos vet - te ndikuar pak nga mendimi i turmes
    Edhe pse ti endless me qendron pak antipatik por per here te pare perqafoj mendimin tend(po jo ty)

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fan Zone " BALLISTĖT " - Tetovė
    Nga KUSi nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 631
    Postimi i Fundit: 25-01-2012, 12:57
  2. Sunday Times: Shqipėria, tokėn qė e ka harruar koha
    Nga ahmed_tr nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 178
    Postimi i Fundit: 07-03-2007, 21:53
  3. Proze nga Elvira Dones
    Nga denku nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 03:52
  4. Iran, arrestohen 200 gra se nuk vishen sipas kodit
    Nga ALBA nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 17-08-2004, 15:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •