Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Ke te drejt, nuk e shan askush skenderbeun une nuk e kam sha ne asnje postim por kam tregu nje fakt te vertet qe vatikani e ka quajt hero te kristianizmit vetem kete kam potencu, ketu nuk ka asnje fyerje, une se kam fy asnjeher nese e potencoj nje fakt qe eshte i vertet me sa e di une nuk eshte fyerje, fyerje ketu bejn te gjith te tjeret dhe nuk na quajn shqipetar vetem pse jemi musliman.
    E verteta eshte se islamiket shqiptare nuk kane asnje simpati per Skenderbeun, Nene Terezen, Fan Nolin etj si keta.

Pak kohe me pare Nexhat Brahimi ne Kosove e konsideronte Skenderbeun si vrases te shqiptareve dhe sllavo-ortodoks. Ne Shkoder e Prishtine komuniteti islamiko magjyp ben jo pak sherr per vendosjen e figures se Nene Terezes ne keto qytete. Thuajse 99% e besimtareve myslimane ne kete forum nuk kane asnje respekt per keto figura, dhe ne rastin me te mire e konsiderojne si nje dredharak dhe te pabese. Serbi ka bere goxha pune me keta mbeturina arabe. E tani na i plasi ne ne dere si ate dobicin qe nuk e do kush. Vijne keta bastarde tani nder shqiptare dhe na thone, mos u falni shqip se Allahi e quan harram, mos kini heronj e figura te shquara shqiptare por mbani ato arabe, mos u vishni, mos kendoni, mos jetoni si shqiptare se Allahi e quan harram. Mos mbani lart tradite e kanun, se Allahi ka sherihane dhe tradita me te mira.

Islami ka qellim te qarte ndaj nesh. Historia na ka denuar te kemi ne mesin tone arabe e magjype qe kerkojne te zbehin nocionin dhe boshtin e kombit shqiptar. Te na lene pa heronj, pa histori, pa tradita, dhe pa dicka ne te cilen ne te besojme. Keshtu felliqesira e islamit futet mes nesh per te mbushur kete boshllek e per te na propaganduar kulturen dhe heronjte pedofile te islamit.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    E verteta eshte se islamiket shqiptare nuk kane asnje simpati per Skenderbeun, Nene Terezen, Fan Nolin etj si keta.

Pak kohe me pare Nexhat Brahimi ne Kosove e konsideronte Skenderbeun si vrases te shqiptareve dhe sllavo-ortodoks. Ne Shkoder e Prishtine komuniteti islamiko magjyp ben jo pak sherr per vendosjen e figures se Nene Terezes ne keto qytete. Thuajse 99% e besimtareve myslimane ne kete forum nuk kane asnje respekt per keto figura, dhe ne rastin me te mire e konsiderojne si nje dredharak dhe te pabese. Serbi ka bere goxha pune me keta mbeturina arabe. E tani na i plasi ne ne dere si ate dobicin qe nuk e do kush. Vijne keta bastarde tani nder shqiptare dhe na thone, mos u falni shqip se Allahi e quan harram, mos kini heronj e figura te shquara shqiptare por mbani ato arabe, mos u vishni, mos kendoni, mos jetoni si shqiptare se Allahi e quan harram. Mos mbani lart tradite e kanun, se Allahi ka sherihane dhe tradita me te mira.

Islami ka qellim te qarte ndaj nesh. Historia na ka denuar te kemi ne mesin tone arabe e magjype qe kerkojne te zbehin nocionin dhe boshtin e kombit shqiptar. Te na lene pa heronj, pa histori, pa tradita, dhe pa dicka ne te cilen ne te besojme. Keshtu felliqesira e islamit futet mes nesh per te mbushur kete boshllek e per te na propaganduar kulturen dhe heronjte pedofile te islamit.
    Vetem nje pyetje kam me jep fakte per N.Tereze qe e ben te jet figur kombetare !

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anëtarësuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    Nene Tereza eshte shqiptare dhe simbol i paqes, sakrifices, ndihmes, bashkpunimit fetar etj ne gjithe boten, karakteristika qe perfaqsojne kombin tone ne gjithe historine e tij, si e tille eshte figure kombetare.
    m'vje keq qe nuk ishte nene Hatixhe bi fjala, po jena ne pritje
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Vetem nje pyetje kam me jep fakte per N.Tereze qe e ben te jet figur kombetare !
    Shko thuaj dikujt neper bote se vjen nga vendi i ndonje Haxhiu koketrash mysliman shqiptar, dhe as qurret nuk ti hedhin. Shko thuaj dikujt se vjen nga vendi i Nene Terezes dhe te gjithe do te perkulen me respekt. Ja cfare e ben Nene Terezen figure kombetare. Shume shqiptare nuk duan te identifikohen me Qemajl Morinat xhahile te atij vendi, por me figuren e Nene Terezes dhe respektin qe ajo imponon ne bote.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    ....lufta midis identitetit të lodhur shqiptar dhe këtij kinse identiteti lëngaraq.
    Ismail Kadare
    NJë titull të goditur gazete kishin gjet për ata që sulmojnë Kadarenë meqë ra llafi Zarathustra.
    Dhe nuk thoshte gjë tjetër titulli veç: "200.000 evgjitë po bëhen gati të sulmojnë Ismail Kadarenë".

I paskan rënë në kokë gazetarët.
    Ezekiel 25-17.

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Leni djalin,ka vetem probleme identiteti

Citim Postuar më parë nga dust Lexo Postimin
    kur eshte manipulu historia o rrac e qelbur arabie,o untermensch,

o rrac inferiore,o jevg i poshter.
    Sa djem kan probleme identiteti si ky ktu qe snjeh herojt
    ne kto 12 vjet ne Interneta kam pare djem te Shqipes qe me thonin o me shkruanin :ej ti Un nuk jam Shqiptar,jam Kosovar,por mir mer shqipe prej kosove i thuja un,ai pergjigjej ,prap :ej ti un jam Kosovar.
    U pergjigja Hajt shnet pra Kosovar i EX jugosllav,stha asgje!!!!
    Sot ata kosovar kan nderruar ide....
    keshtu eshte edhe puna kketure djemve.
    Probleme identiti e mbi te gjitha problemet qe ka pas ai popull me ortodoset serb ,probleme identiteti qe kan ca djem te shqiperis kur u dunden ne 95-96 ...arabet me fustanella te bardha ne tiran e shkoder e kush e kush te gllaberonte sa me shum femi e te rinj qe skishin as pune e asgje e yrysh tu ndertu gjamiae, qe nuk i shohin syt kurgjo qe edhe Vllaun e vet katolik o Ortodos shqiptar se shohin dot.
    Nuk mundet te pranoj ai ato du personalitete te forta se perndryshe kupton qe ka bere nje keshtjelle me fllucka sapuni,po me ngadal....

Sa keq me vjen qe mendojn (kalova lumin dhjefsha kalin),kur akoma ka shum per tu bere mbi te drejtat e Shqiptarve ne maqedoni Mal te Zi e Cameri.
    e si veproni ju eshte kundrainteresit te keture shqipeve e truallve shqiptar.
    Ju pershendes.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    o njeri mos u mer me kta , se kot e ke, kta deshirojn ta perhapin fen e tyre nen hijen e heronjeve, nuk edin qe kot e kan, tjeterkush vendos ne ket fdrejtim , keta nuk din qka realitet, ose mendim i lir, keta vetem fyrje sharje, edhe ne luft asnjeri nuk kadal , dhe kur nuk dalin ne krah te atedheut, shum ni pakic e vogen nakan ndihmu ne front, muj te tham edhe rrom(ashkali) ka pas qaq qe na kan dimu . njeri nga keta ma dergoj ni mesazh privat dhe metha: mir juka ba skllavi juve ne luft, kosov dhe maqedoni, e verteton se asht vlla i slaveve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 23-10-2008 më 06:32

godless heathen Maska e Hraesvelg
    Anëtarësuar
    01-06-2005
    Postime
    22
    Myslimanët kundër heroit kombëtar
    Duhet bo i fare percaktimi. Duhet thene jevgjit qe jane myslimane dhe qe banojne ne pjese te ndryshme te Shqiperise si ne Tetove, Kumanove, Prishtine, Prizren, Mitrovice, Librazhd, etj. jane kunder heroit kombetar shqiptar. Jo te gjithe myslimanet. Megjithese dihet korrelacioni i larte e jevgut me ortodoksine dhe islamizmin, keshtu qe si pergjithesim prape nuk del aq i gabuar.
    nacionalizmi arab nuk do tolerohet

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Si mundet pa deshiren e altruistit te hapet nje tem e ktill ?

where the slime Maska e Liqvid
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Postime
    76
    Citim Postuar më parë nga Hraesvelg Lexo Postimin
    Duhet bo i fare percaktimi. Duhet thene jevgjit qe jane myslimane dhe qe banojne ne pjese te ndryshme te Shqiperise si ne Tetove, Kumanove, Prishtine, Prizren, Mitrovice, Librazhd, etj. jane kunder heroit kombetar shqiptar. Jo te gjithe myslimanet. Megjithese dihet korrelacioni i larte e jevgut me ortodoksine dhe islamizmin, keshtu qe si pergjithesim prape nuk del aq i gabuar.
    Jam dakord qe te behet dallimi mes jevgjve myslimane qe dine shqip, dhe shqiptareve myslimane, pavaresisht 'korrelacionit'.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  2. Luftrat,Konfliktet qe jane zhvilluar pas luftes se dyte boterore
    Nga YlliRiaN në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 20:06
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Abaz Ermenji
    Nga Eni në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •