Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 44
    i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151

Myslimanët kundër heroit kombëtar

[QUOTE=white-knight;2057713]Ja se si hidhet balte nga arabet mbi figuren e madhe te Gjergj Kastriotit

E kupton ti se cdo de thot mendim i lir dhe i pavarur,o analfabet modern, ti a po deshiron me i detyru njerzit me mendu si ti a, ti ke problem me veten pasi ti sqaron punet me veten tuaj ather mundesh me dhen leksione per te tjeret. Mendimin qe ke per personin ne fjal Skenderbeun mund ta mbash per vete sa te deshiron, se ju jeni mesu me kriju mite te kota, po mos ia impono atyre qe jan te vetdisuar mir kombtarisht dhe fetarisht sepse nuk arrish, po mundohesh me dal sa me dramatik po ne fakt po del shum komik me opinionet tua.
    Ndryshuar për herë të fundit nga altruisti_ek84 : 22-10-2008 më 11:53

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Mendim i lire ne kurriz te figures kombetare?Historia eshte histori dhe figura me e madhe kombetare eshte ajo qe eshte dhe s ka te drejte njeri te ndryshoje historine ne qejfin e tij.Kjo quhet manipulim lolo.

Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Mendim i lire ne kurriz te figures kombetare?Historia eshte histori dhe figura me e madhe kombetare eshte ajo qe eshte dhe s ka te drejte njeri te ndryshoje historine ne qejfin e tij.Kjo quhet manipulim lolo.
    Kur eshte shkruar Historia eshte manipulu dhe modifiku sipas qefit te atyre qe jan kunder islamit tani ska manipulime por pse ju djeg qe ai ishte nje super hero i vatikanit dhe kete nuk mund ta mohon askush per ju edhe N.Tereza eshte nje figur e madhe e kombit po amo realiteti eshte ndryshe.

Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    Per white-knight,

Ne kendej nga Kosova,ketyre tipave si ky fare bicim altruisti-ek 84,u themi zorraxhinje te Prizrenit.Ketyre tipave, nenat e tyre ninullat ua kane kenduar turqisht , gabelisht e serbisht...
    Shikone arabin -gebal te skeduar cfare thot per Skenderbeun:"mendimin qe ke per personin ne fjal Skenderbeun mund ta mbash per vete..."
    Fare e flliqet e turkut- gabel....mit i kot kenka Skenderbeu.. obobo!
    O patriot me bateria, dhe injorant velliqsia qe i ben vetes tende eshte per te te ardhur keq. Erresira dhe perdja qe ke para syve tu dhe nuk e sheh as hunden tende nuk ta mundeson te ben nje postim me racional se sa qe ke ber duke e felliqur veten tate sa qe edhe mua me vjen keq per ty si qenke i katandisur.

of diamonds... Maska e dust
    Anëtarësuar
    13-10-2008
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    67
    Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Kur eshte shkruar Historia eshte manipulu dhe modifiku sipas qefit te atyre qe jan kunder islamit tani ska manipulime por pse ju djeg qe ai ishte nje super hero i vatikanit dhe kete nuk mund ta mohon askush
    kur eshte manipulu historia o rrac e qelbur arabie,o untermensch,

o rrac inferiore,o jevg i poshter.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Nuk ka perde para sysh guri jo..mos e ke at merzi ti..zorraxhi injorant e turkoshak i m...

-Ik fare e gabelit mesoje shqipen njehere e pastaj doku ne FSh.

Nuk kane mbetur Nane Tereza e Skenderbeu ti vlereson nje turk ne FSH...ik

Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    Nuk ka perde para sysh guri jo..mos e ke at merzi ti..zorraxhi injorant e turkoshak i m...

-Ik fare e gabelit mesoje shqipen njehere e pastaj doku ne FSh.

Nuk kane mbetur Nane Tereza e Skenderbeu ti vlereson nje turk ne FSH...ik
    Shqiptar jam aq shum sa nuk mund ta merr me mend as ti, po me detyron te them ate qe se kam then asnjeher. Sepse kur ka qen nevoj per me u pa sa jam shqiptar e kam tregu ne front ne luften e fundit andaj nuk mund te behesh aq shum shqiptar me nje postim duke e lavderu sekderbeun ose N.Terezen. Te me tregon sa je shqiptar ti mua dhe te me vlerson se a jam turk une, eshte njesoj sikurse ti thua profesorit te matematkes matematika ka te bej me numra, mbledhje, zbritje etj.

of diamonds... Maska e dust
    Anëtarësuar
    13-10-2008
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    67
    shko re turk i poshter,nuk ka shqiptar qe shan Gjergj Kastriotin.flamuri i Gjergjit eshte flamuri i gjith shqiptareve.

ps.paska luftu ky legeni....me ça flamuri luftove ti!!!!me gjysem henen!?
    Ndryshuar për herë të fundit nga dust : 22-10-2008 më 13:16

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Po mire more njerez,e para jeni duke u treguar secili me shqiptar se tjetri,e dyta ofendoni njeri-tjetrin.

Me tregoni tash ju mua per ju jo muslimanet vlen,cka jame une sipash jush ku jam besimtar i fes islame dhe shqiptar,sipash cfar dal une.

Me tregoni ju Muslimanet-Shqiptar qe e shani Heroin e mbar shqiptaris GJ.K.Skenderbeun a thua ky nuk ben a thua turku u duhete me qen mbi ne a thua u duhete te mos e luftojm turkun apo cka sipas jush u duhete me be HEROI jon.

Vetem e di nje gje se ja keni nxjer fundin,sikur te jemi aq shqiptar saqe krenohemi me teper se njeri tjetri valla sdo kishe me popullin ton,do te ishna me te zgjut se Jahudit dhe me te fort se Amerika.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Po mire more njerez,e para jeni duke u treguar secili me shqiptar se tjetri,e dyta ofendoni njeri-tjetrin.

Me tregoni tash ju mua per ju jo muslimanet vlen,cka jame une sipash jush ku jam besimtar i fes islame dhe shqiptar,sipash cfar dal une.

Me tregoni ju Muslimanet-Shqiptar qe e shani Heroin e mbar shqiptaris GJ.K.Skenderbeun a thua ky nuk ben a thua turku u duhete me qen mbi ne a thua u duhete te mos e luftojm turkun apo cka sipas jush u duhete me be HEROI jon.

Vetem e di nje gje se ja keni nxjer fundin,sikur te jemi aq shqiptar saqe krenohemi me teper se njeri tjetri valla sdo kishe me popullin ton,do te ishna me te zgjut se Jahudit dhe me te fort se Amerika.
    Ke te drejt, nuk e shan askush skenderbeun une nuk e kam sha ne asnje postim por kam tregu nje fakt te vertet qe vatikani e ka quajt hero te kristianizmit vetem kete kam potencu, ketu nuk ka asnje fyerje, une se kam fy asnjeher nese e potencoj nje fakt qe eshte i vertet me sa e di une nuk eshte fyerje, fyerje ketu bejn te gjith te tjeret dhe nuk na quajn shqipetar vetem pse jemi musliman.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  2. Luftrat,Konfliktet qe jane zhvilluar pas luftes se dyte boterore
    Nga YlliRiaN në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 20:06
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Abaz Ermenji
    Nga Eni në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •