Thjesht na nderuan...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Inter: Ne jemi kampionët
Inter: Ne jemi kampionët
Superderbi i javës së shtatë në Serie a ndërmjet Romës dhe Interit u ka takuar kampionëve të cilat e kanë deklasuar Romën në Olimpico me rezultat 4-0.
Me të filluar ndeshja (5’) njëri nga lojtarët më të mirë në botë, Zlatan Ibrahimovic, krijoi epërsinë për mysafirët e cila zgjati deri në fund të pjesës së parë.
Kryeqytetasit shfaqën një lojë të baraspeshuar në gjysmën e parë pavarësisht se ishin në disavantazh, mirëpo pjesa e dytë foli vetëm për Interin.
Sërish Ibrahimovic me të filluar pjesa e dytë (47’) e dyfishoi rezultatin për zikaltrit të cilët tashmë krijuan sigurinë në ndeshje.
Një goditje nga distanca e serbit Stankovic (54’) e ngriti rezultatin në 3-0, ndërsa dy minuta më pas, Obinna ia vuri kapakun ndeshjes me golin e katërt dhe deklasues për romakët, të cilët gjatë pjesës së mbetur të ndeshjes dëshironin që sa më shpejtë të përfundojë ky takim.
Kjo fitore e ngrit Interin në pozitën e parë me 16 pikë dhe nëse luan kështu do ta mbajë këtë pozitë deri në fund të Kampionatit.
kerkoj nje video nga ju te goal jo te lojes vetem te Goal
Keto duhet te jene golat
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
vetem golin e ibres ma ke qitur qe kttu te gjitha
un nuk prisja rezultat tjeter, duke pa gjendjen e romes pa 5 lojtar te formacionit.
nuk e prisja rezultatin 4-0 por inter e meritoi plotsisht. biles pata pershtypjen qe mbas golit te katert u ndalua se mund te shenonte perseri.
ps: po te ishte milan, ti do te thoje qe nuk e meritoi fitoren se goli i ibrahimoviç(i pari) dhe i obinna ishin off-side....
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Po nuk beme goleade sot jemi kot...sot duhet te fitojme minimumi 8-0...
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Me rendësi është fitorja.
Nuk ka rezultat të thellë sonte sepse portier është i madhi Arian Beqaj.![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Krijoni Kontakt