Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 69
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-10-2008
    Postime
    13

Gazeta Krishterimi

Une Jam Ai Qe Perkthej Gazeten Krishterimi Dhe Jam Ne Dispozicionin Tuaj Per Cdo Informacion. Nuk Njoh Asnjeri N Nga Ju, Arsyen E Kuptoni Besoj. Do Te Me Falni Nese Pergjigja Vonohet, Sepse Nuk Kam Internet Ne Shtepi Dhe Kur Kam Mundesi Te Puna Futem Ne Internet, Megjithate Zoti Tju Bekoje Ne Gjithcka. Paskam Humbur Episode Gjithe Keto Vite Pa Ditur Gje Qe Jam Bere Nje Teme E Tere Midis Jush. Do Te Doja Nese Ka Mundesi Ai Qe E Ka Hapur Kete Teme Nese Mund Te Me Gjeje Gazeten Ne Te Cilen Kane Shkruar Per Ne. Ju Faleminderit Dhe Gjithe Te Mirat

.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Nqs se Shqiperia kthehet ne krishterim me ritme te shpejta , atehere mendoj qe neve qe jemi shqiptar musliman ne Kosove dhe Maqedoni do te duhet te bejme cmos qe te krijojme nje Shqiperi tjeter, sepse kete qe kemi tani do te greqizohet fare, njelloh sic eshte greqizuar Saranda , Gjirokastra e per Himaren as te mos folim fare.

Andaj mendoj qe ka ardhe koha qe shqiptaret te hapin syte dhe mos bien pre e konvertimeve per interesa materiale.
    Nqs se dikush zgjedh te konvertohet sepse mendon qe feja e re per te do te jete me e mire, eshte i lire per te be kete, por nqs dikush konvertohet qe te mari nje pasaporte greke, qe te ndoj emrin nga shqiptar ne grek, kjo eshte tradhetiiiiii e hapur.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Nuk e ka fajin krishterimi mor Gostivar per greqizimin e Shqiperise por e ka fajin nje kryeminister qe quhet Sali Berisha e qe drejton Shqiperine dhe ishte po ky kryeminister qe ne mandatin e tij si president pas renies se komunizmit, shfaqi rrezikun e islamizimit dhe arabizimit te Shqiperise. Tani ka nderruar padron.

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Gostivari , nuk ben me len asnje pllamb te tokes shqiptare grekut e serbit , nese dikush greqizohet ateher ata do te duhet te jetojn sikur qe u ka hije pakicave , ne ket rast pakices greke , por pakicat skan te drejt me u shkeput prej shtetit ku jetojn , nese tentojn te shkeputen ateher perdoret forca , ndoshta Greqia asht ma e fort , por edhe ne kemi mjaft miq , qe mezi presin ta nxjerre kemben greku jasht kufijve. E pastaj te shofim kush cka ben me zorret e shqiptarve.

Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137

Exclamation

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nqs se Shqiperia kthehet ne krishterim me ritme te shpejta , atehere mendoj qe neve qe jemi shqiptar musliman ne Kosove dhe Maqedoni do te duhet te bejme cmos qe te krijojme nje Shqiperi tjeter, sepse kete qe kemi tani do te greqizohet fare, njelloh sic eshte greqizuar Saranda , Gjirokastra e per Himaren as te mos folim fare.

Andaj mendoj qe ka ardhe koha qe shqiptaret te hapin syte dhe mos bien pre e konvertimeve per interesa materiale.
    Nqs se dikush zgjedh te konvertohet sepse mendon qe feja e re per te do te jete me e mire, eshte i lire per te be kete, por nqs dikush konvertohet qe te mari nje pasaporte greke, qe te ndoj emrin nga shqiptar ne grek, kjo eshte tradhetiiiiii e hapur.

GV_USA
    per ty mo burri dheut paska me shume rendesi feja se kombi po ik mo burr aty ku e kan folene muslimanet dhe nderto shtepi edhe jeto taman si nje musliman qe mendon si ti , ket problem e ke , ta dhash idene me te mire ne bote dhe largohu nga amerika se atje ka shume te krishtere por ka edhe musliman por e din nje gje femijet mesohen me amerikan edhe amerikanizohen pra ASIMILOHESH

te fala plot respekt nga xemanuel
    dhe mos harro nje gje "Zoti te do miku im musliman"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-10-2008
    Postime
    13

Exclamation I Nderuar Gostivar

Nuk E Di Se Sa Me Njeh, Por Nese Lexove Pershendetjen Ne Regjistrimin Tim, Nuk Jam Futur Me Pseudonime, Por Te Gjitha Ato Qe Shkruaj Jane Te Verteta, Me Quajne Dino Caushllari Dhe Jam Nga Skrapari. E Mesa Di Une Skrapari Ka Qene Eshte Dhe Do Te Jete Pjese Shqiptare, Por Edhe Saranda Gjirokastra Apo Edhe Himara Shqiptare Jane Me Sa Di Une, Nuk E Di Nese Ti Di Dicka Me Teper. Emrin Nuk E Kam Ndryshuar As Pashaporte Greke Nuk Kam Mare Dhe As Tradhetar Nuk Jam, Perkundrazi Sa Here Kam Mare Pjese Ne Gara Vrapi Ketu Ne Greqi Kam Deklarur Qe Jam Shqiptar E Jo Grek. D. M. Th Ti Qe Ke Shkur Ne Usa Qenke Tradhtar Sepse Paske Lene Gostivarin?
    Sa Per Besimin Qe Kam, As Ate Nuk E Kam Tradhetuar Sepse Kam Qene I Pa Fe. Dhe Dua Te Kuptosh Nje Gje, Qe Njeriu Nuk Lind I Krishtere, Por Behet Me Vullnetin E Tij Dhe Me Dije Te Plote, Perndryshe Eshte Si Ata Te Krishteret Qe Jane Aty Dhe Qe Ne Emer Te Krishtit Vrasin E Presin Ke Tu Doje Qejfi, Ose Si Ata Te Irakut E Afganistanit E Ku Di Une Qe Ne Emer Te Allahut Ngjeshen Me Bomba, Shperthehen Mes Njerezve Duke Kujtuar Se Do Te Shkojne Ne Parajse Duke Vrare Sa Me Shume.
    Jo I Dashur Mik, Nuk Eshte As Njera As Tjetra. Une Besova Te Krishti Dhe Me Vetedije Te Plote. Pa Ma Imponuar Asnjeri, Dhe Nuk Ja Imponoj Askujt.
    Krishti Eshte Dashuri Dhe Erdhi E Me Ndryshoi Jeten.
    Ai Te Do Edhe Ty. Krishti E Do Shqiperine Dhe Gjithe Shqipetaret Kudo Qe Ndodhen, Dhe Te Gjithe Njerezit Ane E Mbane Botes Dhe Do Qe Te Shpetohen
    "sepse Perendia E Deshi Aq Boten, Sa Dha Birin E Tij Et Vetemlindurin, Qe Kushdo Qe Beson Ne Te Te Mos Humbase Por Te Kete Jeten E Perjetshme"gjoni 3:16.

Zoti Te Bekoje Vella Shqiptar

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dinoC : 14-10-2008 mė 05:03 Arsyeja: GABIM

Citim Postuar mė parė nga dinoC Lexo Postimin
    Nuk E Di Se Sa Me Njeh, Por Nese Lexove Pershendetjen Ne Regjistrimin Tim, Nuk Jam Futur Me Pseudonime, Por Te Gjitha Ato Qe Shkruaj Jane Te Verteta, Me Quajne Dino Caushllari Dhe Jam Nga Skrapari. E Mesa Di Une Skrapari Ka Qene Eshte Dhe Do Te Jete Pjese Shqiptare, Por Edhe Saranda Gjirokastra Apo Edhe Himara Shqiptare Jane Me Sa Di Une, Nuk E Di Nese Ti Di Dicka Me Teper. Emrin Nuk E Kam Ndryshuar As Pashaporte Greke Nuk Kam Mare Dhe As Tradhetar Nuk Jam, Perkundrazi Sa Here Kam Mare Pjese Ne Gara Vrapi Ketu Ne Greqi Kam Deklarur Qe Jam Shqiptar E Jo Grek. D. M. Th Ti Qe Ke Shkur Ne Usa Qenke Tradhtar Sepse Paske Lene Gostivarin?
    Sa Per Besimin Qe Kam, As Ate Nuk E Kam Tradhetuar Sepse Kam Qene I Pa Fe. Dhe Dua Te Kuptosh Nje Gje, Qe Njeriu Nuk Lind I Krishtere, Por Behet Me Vullnetin E Tij Dhe Me Dije Te Plote, Perndryshe Eshte Si Ata Te Krishteret Qe Jane Aty Dhe Qe Ne Emer Te Krishtit Vrasin E Presin Ke Tu Doje Qejfi, Ose Si Ata Te Irakut E Afganistanit E Ku Di Une Qe Ne Emer Te Allahut Ngjeshen Me Bomba, Shperthehen Mes Njerezve Duke Kujtuar Se Do Te Shkojne Ne Parajse Duke Vrare Sa Me Shume.
    Jo I Dashur Mik, Nuk Eshte As Njera As Tjetra. Une Besova Te Krishti Dhe Me Vetedije Te Plote. Pa Ma Imponuar Asnjeri, Dhe Nuk Ja Imponoj Askujt.
    Krishti Eshte Dashuri Dhe Erdhi E Me Ndryshoi Jeten.
    Ai Te Do Edhe Ty. Krishti E Do Shqiperine Dhe Gjithe Shqipetaret Kudo Qe Ndodhen, Dhe Te Gjithe Njerezit Ane E Mbane Botes Dhe Do Qe Te Shpetohen
    "sepse Perendia E Deshi Aq Boten, Sa Dha Birin E Tij Et Vetemlindurin, Qe Kushdo Qe Beson Ne Te Te Mos Humbase Por Te Kete Jeten E Perjetshme"gjoni 3:16.

Zoti Te Bekoje Vella Shqiptar

.
    Lene Gostivarin se Gostivari, ngaqe e do shume token Shqiptare, emigroi ne USA, por fatkeqsisht ngaterroi rrugen se ishte nisur per Arabi per te qene sa me afer Profetit te tij.

kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Nuk keni qka te komentoni rreth kesaj teme kur dihet se kjo gazete nuk eshte ortodokse greke por eshte nje gazete Ungjillore , dhe nuk ka te bej asgje per shqipetaret ti greqizoj dhe fundja , shqiptaret nuk jan kaq naiv , shqipetaret nuk han kasht te mashtrohen kaq lehte .

Qellimi i kesaj gazete eshte qe shqipetaret musliman ti bej te krishtere dhe jo ti greqizoj
    Zoti ėshtė dashuri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-10-2008
    Postime
    13
    Krishterprizeren Po E Perseris Edhe Nje Here, Une Jam Personi Qe E Perkthej Ate Gazete Dhe E Hapa Perseri Kete Teme Sepse Me Interson Me Te Vertete Te Di Sa Cfare Kane Shkruar Gazetet Shqiptare Ketu E 4-5 Vjet Me Pare Per Kete Teme. D.m.th ""gazeta Krishterimi Shtypet Ne Greqi Dhe Shperndahet Ne Shqiperi"

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    dinoC mua sme ka ren ne vesh dicka e tille,por po te jap nje pike referimi si gazeten Rimekembja e Bahletes,Ndoshta gjen ndonje gje atje ne bibloteke nqs e kan kete gazete ne liste per ta ruajtur.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Miti i 'tolerances fetare' nė Shqipėri
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 05:26
  3. Beratasit dhe ēifutėt
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 27-06-2003, 10:12
  4. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29
  5. Historia e minoritetit grek ne Shqiperi
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-10-2002, 13:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •