Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni te dashuruar?

Votues
100. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

52 52.00%
  • Jo

19 19.00%
  • Jam i/e dashuruar por nuk jam i/e lidhur.

12 12.00%
  • Jam i/e lidhur por nuk jam i/e dashuruar.

4 4.00%
  • Nuk e di.

13 13.00%
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 111
    Perjashtuar Maska e liverpool
    Anëtarësuar
    12-05-2007
    Vendndodhja
    Merseyside RED
    Postime
    42
    Para 5 ditesh festova 16 vjetorin e kurorezimit. Jam akoma i dashuruar si diten e pare, tani qe me jane bere dhe femijet per tu martuar e dua akoma me shum se po arin nje moshe qe ke nevoje te kesh nje njeri sa me prane. E dua jashte mase shum, me ka dhene gjene me te bukur femijet, do ishte mekat mos ta doja njeriu qe me beri te lumtur dhe me dha gjene me te bukur ne jete.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Qenke per librin genis ti mer lal :P
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e ExTeNsIoN
    Anëtarësuar
    15-09-2008
    Postime
    1
    Ehhhhhh Te dashurum the eeeeeeee mos e pyet mo se nuk ka si dashuria ! Gjeja me e bukur qe ekziston eshte dashuria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-08-2004
    Postime
    298

liverpool..a e din se cfar po flet...

Citim Postuar më parë nga liverpool Lexo Postimin
    Para 5 ditesh festova 16 vjetorin e kurorezimit. Jam akoma i dashuruar si diten e pare, tani qe me jane bere dhe femijet per tu martuar e dua akoma me shum se po arin nje moshe qe ke nevoje te kesh nje njeri sa me prane. E dua jashte mase shum, me ka dhene gjene me te bukur femijet, do ishte mekat mos ta doja njeriu qe me beri te lumtur dhe me dha gjene me te bukur ne jete.
    ..Jam akoma i dashuruar si diten e pare...dita e pare ka vetem emocionet e fuqishme te njohjes se pare ,por nuk mund ti thuash dashuri.
    ..tani qe me jane bere dhe femijet per tu martuar e dua akoma me shume ..apo..njesoj si diten e pare.

..me poshte ti thua:..E dua jashte mase shum se me ka dhene gjene me te bukur femijet...INTERESAXHI. Po ata qe nuk kane femije????

...se po arrin nje moshe (fjalet e tua keto) qe ke nevoje te kesh nje njeri sa me prane. ...E don per nevojat dhe interesat e tua te pleqerise.

Si perfundim per mendimin tim, ti liverpool ke patur dhe ke nje familje mese normale, por e veshtire te thuhet qe ke nje maredhenie ashtu sic mundohesh ta paraqesesh...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Dajti komenti jot me duket shume i tepet dhe negativ.

Liverpool urime me vjen mire kur degjoj gjera te tilla

Citim Postuar më parë nga Dajti Lexo Postimin
    ..Jam akoma i dashuruar si diten e pare...dita e pare ka vetem emocionet e fuqishme te njohjes se pare ,por nuk mund ti thuash dashuri.
    ..tani qe me jane bere dhe femijet per tu martuar e dua akoma me shume ..apo..njesoj si diten e pare.

..me poshte ti thua:..E dua jashte mase shum se me ka dhene gjene me te bukur femijet...INTERESAXHI. Po ata qe nuk kane femije????

...se po arrin nje moshe (fjalet e tua keto) qe ke nevoje te kesh nje njeri sa me prane. ...E don per nevojat dhe interesat e tua te pleqerise.

Si perfundim per mendimin tim, ti liverpool ke patur dhe ke nje familje mese normale, por e veshtire te thuhet qe ke nje maredhenie ashtu sic mundohesh ta paraqesesh...
    O lali po eshte i lumtur mor burre,ca me i bo???
    Nuk thu shyqyr.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Dajti komenti jot me duket shume i tepet dhe negativ.

Liverpool urime me vjen mire kur degjoj gjera te tilla
    Jo dhe une i them urime ,por fatkeqsisht nuk ndodh keshtu ,po te hedhish syte rreth e qark do te shohish shume njerez te ndare ,te zhgenjuer qe rrine vetem ,tradhetira posht e lart nga te dy palet,dhe kjo eshte nje perqindje shume e larte.Dhe kur degjoj te tilla gjera per familje te lumtura me tingellon shume hipokrite .
    psikologet i lidhin divorcet me njohjen e tepert ,nuk kane çfare ti marrin me njeri tjetrit, thjesht behen'' moter e vella''Kur mbaron te zgjuarit e kthejne inters dhe respekt.
    Do te preferoja te ndahesha e te dashurohesha perseri, se sa te jetoja me genjeshtra ,mendoj se eshte me e moralshme.
    DASHURIA ,NDJENJA ME E BUKUR ,ME E LASHTE
    PERSE MEDIOKRIT E QUAJNE SHTHURJE?

Mission Impossible Maska e sun_shine
    Anëtarësuar
    23-06-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    16
    Citim Postuar më parë nga liverpool Lexo Postimin
    komplimente dhe gjithe te mirat per ju .. uroj kjo te ju percjell deri ne diten e fundit te jetes.

une per vete nuk jam e dashuruar dhe do enderroja te takoj personin e jetes sime qe do ishte me keto virtyte sikurse ju qe i ofroni bashkeshortes suaj..... me duket se kane vdekur ato kohera .... lutem cdo dite per nje jete te lumtur me nje person te sinqert .....koha do e deshmoj
    I don't regret what I said, I only regret what I didn't say.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga sun_shine Lexo Postimin
    komplimente dhe gjithe te mirat per ju .. uroj kjo te ju percjell deri ne diten e fundit te jetes.

une per vete nuk jam e dashuruar dhe do enderroja te takoj personin e jetes sime qe do ishte me keto virtyte sikurse ju qe i ofroni bashkeshortes suaj..... me duket se kane vdekur ato kohera .... lutem cdo dite per nje jete te lumtur me nje person te sinqert .....koha do e deshmoj
    E mi Goca sa jena qe po lutemi goca e çuna po e he hajd mo shpresa vdes e funit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Jo nuk jam i dashuruar.

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Apolineri, luftëtari i dashuruar
    Nga Xhuxhumaku në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-07-2005, 14:32
  2. Gruaja e dashuruar pas elbasanlliut 28 vjeçar detyrohet të shesë
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-06-2005, 01:04
  3. Williams dhe Kate të dashuruar seriozisht
    Nga Shijaksi-London në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2005, 07:50
  4. Historia e trishtë e mjellmës së dashuruar (rm)
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-12-2004, 09:39
  5. I Dashuruar Me Kembet E Nje Vajze
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 19-09-2003, 09:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •