Po
Jo
Jam i/e dashuruar por nuk jam i/e lidhur.
Jam i/e lidhur por nuk jam i/e dashuruar.
Nuk e di.
Ohuha ku e kam jeten une.Nuk kam arrit akoma ne ate stad sa ti them trurit ik pirdhu...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Pse njerzit sme besojne kur ju them se sjam i dashurum?
Hall tju thuash se je single ( se ste beson njeri) hall tu thuash se je i dashuruar ( se prap ste besojne)
lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
LoL
Shiko Apollo
Ty nuk te besojne kur thua "s'kam te dashur" jo kur thua s'jam i dashuruar. Eshte bere mode kohet e fundit kjo![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Une e thash kshu ne pergjithesinuk eshte se s'te besoj
Po ja re cun, normalisht do mendoja se per gjinine tuaj eshte e domosdoshte ideja e te dashures (te ashtu quajtures e dashur) per shume arsye.Zakonisht keto i nderrojne si çorape te vjetra dhe ja kshu funksionon.
Femrat nuk te besojne kur u thua se je singel se mbase te gjykojne te perfshire mes turrmes dhe jo individualisht ( duke ditur qe nje surrat keni)
Peace apollo, mos me mbyt tani![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Duke ditur edhe per ju femrat qe nje surrat keni, ca duhet te them un, se te gjitha bredhin lule me lule?Femrat nuk te besojne kur u thua se je singel se mbase te gjykojne te perfshire mes turrmes dhe jo individualisht ( duke ditur qe nje surrat keni)
Jo aspak, sjemi te gjith njelloj.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt