merreni akoma me milanin ju mer te shkrete? a nuk e kuptoni qe forca juaj eshte vetem tek blerjet e berluskonit? pa referi jeni ber per te qar hallin. leni mer cfare na bet neve? edhe nje gol pozicion jasht loje ishte dhe beni tani sikur keni fituar gjithcka!
ja pa njeher dhia deles dhe i bertiti . ta pashe?? hahahhaha
delja i tha njeher ma pe une ta shoh gjithnje....
forca INTER ne mbremje sot tja shqyejm sumen verderit per inat edhe te berluskes se ketyre te fantaksureve!
vari leshte
kete duhet ta themi ne ty akoma me interin merresh ti .merreni akoma me milanin ju mer te shkrete?
pse mer si te duket berluskoni ty ? qenka morati me i mire keshtu ?a nuk e kuptoni qe forca juaj eshte vetem tek blerjet e berluskonit?
ku e pe pozicionin jashte loje ti mer ? po mire pra goli jone qe pozicion jashte loje po ju pse nuk bete nje gol te pakten se kishit 5 sulmuesedhe nje gol pozicion jasht loje ishte dhe beni tani sikur keni fituar gjithcka!
hajde se vetem grupin do kaloni se pastaj do eleminoheniforca INTER ne mbremje sot tja shqyejm sumen verderit per inat edhe te berluskes se ketyre te fantaksureve!![]()
Nuk die qka diskutoni me shum Rreth ksaj ndeshje Milani e Meritoj fitoren ishte ter ndeshjes me e mir se Interi dhe i Meriotj 3 pik..
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
e meritoj!!!
albitrri harroi tme vej dhe mua karton te kuq,megjithese jam tifoz i interit.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
minuta e 13 dhe inter kalon ne avantazh me maikon Inter 1- 0 Verder brehmen
forca INTER
vari leshte
po sfitum dhe sonte, kam per te shku ne itali kam per tja ci nanen interit kush ka ba interin me gjith itali bashke se na iken leket per dhjam qeni.![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Krijoni Kontakt