Close
Faqja 46 prej 100 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 997
    i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Une do te kisha deshire te takohesha me te gjithe. Do te filloja me ata qe jane afer ketu ne Wisconsin, Il dhe me rradhe.
    Kalofshi mire,
    Ed
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga keneta e vogel Lexo Postimin
    hahaahahah...o lale deri ne greqi eshte pak larg...hajde ti me mire se po erdhe nuk do vish vetem per mua.....respekte....
    larg , hahahah po zere se dole nje xhiro ne shqiprin e dyt

pse do vi vetem per ty? ke kam tjeter un ne itali !!!!

PS: po ca tvi ne it, un mi dreq baba,o pa kokerr dokumenti :Ppp

shif mas i muaj me gjen ne Elbasan (:
    Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 25-09-2008 më 15:11
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    jo mor baba hajde ne gjermani ti cte duhet italia...te te gjejm nje gjermone(ndonje plake)sa per letra po he edhe njifemi pijm ndonje kafe

Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Postime
    4,061
    goca bules , hahahahha erdhe se na thave syt

jo mo lal se sdu dokumenta un jam mir kshu si jam

i cop passaporte qe mka dhan shteti shqiptar me 50-mij leke te vjetrra do i fus dhe nje te grisur asaji qe tbi rehat fare mos te figuroj as mendonjevende

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    goca bules , hahahahha erdhe se na thave syt

jo mo lal se sdu dokumenta un jam mir kshu si jam

i cop passaporte qe mka dhan shteti shqiptar me 50-mij leke te vjetrra do i fus dhe nje te grisur asaji qe tbi rehat fare mos te figuroj as mendonjevende
    erdha una erdha po cte besh dhe tani nuk po me lejne cohu me thojne mos rri ne forum po do vij prap sa te ndes njeher (cigaren) hahahahahahahh u te mort e mira me gjith ate pas.... ke te drejt futi nje te grisur hajt se te ndihmoj dhe une po he ta jap dhe pashaporten time ta grisesh

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Jo re se shaka bej une.. Trupin e ke shum te bukur, na e bo zili ne meshkujve leje me femrave qe vdesin per tipa si ty.

Un mendova se do hudhen ne sulm femrat e forumit per te zene radhen te te takonin, po si duket kan deshire qe te luajn rolin e interesanteve, po thelle thelle ju djeg shpirti. lol :P
    faleminderit per komplimentin. jam bere pishman si dreqi tani qe e kam nxjer, po thuaj do digjesh qe te mesosh. kur ka dhe tipa te lekundur qe gjykojne imtesira dhe i bazojne me karakterin e njeriut nuk ja vlen ta zgjasesh me teper. dhe une kam hequr dor, thjesht per te ditur me teper mbi njerezit qe na rrethojne ketu jam gati ti takoje dhe ti njoh. shyqyr ne jeten reale e kam nje femer, qe me kupton dhe nuk e mer per keq dhe kur krijoje shoqeri te reja. po thuaj qe ka tipa qe nuk i kuptojne disa gjera dhe te bejne ndonjeher te ndjehesh keq dhe ne nje vend ku vetem nje foto dhe emer din. tani qe po ambjentohem po filloj te kuptoje me shum qe nuk ja vlen te mbash mendjen dhe te prishesh terezin per gjera virtuale. me beri mire qe fola me nje person qe ka vite ketu ne forum dhe me hapi syt dhe te kuptoja qe eshte thjesht per te shtyre kohen dhe cdo gje mbetet ketu dhe askund. tani ndjehem me mire dhe me shum i shtepis pasi po njoh shum njerez qe ja vlen vertet te kesh komunikime virtuale dhe po u dha mundesia reale. vertet eshte bukur te njohesh te panjohur diku ku shpreh mendimet dhe meret per baze ajo qe shkruan dhe jo ajo qe mendojne te thojne disa. ju faleminderit te gjitheve qe me keni bere te ndjehem si i shtepis ne kaq pak kohe qe kam ketu ne forum.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Unbreakable Lexo Postimin
    faleminderit per komplimentin. jam bere pishman si dreqi tani qe e kam nxjer, po thuaj do digjesh qe te mesosh. kur ka dhe tipa te lekundur qe gjykojne imtesira dhe i bazojne me karakterin e njeriut nuk ja vlen ta zgjasesh me teper. dhe une kam hequr dor, thjesht per te ditur me teper mbi njerezit qe na rrethojne ketu jam gati ti takoje dhe ti njoh. shyqyr ne jeten reale e kam nje femer, qe me kupton dhe nuk e mer per keq dhe kur krijoje shoqeri te reja. po thuaj qe ka tipa qe nuk i kuptojne disa gjera dhe te bejne ndonjeher te ndjehesh keq dhe ne nje vend ku vetem nje foto dhe emer din. tani qe po ambjentohem po filloj te kuptoje me shum qe nuk ja vlen te mbash mendjen dhe te prishesh terezin per gjera virtuale. me beri mire qe fola me nje person qe ka vite ketu ne forum dhe me hapi syt dhe te kuptoja qe eshte thjesht per te shtyre kohen dhe cdo gje mbetet ketu dhe askund. tani ndjehem me mire dhe me shum i shtepis pasi po njoh shum njerez qe ja vlen vertet te kesh komunikime virtuale dhe po u dha mundesia reale. vertet eshte bukur te njohesh te panjohur diku ku shpreh mendimet dhe meret per baze ajo qe shkruan dhe jo ajo qe mendojne te thojne disa. ju faleminderit te gjitheve qe me keni bere te ndjehem si i shtepis ne kaq pak kohe qe kam ketu ne forum.
    cfare turni je neser ???
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    cfare turni je neser ???
    sas gjithmon turni pare jam, sepse ne dreke bej seancen e stervitjes per vete, nuk kam shum njerez neper kembe. po te jem i dyti nuk me del koha te pi uje jo te bej stervitje. bej ndonje xhiro, dhe shiko cbehet. me shiko ke profili adresen dhe me shkruaj aty se ketu do na i fshin postimet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga E=mc² : 25-09-2008 më 16:16

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Unbreakable Lexo Postimin
    sas gjithmon turni pare jam, sepse ne dreke bej seancen e stervitjes per vete, nuk kam shum njerez neper kembe. po te jem i dyti nuk me del koha te pi uje jo te bej stervitje. bej ndonje xhiro, dhe shiko cbehet.
    ne ora tre mbaroj une po ashtu do bej nje xhiro andej !!! sa leke eshte uji pa gaz andej qe te jemi ne rregull mos ngelemi keq !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Postime
    4,061
    sas, mer dhe ca fara tpjekme , te shtysh kohen

Faqja 46 prej 100 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Gjilani
    Nga cod3r në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  3. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16
  4. Publikohet portali i forumit
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •