Close
Faqja 494 prej 1135 FillimFillim ... 394444484492493494495496504544594994 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,931 deri 4,940 prej 11341
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga GjergjPresheva Lexo Postimin
    RROFTE SHQIPERIA E BASHKUAR
    Pershendetje Drini i zi dhe xhamia

Mua me vje edhe me mire kur po e dij nje islamik qe me thote se nuk qenkam Shqipetare-sepse me rrenje e fare me gjake e mish jam lind dhe do vdes Shqipetare-kete shihe ne Presheve me sakte ne fshatin tim mund te te thone me shume fjale,shko ne Rahovice te Presheves dhe pyet.

Mua mi ka hapur syte Atdheu im Shqiperia etnike e jo kuranie te tilla barbarizma te djallit muhamed sepse edhe ai eshte armiku i Atdheut dhe Kombit tone-ty dhe te tjereve si ti te propozoj te e lexosh Biblen do ti hap syte dhe mendjen do ta ndrit.

Nese mendon se je Shqipetare dua te te njohe nese bene dhe do ja mesojme njeri tjetrit te drejten te verteten dhe nacionalizmin

Sa per ate se Shqipetaret a e rrespektojne fete tjera eshte genjeshter e paster ajo qe thua.
    Une kam qene ne lufte dhe ne Iliride e dij mire edhe ne kete vend Shqipetare se sa jam rrespektu-mos e komento i nderuar sepse dij shume per kete.
    Une ta thashe mendimin tim per xhamijat e jo per personalitet e njeriut qe fsheht pas xhamise
    I nderuar une nuk kam as ehe nje arsye me te vogel te e lexoj nje liber te tille, sepse kur i shohe njerzit e fese qe i permbahen librit te tille kjo me mjafton.

Mua me berengos teper fakti se je musliman ta them sinqerishte sepse nuk po e njihje fene tende, per kete te shohe se predikon fene tende verberishte. Nese ti drin mendon se je nje njeri me i mire ti genjen thjeshte. sepse me emer te tille te rrejshem kjo eshte propagande e jotja.

Dashuri nuk do me thene si ti ekomenton sepse ajo eshte shfryerje e epsheve(duhet ta dallosh).

Sepse muhamedi ishte ai qe kishte 44 gra, mesin e tyre edhe femij e dij me mire se shumica e muslimanve kete-ti mund te i thuash kesaj dashuri... vaje halli per ty.

Drin i zi merre emrin turk ose arabe se nuk te ka hije me thene fjale te tilla e pasataj me u fsheh prapa emrit shqip-kupton.
    O gjergjpresheva po thua qe se kan respektu fen e njeri tjetrit shqiptaret ??
    Gjithmon shqiptaret jan shquar per toleranc shqiptaret e vitit 1924 kan qen shumica musliman po e kan zgjedh kryetar te tyre nje te fes tjeter ne se kem kshyr kurr qfar feje ka por ne dite te sodit jan shum gjera tjera qe shqipetaret jan duke i kshyrur .
    Ti perseri bene gabin kur i perfshin te gjith njerzit e fes muslimane .
    Pe shoh ku te djeg ty se ti je katolik dhe si gjith te tjeret sulmoni fene islame dhe gjithmon e akuzoni se eshte kunder atdheut e kur tju kerkojn bini nje ajet Kur'anor qe shkrun per kete ju gjith sjellni hadithe te shkruara nga njeriu e jo nga zoti gj.sh .
    Pra ju po te mbeshteteni ne Kur'an edhe te sjellni fakte prej tij me siguri se sdo te gjeni asgje per sulmet tuaja , por shfrytezoni hadithet qe ku me dit prej kuj jan shkruar apo ne cilen kohe.

Pra te kisha lut qe mos u merr me mua nese ki nje urrejtje te till ndaj muslimaneve , kur te hiqet urrejtja dhe deshiron te bisedosh per dallimet edhe ngjashmerit edhe cili e ka me mire duke i pranuar faktet ateher ne mund te flasim kshtu te uroj ni dit te mir

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga deshmuesi Lexo Postimin
    Xhamia nuk e di a ke gje per temen, dhe sa pajtohesh ti me paradoksin qe ndodh tek shume mysliamne, te cilete me goje deklarojne islamin, por me vepra e mohojne frutin e besimit ne islam, duke zgjedhur per te ejtuar vendet armike te islamit. a ka me paradoks???.
    Sa per ju Toni77 dhe Mesia 4 ever, mendoj se duhet te jeni me te komunikueshem me njeri tjetrin. JEuzsi tha te mos gjykoni askend pa drejtesi. fjala drejtesi do te thote qe gjykimin ta vendosesh jo mbi vlerat apo drejtesine njerzore, por ne Krishtin. Nese Papa apo kushdo tjeter qofte , e quan kuranin nje liber te shenjte dhe allahun si Perendine e Vertete, kjo eshte e rrezikshme per ata qe e ndkein, pasi Perendia i vertete eshte Perendia Jahve. Po keshtu dhe kurani, i cili blasfemon ndja Krishtit dhe Perendise Jahve, nese pranohet nga dikush si nje liber i shenjte i Perendise, perseri eshte mjaft i rrezikshem. Ata qe nuk e pranojne kete fakt jane vetem myslimanet, pasi per ta qendron e mbyllur zbulesa e Perendsie. Krejt ndryshe eshte me te krishteret. Juve ju eshte dhene, tha JEzusi, qe te kutponi dhe te zbuloni te fshehten e Perendise. MBase ndojne i krishtere pyet dhe thote: perse ti deshmuesi del ne nje konkluzion te tille per kuranin? Se pari ju tham se nuk jam une ai qe eprcakton se kush eshte kurani dhe kush eshte bibla. Kete e zbulon dhe e deshmon Fryma e Shenjte e Perendise. Zbulesen ne zemer se kush eshte Jezus Krishti dhe kush eshte bibla e Perendise, e jep Fryma e Perendsie.
    Bibla si fjale e shenjte e Perendise, na zbulon dhe emson se, Themeli ku qendron dhe eshte ndertuar kisha e Perendise, eshte JEzus Krishti. Pra cdo "pjese" e kishes, TRUPIT te Krishtit,do te deshmoje pikerisht Jezus Krishtin dhe do te beje vullnetin e Krishtit. Ky fakt na nxjer ne perfundimin se, pa Krisht nuk ka kishe, nuk ka paqe me Perendine, nuk ka shpetim nuk ka te Vertete, nuk ka jete te perjtshme.
    Tani le te shohim se cfar kurani meson.

Mesimi qendror i kuranit eshte:
    Kurani meson dhe deshmon: Jezusi nuk eshte Bir i Perendsie, dhe Zot e Perendi.
    : Jezusi eshte profet si Muhameti, dmth nje njeri i lindur nen mekat si pasardhes i Adamit dhe Eves.
    : Kisha e Krishtit eshte nje fantazi dhe mashtrim njerzor.
    : Perendia e ka emrin allah, dhe jo Perendia UNE JAM.
    : Muhametin islami e krahason me Frymen e Shenjte, dhe Jezusi tha kjo eshte BLASFEMIA me e madhe e cila nuk gjen kurre falje tek Perendia Jahve.
    : Jezusi nuk vdiq ne kryq, dhe kjo eshte nje ginjeshter.
    : Perendia nuk eshte TRINI, Ati Biri dhe Fryma e Sehnjte.

Ka dhe plot mesime blasfemike ndaj Perendise ku besojne te krishteret, atehere lind pyetja: a mund te quhet kurani nje liber i shenjte dhe fjale e Perendsie?
    Kjo eshte pyetja qe shtrohet para cdo te krishteri.
    Deshmues dalloj pak gjerat ti kerkon spjegim pse muslimanet shkojn ne vendet armike te tyre ?
    A mund te te pyes pse te krishteret shkojn ne vendet muslimane ? Si psh rasti i Irakut , afganistanit , Kuvajt etj.
    Vetem mos me thuaj qe kan shkuar per tia sjellur lirin ati populli.

Rreth asaj qe papa apo kush do tjeter ka pranuar egzistencen e Kur'anit si liber te shejt nuk e bene automatikishte musliman sepse islami ka 5 kushte edhe kryesorin e ka shahadetin , edhe nuk e di nese papa e ka thene shahadetin.

Te ndalemi pak te faktet qe ke sjell nga Kur'ani :
    Kur'ani na meson se Isai(jezusi) a.s ka qen pejngamber si shum para tij edhe si Muhamedi a.s mbas tij.
    I vetmi sen qe e ka dallu nga te tjeret eshte se ka lindur pa baba , sepse te gjitha gjerat tjera i ka pas te njejta si gjith pejngamberet tjere .
    Njeriu nuk lind ne kete bote si mekatar por njeriu ne kete bote ben mekate per tja veshur vetes titullin mekatar .
    Emri Allahall eshte gjith perfshires dhe shum i pershtatshem per ti treguar cilesit e zotit te madherishem .
    Jo per bese ke marr gabim sepse ne islam pejngamberi mirret si i derguar i zotit dhe askush se krahason me zotin gj.sh
    NE Muhamedin e pranojm si te derguar te fundit te zotit per gjith njerzimin dej ne diten e fundit .

Deshmues nese deshiron te shikosh cila nga librat eshte i vertet mer lexo edhe Kur'anin edhe Biblen po dyjat i lexon pa paragjykime dhe shpresoj se do te hapen syt

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Deshmues dalloj pak gjerat ti kerkon spjegim pse muslimanet shkojn ne vendet armike te tyre ?
    A mund te te pyes pse te krishteret shkojn ne vendet muslimane ? Si psh rasti i Irakut , afganistanit , Kuvajt etj.
    Vetem mos me thuaj qe kan shkuar per tia sjellur lirin ati populli.

PO nuk paska fund injoranca me ju o njerez te vobekte. Ti tash po krahason myslimanet te cilet japin jeten per te aritur ne vendet le ti quajme te k'shtena qe ate te jetojne nje jete ma te mire dhe paksa njerezore me ato njerez te botes perendimore te cilet punojne apo jane me sherbime ne vende islamike.

Siq duket nuk ja paske hamendjen dhe ato qi lexon nuk dijke me i kuptue, nuk te ve faj se s'mundja e islamit i ka kto veti, lexo temen nja dy a tri here qe ta kuptosh dhe mos u mundo me u pergjigje me nje pyetje tjeter.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Xhamia nuk e di a ke gje per temen, dhe sa pajtohesh ti me paradoksin qe ndodh tek shume mysliamne, te cilete me goje deklarojne islamin, por me vepra e mohojne frutin e besimit ne islam, duke zgjedhur per te ejtuar vendet armike te islamit. a ka me paradoks???.
    Sa per ju Toni77 dhe Mesia 4 ever, mendoj se duhet te jeni me te komunikueshem me njeri tjetrin. JEuzsi tha te mos gjykoni askend pa drejtesi. fjala drejtesi do te thote qe gjykimin ta vendosesh jo mbi vlerat apo drejtesine njerzore, por ne Krishtin. Nese Papa apo kushdo tjeter qofte , e quan kuranin nje liber te shenjte dhe allahun si Perendine e Vertete, kjo eshte e rrezikshme per ata qe e ndkein, pasi Perendia i vertete eshte Perendia Jahve. Po keshtu dhe kurani, i cili blasfemon ndja Krishtit dhe Perendise Jahve, nese pranohet nga dikush si nje liber i shenjte i Perendise, perseri eshte mjaft i rrezikshem. Ata qe nuk e pranojne kete fakt jane vetem myslimanet, pasi per ta qendron e mbyllur zbulesa e Perendsie. Krejt ndryshe eshte me te krishteret. Juve ju eshte dhene, tha JEzusi, qe te kutponi dhe te zbuloni te fshehten e Perendise. MBase ndojne i krishtere pyet dhe thote: perse ti deshmuesi del ne nje konkluzion te tille per kuranin? Se pari ju tham se nuk jam une ai qe eprcakton se kush eshte kurani dhe kush eshte bibla. Kete e zbulon dhe e deshmon Fryma e Shenjte e Perendise. Zbulesen ne zemer se kush eshte Jezus Krishti dhe kush eshte bibla e Perendise, e jep Fryma e Perendsie.
    Bibla si fjale e shenjte e Perendise, na zbulon dhe emson se, Themeli ku qendron dhe eshte ndertuar kisha e Perendise, eshte JEzus Krishti. Pra cdo "pjese" e kishes, TRUPIT te Krishtit,do te deshmoje pikerisht Jezus Krishtin dhe do te beje vullnetin e Krishtit. Ky fakt na nxjer ne perfundimin se, pa Krisht nuk ka kishe, nuk ka paqe me Perendine, nuk ka shpetim nuk ka te Vertete, nuk ka jete te perjtshme.
    Tani le te shohim se cfar kurani meson.

Mesimi qendror i kuranit eshte:
    Kurani meson dhe deshmon: Jezusi nuk eshte Bir i Perendsie, dhe Zot e Perendi.
    : Jezusi eshte profet si Muhameti, dmth nje njeri i lindur nen mekat si pasardhes i Adamit dhe Eves.
    : Kisha e Krishtit eshte nje fantazi dhe mashtrim njerzor.
    : Perendia e ka emrin allah, dhe jo Perendia UNE JAM.
    : Muhametin islami e krahason me Frymen e Shenjte, dhe Jezusi tha kjo eshte BLASFEMIA me e madhe e cila nuk gjen kurre falje tek Perendia Jahve.
    : Jezusi nuk vdiq ne kryq, dhe kjo eshte nje ginjeshter.
    : Perendia nuk eshte TRINI, Ati Biri dhe Fryma e Sehnjte.

Ka dhe plot mesime blasfemike ndaj Perendise ku besojne te krishteret, atehere lind pyetja: a mund te quhet kurani nje liber i shenjte dhe fjale e Perendsie?
    Kjo eshte pyetja qe shtrohet para cdo te krishteri.
    Ore deshmuesi lene temen , po me trego ku i ke materialet shkencore qe tregojne se Toka eshte 6000 vite e vjeter, akoma jam duke i pritur ato materiale shekncore!
    Po ashtu mos harro te me sjellish edhe materialte shkencore qe vertetojne qe Lakuriqi eshte zog e jo gjitar !

Kur te mi sjellish keto materiale shkencore , te jap besen e Shqiptarit qe GV_USA do te behet me katolik se PAPA vetem!
    Po cfar nese nuk po i sjell keto meteriale, cdo te behet me ty Deshmuesi ?!!
    Akoma do te vazhdojsh te besohs dicka qe shkenca e refuzon si te vertet a ?!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Fakt eshte meson qe Isa a.s eshte vetem njeri dhe i derguar i Zotit . Si the krahason Muhammedin a.s me frymen e Shenjte , kah e nxorre kete ? Si Perendia "Une" ? A je ka di qka je ka fol ?Kisha qka nenkupton te ju kisha ?Jo Jo Perendia aspak nuk eshte trini por eshte vetem nje Zot qe meriton te adhurohet dhe askush pos Tij .Eshte vetem nje Zot dhe vetem nje Zot ta ke te qarte kete .
    Tani kam une nje peyetje per ty . Dine ta beshe dallimin mes atij qe lind dhe Krijuesit ?Qka do te thot njera e qka tjetra?
    Pershendetje
    Ju e konstatoni dhe vertetoni plotesisht ato qe une them ndaj kuranit. Eldolni ju them se po te shihnit ate qe une shoh dhe besoj, nuk do te ishit me mysliman. Fatkeqesisht askush nuk mund te te jape sy dhe veshe qe te shohesh dhe te digjosh zerin e Krishtit, kete e jep vetem Perendia Jahve.

Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    O gjergjpresheva po thua qe se kan respektu fen e njeri tjetrit shqiptaret ??
    Emni dhe mbiemni fillohen me shkronja te medhaja zotni xhamia

Gjithmon shqiptaret jan shquar per toleranc shqiptaret e vitit 1924 kan qen shumica musliman po e kan zgjedh kryetar te tyre nje te fes tjeter

Po nuk vehet kryetar shtetit nji njiri pa shkolle, ato te shumtit qe ishin me shkolle kan kene te fese k'shtene. Siq duket e paske fjalen per Fan Nolin ato te tjeter deri sot jane ken te tan me prejardhje te besimit mysliman duke perfshi dhe gjakpiresin Enver Hoxha

ne se kem kshyr kurr qfar feje ka por ne dite te sodit jan shum gjera tjera qe shqipetaret jan duke i kshyrur .

Po ke shume te drejte se deri dje kena hanger buken e njani tjetrit dhe kem luftue krah per krah kundra mahamedistave te cilet sod ju po i thirrni vllezen, dhe duke e kuptu se qfare fejet besoni dhe si na quajne delja gale e evropes dhe si fqinjet tone jane te mundur te na fjellin histori, toka, heroje, dhe fene per shkak te injorances se verber tuajen, na ban qe ta kritikojme dhe ta luftojme dere sa ta sherojme nanen Shqypni nga kjo smundje vdekje prurese.

Ti perseri bene gabin kur i perfshin te gjith njerzit e fes muslimane .
    Pe shoh ku te djeg ty se ti je katolik dhe si gjith te tjeret sulmoni fene islame dhe gjithmon e akuzoni se eshte kunder atdheut e kur tju kerkojn bini nje ajet Kur'anor qe shkrun per kete ju gjith sjellni hadithe te shkruara nga njeriu e jo nga zoti gj.sh .
    Pra ju po te mbeshteteni ne Kur'an edhe te sjellni fakte prej tij me siguri se sdo te gjeni asgje per sulmet tuaja , por shfrytezoni hadithet qe ku me dit prej kuj jan shkruar apo ne cilen kohe.
    Shko ketu dhe lexo citime te cilat i kam marre nga forumi islamik ne temen se kush ishte Gjergj Kastrioti dhe pastaj hajde dhe na thuje se a shkon feja e poshtuesve qe ju fravi, previ, porthunoj masakroj nane e moter per 500 vjet dhe sot ju ban te perngjuleni para tyne dashje pa dashje.

Po ndoshta nuk keni faj se nga ato pordhunime kane dale dhe kopila bastarda, prandaj anoni dhe ngjasoni ma shume me turkoarabomagjypet e azise sesa me rracen tone te bukur hyjnore.

http://www.forumishqiptar.com/showth...18#post2023518

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    PO nuk paska fund injoranca me ju o njerez te vobekte. Ti tash po krahason myslimanet te cilet japin jeten per te aritur ne vendet le ti quajme te k'shtena qe ate te jetojne nje jete ma te mire dhe paksa njerezore me ato njerez te botes perendimore te cilet punojne apo jane me sherbime ne vende islamike.

Siq duket nuk ja paske hamendjen dhe ato qi lexon nuk dijke me i kuptue, nuk te ve faj se s'mundja e islamit i ka kto veti, lexo temen nja dy a tri here qe ta kuptosh dhe mos u mundo me u pergjigje me nje pyetje tjeter.
    Pik se pari nese muslimanet ikin nga vendet e tyre ,kjo ka te bej me qeverite qe jane ne sundim atje!
    Eshte mese e njohur per tan boten qe , qeverite e Kuvaitit, Arabis Saudite, Irakut, Afganistanit, Qatarit , etj etj nuk jane zgjedhur nga populli , por jane vendosur aty nga fuqi e medha me qellim jo qe te mbrojne interesin e popullit qe jeton aty, por per te mbrojtur interesin e atyre qe i kane sjellur ne pushtet.

Cdo shtet qe mundohet ti largohet ketij presioni , menjehere indentifikohet si shtet terrorist, edhe pse nuk kane kapacitet per nje gje te tille, u vehen sanksione etj etj , rasti konkret Siria.

Andaj keto njerez ikin nga vendi i tyre!
    Sikur te kishin pasur qeveri qe do te punon per te miren e popullit sot ata shtete do te jetonin neper shtepija te ndertuara nga ari e jo nga tullat dhe betoni!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Ju e konstatoni dhe vertetoni plotesisht ato qe une them ndaj kuranit. Eldolni ju them se po te shihnit ate qe une shoh dhe besoj, nuk do te ishit me mysliman. Fatkeqesisht askush nuk mund te te jape sy dhe veshe qe te shohesh dhe te digjosh zerin e Krishtit, kete e jep vetem Perendia Jahve.
    Cfar shef ti aman ?!! ti shef nje lakuriq naten dhe thua " Ja sa bukur fluturon ky zog nate "!!!
    Kete shef ti !!! Sikur te kisha pa pak me shum do te kishe thene dicka tjeter.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ore deshmuesi lene temen
    ,

Rafti pika e koburja krese burrah po pse drejne po don me e lan temen e po mundohesh mas me ju pergjigje temes.

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ketu deshmuesi ke folur te verteten. Une shume me teper respektoj Bin Ladenin dhe i besoj atij se cfare thote islami sesa disa myslimaneve me emer e jo me vepra, keta qe po thone se jane 'myslimane te moderuar', apo 'myslimane pasive', 'as me Presheve as me Barileve'. Por edhe ai eshte manipulues si Muhamedi, ai te tjeret i dergon ne sulme vetevrasese, ndersa vet endet shpellave dhe me veshje burka. Ajo eshte trimeria e tij.

Vendet islame shume perpara dhe te perparuara jane duke marre parasysh se kend e besojne si profet dhe ne cfare kulti i bazojne jetet e tyre.
    Ti ke probleme serioze me menyren e te llogjikuarit, dhe kete ta them pa shaka !
    Ti beson ca hadithe qe 99% e muslimaneve dyshojne ne to, dhe nga ana tjeter nuk beson qe Bibla ka gabime edhe pse keto gabime jane permendur me 1000 here nga shkenctare eminent dhe ate jo musliman per shkencetare qe jane kristijan!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •