Close
Faqja 594 prej 1135 FillimFillim ... 944945445845925935945955966046446941094 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,931 deri 5,940 prej 11341
    me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    2). Ne qofte se njeri beson ne Zot dhe ne qofte se Zoti ekziston atehere ai perfiton nje dhurate te pafund, por ne qofte se Zoti nuk ekziston atehere njeri humb shume pak apo asgje.
    Me tė tilla pikėnisje domosdo qė do vje nė pėrfundim tė gabuar, nė pėrfundim fatal, pėrfundim tragjik.

Qysh nuk humb asgjė nėse beson nė zot? A nuk humbėn njerėzit 2000 vite kohė, pėr tė bėrė zbulime shkencore?
    Humbėn jetėrat e shumė njerėzve pėr shkak tė besimit nė zot.
    Po hidhen nė erė ndėrtesa bashkė em gra e thmi pėr shkak tė besimit nė zot.

Kur ai farė "shkenctari" ta ndryshojė kėtė qė ka thėnė kėtu, atėherė mund t'a rishikojmė atė qė ka thėnė. Deri kėtu e ka bėrė m'ut.

3). Ne qofte se njeri nuk beson ne Zot dhe ne qofte se Zoti ekziston atehere ai perfiton nje denim te pafund, por ne qofte se Zoti nuk ekziston atehere njeri fiton shume pak apo asgje.

4). Eshte me mire te fitosh nje shperblim te pafund ose te humbesh pak apo asgje, sesa te fitosh nje denim te pafund ose te fitosh pak apo asgje.
    Kjo osht halucinacion, veē njeri i trent e thot kit fjal.

Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Ti je Qorri nė fjal Sepse ata qė besojn, zakonisht nuk i gjen neper bar cafe

Nuk e di cili eshte dev prej neve dyve me qe ti ke filluar te na "zbardhosh" fytyren me egjyptiane
    po ta merr menia qe arabt nuk shkojn ne bare,ngelen tu ngrit b'ythen perpjete gjith diten............une po te flisja per shqiptar ty.

ps.pse re jevg vertet mendon se do shkoja me jevga egjipti une,kush e duron eren e djerses

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ka Musliman dhe Ateista,kjo hyn ne filozofin e te kundertave (+ dhe -), Njeriu nuik mund te jetė Besimtar pa qenė Musliman,d.m.th ai qe gjendet jashtė ombrelles se Islamit ,ndash le ta quaj veten Orthodoks,agnosticist,Katolik,Hebrej,Filikaq apo ku ta di une jan te gjithė Atesita ,vetem se mund te dallojn nga njeri tjetri ne bazė te kualitetit.

Kjo Teori e imja mund te vertetohet shume leht ,qoft duke u nisur nga veprimtaria e disa "Besimtareve" Jo musliman ne forum ,poashtu edhe ne hulumtimin spontan ne form hetimi te besimit te tyre me qellimi zbulimi se qfar pasuri shpirtore posedojne keto krijesa mbrenda ne vetevete.

Nga Provoja e deritanishme ,pa asnje perpjekje te veqante kam mundur shume leht te verej dhe kuptoj se shumica e anetareve te feve tjera ,perpos Muslimaneve ,besimi i tyre ne Zot eshte ne atė gjendje ,sikur nje Fletė e leht fletoreje e mbushur me disa shkronja Cirilicė,perballe nje fortune e cila ku te deshiron e shpie apo thjesht mjafton nje erė e leht e cila pa asnje problem mund ta beje zhvendosjen e asaj .

Une mendoj se per ata qe kan SY dhe shofin shume leht mund ta verejn anen e peshores e cila anon kah te krishteret ,te cilet konsiderohen si qerdhja e Ateizmit.

- "Ateizmi ne Islam eshte i Huaj" -

Mendoj se existon nje Teme e ngjajshme dhe at me Sondazh ,keshtu qe ju propozoj ta shikoni Sondazhin >>
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=95167
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

ka musliman dhe qafira,hahahahahaha kshu ka thon nji analfabet qe tymoste hashash para 14 shekujsh....myslymoni handikapat muhamet.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Ue paska ardh dhe paska shkrujt Bekja
    Po si ka mundesi qe keto vehabistet flas,preken direkt kur i thua jevg,magjyp? Dhe te vendosin direkt epitete si racist lol duke mos e patur fare te qarte kete koncept.

p.s Beke kalove nga MP ne forum tani? Akoma si ke harru traplliqet, po ku ti harrosh ti.Kush jam kesaj rradhe? Darius, D@mian apo vete Albo?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    - "Ateizmi ne Islam eshte i Huaj" -

Mendoj se existon nje Teme e ngjajshme dhe at me Sondazh ,keshtu qe ju propozoj ta shikoni Sondazhin >>
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=95167
    Ja mbylle gojėn kėti qenit me lart, flm per linkun qe ma dhe.

Sondazhėt flasin tė verteten.

"Ateizmi ne Islam eshte i Huaj" Thenje e shkelqyeshme !

Kjo tem mund te mbyllėt.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Budallai nese nuk mundet ta arsyetoj Semundjen e tij Psiqike ,ateher pergjigjeja e vetme ironike e tij eshte "ahahahha"

Urrej ata persona qe mundohen te mashtrojn neper Forume me Nofka te ndryshme kur njifen shume mire nga une eche at si faren e Specit te Kuq
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Tė votoj edhe un ? Se po jes keq dika :P

Krishterizmi !

Kėtė e konfirmuan edhe vet antarėt e forumit duke pėrkrahur her ateizmin e her krishterizmin.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    kam vene re ne kete forum nje propagande te shfrenuar te muslimaneve per te denigruar,hedhur balte ndaj heronjve te kombit si dhe figurave qe lartesojne qenien SHQIPTAR.
    E pra ndaj gjerat.Ne forum vijne e shkruajne te gjithe.Nuk e perjashton njeri mundesine qe nje person te kete 100 profila,qe te jete jo shqiptar,qe te jete me te meta mendore e gjera te tjera.
    Ne jete reale vetem nje njeri kam degjuar te ofendoj Skenderbeun dhe ky ishte nje jevg me emrin Qemol.Pune jevgjish sepse gjaku do gjakun sic do Qemoli Turqine.Me ata mjekroshet e picerive s kam fol ndonjehere por edhe ata me hije te zeze me duken dhe nuk eshte se kane ndonje status te respektuar ne shoqeri keshtu qe fjala e tyre nuk degjohet shume.
    Raste te tjera nuk kam degjuar dhe se besoj se ka.Kuptohet tani se c fare mendon jevgu,s ka ca i intereson shqiptarit.

Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Ja mbylle gojėn kėti qenit me lart, flm per linkun qe ma dhe.

Sondazhėt flasin tė verteten.

"Ateizmi ne Islam eshte i Huaj" Thenje e shkelqyeshme !

Kjo tem mund te mbyllėt.
    kujt i plasi tr@pi per islam mer rrac e qelbur jevgu.

ik laj mjekren me morra se u qelbe.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •