Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 64
    mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Pse paska shqipetar te pasur? apo keni vendosur te martoheni me te huaj.../?..per shaka kjo....por jo edhe krejt shaka...

Une dashurine time e kam nisur me duart ne xhepa ashtu edhe e dashura ime ..pasuria kemi qene per njeritjetrin..dhe nuk kemi pyetur njeritjetrin per pasurine materiale,do te kish qene nje bisede dy sekonda e shkurter....me nje fjale jam i lumtur jashtmase qe e dashura ime nuk me pyeti per konton ne banke se aty do perfundonim...
    Sot nuk jemi edhe aq keq pas njezetepesvjeteve se bashku , per kete materialen e kam se sa per dashurine nuk kemi caluar ndonjehere..

Njeri eshte i pasur ne zemer: eh sa miljonere te varfer ka dhe sa te varfer pasanike te vertete..

pasuria eshte relative...shume relative:

"Bilbil ky shekull ore e cast nderrohet
    te neltit bien, te poshtmit cohen" ( Mjeda)

Dashuria dhe mirkuptimi i cel te gjitha shtigjet , edhe shtegun drejt pasurise materiale....
    Nje cift qe dashurohet me zemer eshte cifti me i pasur ne bote.

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 20-09-2008 më 16:17
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    un per vete skam pyt nai here "sa euro ke ne bank?" se per lek as ta varin jo
    me ka ndodh shpesh kjo gjeja interesit,po gjithmone vetem larg ikam ndejt ktynve njerez se ai qe me dashuron me merr per njeriun qe jam dhe jo per interesa tjera,kshu e mendoj un..
    gje tjeter sdu me dit..

i/e regjistruar Maska e loveyou
    Anëtarësuar
    28-04-2008
    Postime
    36
    Me mire t'i ket burri leket edhe une ti gjej gati. Une do vazhdoj te punoj si gjithemone, por nqs Ai Princi kalter, me qellon rastesisht edhe me para, s'me behet vone me pershtypjet. Mjafton qe pasuria ime buron nga shpirti kurse i atij nga ana financiare ;d ;D hahaa

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    KAPITALIZMI nuk eshte ndjenje DASHURIA po !!

Atehere zgjidhni njerez:

Doni te kapitalizoheni ne Dashuri apo doni te dashuroheni ne Kapitalizem !?

Gabimi me i madh dhe me i pafalshem per çdo njeri eshte dalja kundrra rrymes si ndaj ndjenjes ashtu dhe ndaj arsyes.

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488

Do te lidheshit me dike qe eshte i varfer?

Po ska problem pasuria vetem duhet te jet i pasur ne tjera gjera e nese asht i vorfur ne te gjitha kendet ,nuk qaj koken me te ....

pak jan te vorfur materialisht e te pasur psiqikisht ...jan pak por te mir....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Citim Postuar më parë nga showgirl Lexo Postimin
    Do te lidheshit me dike qe eshte i/e varfer?
    Po e bej kete pyetje sepse shume here degjoj e shikoj qe pasuria e personit me te cilin rri konsiderohet nje nga pikat me te rendesishme....dhe shpesh jane me shume femrat qe krenohen kur i dashuri i blen dhurata te kushtueshme apo i con ne restorante chic, i bredh me makina luksoze, paguan gjithmone ai, etj. Dhe nuk eshte e njejta per keto tipa sikur ai ti trasportonte me nje psh. Fiat punto, apo te hanin ne nje pub apo te flinin ne nje camping. (Normale jo te gjitha jane te tilla)
    Po djemte si e mendojne?
    Ti showgirl e paske nji hall me duket se ngele duke bo pytje te dashuria...Ca ke ti te keqen xhaxhi?Do te fejohesh?
    Normal qe edhe pasuria esht faktor i rendesishem edhe kot thon ktu qe jo po spyt dashuria per lek...Po pate lek bon qef..Po bone qef e bon edhe gocen per vete...Tashi po te jesh pallosh fare piju langun lekeve po ne pergjithsi bojn pun qe cke me te..
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

i/e regjistruar Maska e F-tim
    Anëtarësuar
    21-02-2008
    Postime
    88
    Ne qoft se eshte dashuri e vertet nuk do ishte shikuar asn nga pamja Fizike as nga ajo financiare i mbeshtetem mendimit te MmEeTtIi
    Dashuria fshihet ne shpirt e jo ne disa kushte tjera.......
    whay people drink and drive ! They can Smoke and fly

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Un te varfer e kam timin per vete.

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anëtarësuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga showgirl Lexo Postimin
    Do te lidheshit me dike qe eshte i/e varfer?
    Po e bej kete pyetje sepse shume here degjoj e shikoj qe pasuria e personit me te cilin rri konsiderohet nje nga pikat me te rendesishme....dhe shpesh jane me shume femrat qe krenohen kur i dashuri i blen dhurata te kushtueshme apo i con ne restorante chic, i bredh me makina luksoze, paguan gjithmone ai, etj. Dhe nuk eshte e njejta per keto tipa sikur ai ti trasportonte me nje psh. Fiat punto, apo te hanin ne nje pub apo te flinin ne nje camping. (Normale jo te gjitha jane te tilla)
    Po djemte si e mendojne?
    S'e dija qe zoterimi i nje fiat punto, ngrenja neper pube dhe shkuarja kamping te kualifikonte si te varfer ne Shqiperi....lmao e paska bo me verte bollek Sala.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    mehmet djali shembulli i lypsares ishte nje shembull per te treguar qe ka shume shembuj si puna e ketij qe i vene fre dashurise !!! dashuria nuk ka vetem ndienje or ti lum miku !!! ka edhe elemente te tjere !!! nejse mos na kthe ne kohen e romeos edhe zhuljetes !!! se vetem ne filma ka ashtu lloj dashurish !!! dashuria eshte ne te mire e ne te keq por ama vendosin edhe faktore te jashtem per kete dashuri !!! njeri nga keta eshte edhe ekonomia !!! ka ardhur nje kohe e tille qe shumicen e gjerave i dikton ekonomia !!!
    SAS ke quan te varfer ti? po ne kuptimin e plote te fjales ,mos u kap pas fjales lypsar .(dua pergjigje)
    A nuk te duket i varfer nje person qe nuk zoteron nje shkolle ,qe nuk ka nje shtepi ,qe nuk ka nje dyshk ne xhep , qe ron me pensionin apo rogen e prinderve?
    Me te drejt BILLI pyet pse ka te pasur ne shqiperi,sepse shumica dermuse e rinis aty jan trok nga ana e ekonomise(ter singel do ngelen kjo kategori sipas shpjegimit tend ),dhe as e pranojn kete, varferin e quajn nje gje perbuzese si ne rastin tend qe te ngeli ne goje epiteti lypsare ,Nje person pa kapital menjan nuk mund te quhet i pasur .
    Sa per pyetjen e temes do thosha :NUK DO LIDHESHA ME NJE PERSON PA SHKOLLE ,POR DO LIDHESHA ME NJE PERSON PA KAPITAL.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 21-09-2008 më 05:58
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ilirët - diskutimi mbi ta
    Nga Leonard Alili në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 10-10-2006, 16:02
  2. Gjendja e Kombit Shqiptar - nga Joseph Dioguardi
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2004, 14:22
  3. Gjendja ekonomike ne Kosove
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 14-04-2004, 05:42
  4. Indeksi 2004 për lirinë ekonomike
    Nga Diabolis në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 04:14
  5. Gjendja Ekonomike mbas luftes ne Irak
    Nga Estella në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 17:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •