Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 64
    i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga showgirl Lexo Postimin
    Atehere ti do te thuash qe ai duhet ta kete pasurine dhe femra kur shkon tek ai duhet ta gjeje gati?
    showgirl fjale te bukura dhe vargje poetike te bej une gjithe diten po jeta nuk eshte keshtu.kur ta provosh hajde flasim.

E di qe nga s'kamja lindin qindra probleme ne çift(sado engjej te jene) dhe harron ato fjalet e bukura,puthjet perqafimet?

Nuk po flas as per vila as per pishina ketu po dhe trok s'kam çe dua.

Nuk ndertohet banja kur te vjen sh....

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    SAS ke quan te varfer ti? po ne kuptimin e plote te fjales ,mos u kap pas fjales lypsar .(dua pergjigje)
    A nuk te duket i varfer nje person qe nuk zoteron nje shkolle ,qe nuk ka nje shtepi ,qe nuk ka nje dyshk ne xhep , qe ron me pensionin apo rogen e prinderve?
    Me te drejt BILLI pyet pse ka te pasur ne shqiperi,sepse shumica dermuse e rinis aty jan trok nga ana e ekonomise(ter singel do ngelen kjo kategori sipas shpjegimit tend ),dhe as e pranojn kete, varferin e quajn nje gje perbuzese si ne rastin tend qe te ngeli ne goje epiteti lypsare ,Nje person pa kapital menjan nuk mund te quhet i pasur .
    Sa per pyetjen e temes do thosha :NUK DO LIDHESHA ME NJE PERSON PA SHKOLLE ,POR DO LIDHESHA ME NJE PERSON PA KAPITAL.

e ke lart tek citimi qe me ke bere ke quaj te varfer !!! shembulli i lypsarit eshte nje metafore per te thene qe ka shume gjera qe i vene fre dashurise ndonjehere !!! qe cifti do shume mund e sakrifica qe ti bej ball keyre gjerave !!! me kuptove bebushe ke quaj te varfer une !!! une quaj te varfer dhe nje njeri qe nuk ka pergjesi per jeten, te varfer quaj edhe ate qe nuk ka shkolle sic thua ti por ne rastin kur ai nuk ka dashur ta vazhdoj shkollen jo ne rastin qe ska pasur mundesi ( megjithse mundesia per shkolle gjehet gjithmone mendoj une ) !!! ia pra bebushe ke quaj te varfer une !!! shembulli i lypsarit u mor per te thene qe ka shume pengesa dashuria por e rendesishme eshte qe ato pengesa te mundohesh ti kalosh !!!

Ps : mire do ishte te kapni thelbin e postimeve edhe jo te kapeni pas fjaleve !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga SaS : 21-09-2008 më 08:52
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    per mua nuk ka rendsi sa lek ka a esht njeri i mire i sinqert etj etj dhe a e dua shume se kjo ka rendsi ateher po do u lidhja...pasuria nuk esht leku por familia..
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Nese eshte i varfer dhe s'ka shtêpi , pore eshte i diplomuar ateher hmm do ju hidhsha ne perqafim sepse pasurija arrihet shume shpejte

po qe i varfer dhe i pa shkolle ,ateher vetem endrro per nje jete te mire .

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga ani-d Lexo Postimin
    Ncuq

Kujt i hyne n'pune pabuksat :d
    Bote është e rrumbullaket dhe sillet, çfarë nëse një dit bëhesh ti e tille?
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anëtarësuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    Citim Postuar më parë nga neo_unbreakable Lexo Postimin
    nje pyetje kam per ty showgirls ti si thua a do lidhese me nje djale qe nuk eshte mire nga ana ekenomike se une nuk e kam fare problem ana ekonomike eshte gjeja e fundit qe shikoj te nje femer
    Degjo une e hapa kete teme sepse me ben pershtypje nga qe po shikoj shume persona qe e kane problem te lidhen me dike qe nuk eshte mire ne gjendje ekonomike apo te them me mire nuk jua shtron me para dhe per kete me vjen shume keq. Per shembull, kam pare ne Shqiperi cuna te Persosur qe kur u pelqente nje goce dhe ajo i shikonte nga xhepi ata normal qe ndiheshin keq.
    Personalisht nuk e kam problem.....sepse kur ndihem mire me nje person nuk e dalloj nese me vjen e me merre me nje makine normale apo nuk me ben dhurata, etj....Pasuria nuk matet nga parate por nga cke ne shpirt dhe ne koke. Dhe te them te drejten nuk mund te rri as nje minute ne krahe te nje personi qe me tregon parate por kur hap gojen per te folur...me tmerron nga idiotesite.
    Do te shtoja edhe....qe nje person intelligjent ( i pasur mentalisht) di ti beje parate dhe rruge vetes, dhe te ndertoje jeten sa me mire kurse nje idiot i pasur sot eshte nje fukara neser sepse nuk do dij se si ti manovroje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2008
    Postime
    68
    E lidhni shume binomin inteligjence-fukarallek.
    Une njerezit inteligjent qe njoh nuk jane te gjithe fukarenj...po dhe fukarenjte qe njoh nuk jane te gjithe inteligjente.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230

Angry

Citim Postuar më parë nga showgirl Lexo Postimin
    Degjo une e hapa kete teme sepse me ben pershtypje nga qe po shikoj shume persona qe e kane problem te lidhen me dike qe nuk eshte mire ne gjendje ekonomike apo te them me mire nuk jua shtron me para dhe per kete me vjen shume keq. Per shembull, kam pare ne Shqiperi cuna te Persosur qe kur u pelqente nje goce dhe ajo i shikonte nga xhepi ata normal qe ndiheshin keq.
    Personalisht nuk e kam problem.....sepse kur ndihem mire me nje person nuk e dalloj nese me vjen e me merre me nje makine normale apo nuk me ben dhurata, etj....Pasuria nuk matet nga parate por nga cke ne shpirt dhe ne koke. Dhe te them te drejten nuk mund te rri as nje minute ne krahe te nje personi qe me tregon parate por kur hap gojen per te folur...me tmerron nga idiotesite.
    Do te shtoja edhe....qe nje person intelligjent ( i pasur mentalisht) di ti beje parate dhe rruge vetes, dhe te ndertoje jeten sa me mire kurse nje idiot i pasur sot eshte nje fukara neser sepse nuk do dij se si ti manovroje.
    shiko deri ne nje fare pike ti ece mire por e prishe ne fund me kete shprehje ''qe nje person intelligjent ( i pasur mentalisht) di ti beje parate dhe rruge vetes, dhe te ndertoje jeten sa me mire kurse nje idiot i pasur sot eshte nje fukara neser sepse nuk do dij se si ti manovroje'' neve shqiptareve na ka verbuar paraja dhe na ka shkaterruar si njerez duke na kthyer ne kafshe neve na demtuar shume sistemi komunsit ku per 45 vjet me radhe hanim vetem buke thate dhe kur u kthye sistemi na pane syte shume gjera te bukura dhe qe mendonim se se nuk mund te egzistonin por ishte pikerisht ai kalim i menjehershem qe na ktheu ne kafshe dhe na hoqi nje privilegj te madh ndoshta me te madhin qe mund te egzistoje ne historine tone ate te ndjenjave dhe do duhet nje kohe e gjate shume e gjate qe neve te ndryshojme me kupton?

i/e regjistruar Maska e maxhuni
    Anëtarësuar
    11-08-2008
    Vendndodhja
    Atje Ku S`Ke Qënë NDoNJëHeRe Ti :)
    Postime
    269
    S~ka Dashuri Pa Interes ..... Akoma S`keni Kuptuar Kaq gje ?? Un Pa Interes Nuk Bej ASnje gje
    FJªLët Janë G®ā .... VeP®aT Jãńë Bų®®ǻ

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Edhe po nuk ndikoi gjate lidhjes do te ndikoje kur te jesh martuar me te.Atehere do kuptosh qe nuk mjaftojne vetem syte e bukur.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ilirët - diskutimi mbi ta
    Nga Leonard Alili në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 10-10-2006, 16:02
  2. Gjendja e Kombit Shqiptar - nga Joseph Dioguardi
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2004, 14:22
  3. Gjendja ekonomike ne Kosove
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 14-04-2004, 05:42
  4. Indeksi 2004 për lirinë ekonomike
    Nga Diabolis në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 04:14
  5. Gjendja Ekonomike mbas luftes ne Irak
    Nga Estella në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 17:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •