Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga kėta mendoni se ėshtė mė i dalluari

Votues
12. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Gjergj Kastrioti-Skenderbeu

6 50.00%
  • Adem Jashari

1 8.33%
  • Ismajl Qemajli

1 8.33%
  • Nene Tereza

1 8.33%
  • Naim Frasheri

2 16.67%
  • Isa Boletini

1 8.33%
  • At Gjergj Fishta

0 0%
  • Ismajl Kadare

0 0%
  • Fan Noli

0 0%
  • Mbreti Pirro

0 0%
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 139
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Zėu_s Lexo Postimin
    Disa "shqiptar" nuk e duan heroin me te madh te te gjitha kohrave te kombit Shqipetar Gjegj Kastriotitn Skenderbeun sepse jua ka asishe vllezerit e tyre turq prap e mare. Jua ka lujt t'emen i ka ba pyke edhe pse ushtrite e tyre ishin ne numer shum me te madh se ajo Gjegj Kastriotit Skenderbeut.
    po nuk e kuptoj bre bac

krejt ballkani po munohet me na e pervetsu, greket thojn asht grek, shkiet thon asht serb makedont thojn o kon bullgar

kurse na dum me i fut shkelmin
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po nuk e kuptoj bre bac

krejt ballkani po munohet me na e pervetsu, greket thojn asht grek, shkiet thon asht serb makedont thojn o kon bullgar

kurse na dum me i fut shkelmin
    Per mendimin tim e vetmja pergjegjia e sakt ne kete pyetjen tende eshte: 'Shqiptaret nuk ia futin shkelem herojve te vet'.

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Kombi yn si cdo komb ka krenarine etij por ka edhe turpin.Gjergj Kastrioti ishte edhe eshte nderi i cdo Shqiptari,ndersa Haxhi Qamili eshte nje funderine dhe turp i kombit tone. Parrulla e tij "dum babe Sulltanin e tregon qarte.Kush mendon si Haxhi Qamili,le te mbledhe rraqet dhe te degdiset andej nga Arabija,ne bejme edhe pa ta.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Kush n'hamam asht ky Haxhi Qamili bre ?

Mos asht ai berllogu i madh qe e kishin paguar turqit e ri qe te organizoje nje kryengritje ne Shqiperi dhe te kerkoj nje udheheqes turk ne Shiperi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 17-09-2008 mė 21:27

Pikerisht Zėus. Vetem se ai ishte i pari i rradhes. Te tjere e pasuan fatkeqesisht. Ata qe e pasuan nuk kerkuan me baben po i bene bab e nene te gjithe ata qe paguanin me mire e me shtrenjte. Keshtuqe Haxhiu nga njejes na u be shumes, Haxhinjte u shtuan e shtuan e shtuan...

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga Zėu_s Lexo Postimin
    Valla n'kofshmi met n'dure t'llapjanve na paska hanger dreqi, megjithse u pa boll mire se ēka u ba me neve kur metem dhe jemi mete ne dure te llapjanit dhe n'dure te atina pashkolle, na bombardune me kompromise. Besa u pa shum kjart edhe ne LDK se kush jan llapjanet (LDK-ne e mora si shembull te gjalle, se mua nuk me han palla per asnji parti hiq).

Llapjanve nuk iu zinet bese, ata jan shumica bespreme, kte e kallxon populli shum kjart, pse nuk than per nji regjion tjeter, pse nuk than per Gallapin per shembull, por pikerisht per Llapin.

E sa per hakin me ia dhane dikujna, une jam q'ai qe ia dha doren atina qi asht dikushi, po qysh me ia dhane doren atina qe asht kurkushi dhe e hap gojen gjith diten e thot une jam dikushi.

Nuk po i mohoj sakrificat dhe rolin e te gjitheve per ceshtjen e Kosoves, mirepo prape nuk mund te pajtohem se nje zone e tere jane te kqije, tradhetare, bese-preme - se kjo sipas te gjitha llogarive te mia- eshte e pamundur.

Mandej, ketu verehet nje urrejtje dhe fyerje e nje zone kolektivisht, qe sipas meje nuk eshte ne rregull. Une kam pasur rastin te shkoje nga zona e Llapit, pasi edhe eshte afer Prishtines, mirepo une nuk kam pare ndonje tendence per talibanizem, apo se ata njerez jane te eger, injorante. Dhe, e kam parim qe tu besoj gjerave qe i shoh me syte e mi. Sa per tregtine me shkie, ajo eshte dukuri edhe e zonave tjera te Kosoves.

Nejse, ndoshta varet edhe nga njerezit qe njohim. Tung

Kujtoja se 'probleme' te tilla krahinore kishim vetem ne Shqiperi por shoh qe edhe Kosova nuk mbetet pas. Sa keq na kane percare mer zot

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    duam sduam ne nje nder shqiptaret me te dalluar gjate historise do te jete gjithmone Enver Hoxha..
    Shqiperia njihet ne te gjithe boten per heroin e madh kombetar Gjergj Kastrioti dhe per diktatorin e madh shqiptar Enver Hoxha..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ēa thu mėr shoku? Skėndėrbeu ka qenė pagan i pastėr, nė tė gjitha drejtimet, ka luftu edhe me turqit (myslimanė) edhe me venedikėt (tė krishterė). S'do me thėnė gjė ai titull qė ia kanė dhėnė.
    Postimi im ishte i qarte, ZOT i Shqiptarve,atlet i shekujve,mos me keqkupto

p.s Mesa duket turqizmi i Beharit s njihjka kufij qe nuk e njihka Gjergjin e Madherishem si hero kombetar
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 20-09-2008 mė 17:25

Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Fol ne emėr tėndin jo ne emėr te Shqiptareve.
    Nqs nuk keni as respektin me te vogel per figurat kombetare dhe ato qe perbejne krenarine tone si shqiptar atehere nuk keni me vend ne kete forum shqiptaresh. Turp tju vije dhe harram ai gjak nqs e keni shqiptari.

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Riretushimi i historisė
    Nga erzeni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-11-2011, 17:34
  2. Shtrembrimi i Historise
    Nga Darius nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 30-06-2009, 16:10
  3. Akademia e Shkencave dhe heshtja ndaj sfidave te kohes
    Nga &Mitrovicalia& nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 19:10
  4. Librat e historisė sė Kosovės heqin mitet kombėtare
    Nga iliria e para nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 14:57
  5. Ndodhitė nė Maqedoni
    Nga babadimri nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 1075
    Postimi i Fundit: 16-10-2007, 12:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •