Gjergj Kastrioti-Skenderbeu
Adem Jashari
Ismajl Qemajli
Nene Tereza
Naim Frasheri
Isa Boletini
At Gjergj Fishta
Ismajl Kadare
Fan Noli
Mbreti Pirro
Kombi yn si cdo komb ka krenarine etij por ka edhe turpin.Gjergj Kastrioti ishte edhe eshte nderi i cdo Shqiptari,ndersa Haxhi Qamili eshte nje funderine dhe turp i kombit tone. Parrulla e tij "dum babe Sulltanin e tregon qarte.Kush mendon si Haxhi Qamili,le te mbledhe rraqet dhe te degdiset andej nga Arabija,ne bejme edhe pa ta.
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Kush n'hamam asht ky Haxhi Qamili bre ?
Mos asht ai berllogu i madh qe e kishin paguar turqit e ri qe te organizoje nje kryengritje ne Shqiperi dhe te kerkoj nje udheheqes turk ne Shiperi.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 17-09-2008 mė 21:27
Pikerisht Zėus. Vetem se ai ishte i pari i rradhes. Te tjere e pasuan fatkeqesisht. Ata qe e pasuan nuk kerkuan me baben po i bene bab e nene te gjithe ata qe paguanin me mire e me shtrenjte. Keshtuqe Haxhiu nga njejes na u be shumes, Haxhinjte u shtuan e shtuan e shtuan...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Nuk po i mohoj sakrificat dhe rolin e te gjitheve per ceshtjen e Kosoves, mirepo prape nuk mund te pajtohem se nje zone e tere jane te kqije, tradhetare, bese-preme - se kjo sipas te gjitha llogarive te mia- eshte e pamundur.
Mandej, ketu verehet nje urrejtje dhe fyerje e nje zone kolektivisht, qe sipas meje nuk eshte ne rregull. Une kam pasur rastin te shkoje nga zona e Llapit, pasi edhe eshte afer Prishtines, mirepo une nuk kam pare ndonje tendence per talibanizem, apo se ata njerez jane te eger, injorante. Dhe, e kam parim qe tu besoj gjerave qe i shoh me syte e mi. Sa per tregtine me shkie, ajo eshte dukuri edhe e zonave tjera te Kosoves.
Nejse, ndoshta varet edhe nga njerezit qe njohim. Tung
Kujtoja se 'probleme' te tilla krahinore kishim vetem ne Shqiperi por shoh qe edhe Kosova nuk mbetet pas. Sa keq na kane percare mer zot![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
duam sduam ne nje nder shqiptaret me te dalluar gjate historise do te jete gjithmone Enver Hoxha..
Shqiperia njihet ne te gjithe boten per heroin e madh kombetar Gjergj Kastrioti dhe per diktatorin e madh shqiptar Enver Hoxha..
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Krijoni Kontakt