Gjergj Kastrioti-Skenderbeu
Adem Jashari
Ismajl Qemajli
Nene Tereza
Naim Frasheri
Isa Boletini
At Gjergj Fishta
Ismajl Kadare
Fan Noli
Mbreti Pirro
Mbrojtje shume e dobet Behar.Ti e di shume mire qe nuk e rruajme shume per janutollasa.
salam ..............ehv
une te shkruajta ne mp pasi nuk kam paftyrsin tende qe te fyej te tjeret ne publik sikur ben ti!
megjithate sa per te treguar se nuk e le nga frika,po te pergjigjem dhe une ne te njejten gjuhe pasi po me detyron more ti i biri i shkaut!!
ti nuk ke as ftyre as familje as atdhetarizem,ti je nje kopil kopuk i zene neper ferrat e fshtrave diku bri kufirit me shkie!!
kaq per kete here !!po deshe me teper di edhe ndryshe!!!
dhe ato pikat mos i perdor shume se une te bej gropen nen kembe ,maskara ti!!!
ti me rru lesht me rru
ti vrakas po me thu mu bir shkine?
ti malazes i perzi me turk po me thu mu bir shkine?
krejt berllogu i muslimanve t'shqipnis asht mledh n'shkoder e ni prej atyne pisave je ne ti.
spo e konsideroke Gjergj Kastriotin hero ftyra jote. ske turp ske
se di si po t'lejn me fol hala n'ket forum, turqeli i flliqt
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Shumica jan njerz te keq ne Llap, kjo ka te beje me mentalitetin dhe karakterin e tyre, dhe kah t'erdh ty ajo qe kshtu po na thojka veq zona e Gallapit. Puna e Zeusit po t'kallxon ty se ēka thot populli per llapjanet, pa mare parasysh se a t'pelqen ty a jo.
Po normal qe per t'gjith regjionet kallxon populli se qysh jan ata, te gjitha regjionet i kan ato te mirat dhe te keqet. Edhe per regjionin tim ajo thenje "Gallapi e Karadaku jan me shkele kam" nuk asht edhe aq e mire, po, se na koqitmi si magari n'lloq e nuk ia lshojme udhen as budalles se lere ma tjeter kujna. A i mire ky mentalitet a ?gjithmon zonat e ndryshme kan qit fjal per zonat e tjera, e kjo nodh ne mar trojet shqiptare jo vec ne kosove, po nuk do te thot sa jan te verteta.
Pastaj edhe per drenicaket ajo thenja "drenica jan bajraktar" e ka edhe at anen e keqe te medaljes, kjo tregon qe jan njerz te ngutshem dhe kan qef gjith me kan te paret.
Secili regjion i ka ato te keqet e veta.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 17-09-2008 mė 20:26
Disa "shqiptar" nuk e duan heroin me te madh te te gjitha kohrave te kombit Shqipetar Gjegj Kastriotin Skenderbeun sepse jua ka asishe vllezerit e tyre turq prap e mare. Jua ka lujt t'emen i ka ba pyke edhe pse ushtrite e tyre ishin ne numer shum me te madh se ajo e Gjegj Kastriotit Skenderbeut.
Popullin Shqiptar eshte problem me e ba bashk, por ai qe ia arrin qellimit ti bashkoj Shqiptaret, bene mrekullira me ta. Kjo eshte vertetuar disa here ne historine tone.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 17-09-2008 mė 20:18
Krijoni Kontakt