Besimi eshte nje arsye shume e forte dhe e vlefshme qe nje ēift te kete nje marredhenie te shendetshme. Une bazohem te shprehja: "Syri im te mos shikoje, veshi im te mos degjoje"...
Besimi eshte nje arsye shume e forte dhe e vlefshme qe nje ēift te kete nje marredhenie te shendetshme. Une bazohem te shprehja: "Syri im te mos shikoje, veshi im te mos degjoje"...
Kujtimet jane si kambanat... pak t'i prekesh, zene tingellojne...
Jane shume fjale me vend keto qe po thua.
Problemi im dhe i shume personave eshte se besojne verberisht te partneri,pa besuar ne rradhe te pare te vetja dhe me e keqja ne keto raste eshte se duke vepruar ne kete menyre neglizhojme veten tone dhe i japim me teper rendesi se cduhet tjetrit.
Kam besuar te dikush ne menyren me te sinqerte dhe pikerisht aty pata zhgenjimin me te madh te jetes sime.
Mendoj se besimi duhet te fitohet me kohen dhe veprimet e tjetrit dhe jo te jete pa asnje lloj baze i krijuar ne trurin tone.
respekte per temen
"Carpe Diem"
Totalisht jo, pasi i bie te jesh e humbur ... mund te thosha mjaftueshem.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
besoj tek e dashura qe kam !!! besoj mjaftueshem qe lidhja jon te vazhdoj mire !!! ska rendesi beson shume apo pak mendoj une !!! e rendesishme eshte qe te dy shkojne mire ne cift me pak besim apo aspak apo me shume besim !!! gjithsecili e di vete ku i pikon catia !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Qe te kesh besim tek i dashuri/ra duhet te kesh mesuar psikologjine e njeriut qe ke prane. menuren e mendimit dhe shprehjes te tij karakterin e tij, dicka qe mund ta mesosh ate me kalimin e kohes. dhe prape nuk je gjithmone i/e sigurte sepse nje tru eshte mund te iki
Une per veten time eshte qe dua te besoj njeriun qe kam prane dhe e besoj!!!!
A kam besim?!
NEVER, por me kujdes qe te mos kuptohet mosbesimi.
Ca te bejme raporti 1 me 4 na shton dyshimin ,si dhe trute e mashkullit qe gjinden midis dy kembeve lol.
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Kom besim??? PO kom shum besim !
Sa besoj ?? 99.9999999999999999999999999999999999999%
Ajo 0.0000000000000000000000000000000000001 osht instikti njerezor![]()
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
A besoj?Kete beson ai lol
Elegance is an attitude.
Krijoni Kontakt