Nese e dashura/ i dashuri do ju tradhetonte me shokun/shoqen e ngushte si do te vepronit ??!!
Nese e dashura/ i dashuri do ju tradhetonte me shokun/shoqen e ngushte si do te vepronit ??!!
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
gjeja me e ulet qe mund te beje nje njeri ..
nuk e di myself cfare do te beja .. fakti se ai me tradhtoi do me vriste shpirterisht..por me shume me djeg .. qe e beri me shoqen time ..( mund ta kishte bere me kedo tjeter pervec shoqerise time ) ..
nuk e di cfare do beja .. ndonje cmenduri .. maybe kill both ;P
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 05-08-2004 mė 11:10
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ashtu si tha edhe pinku eshte gjeja me e ulet edhe e fundit
qe do me shkonte ne mendje .
Neqoftese do me ndodhte mua (do zoti jo) edhe pse do isha
e vrare shpirterisht nuk do hakmerresha me asnje nga te dy ,
thjesht do i hiqja nga lista e te gjalleve.
Thjeshte do isha larguar dhe nuk do doja t`ua shoh syrin te dyve sa te jem gjalle.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Nuk duhet te na vie qudi ngase keto gjera ndodhin shpesh ne jeten e perditshme,Dikush e perballon shum veshtir, e dikush jo, nėse do t;me kishte ndodh nje gje e till sigurisht se do te isha zhgenjyer dhe do tė kisha ra ne depresion shum te madh dhe ku e di ku do te kisha perfunduar.
Pershendetje.
Nuk eshte vertet veprim serjoz shume i ulet per karakterin njerzor.
por nuk eshte ama gje qe nuk ka ndodhur.
Me Respekt
" not yet "
Shokun tim apo shokun e vet te ngushte?Postuar mė parė nga Ingenuous
![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
hi all...
do me kishin sjellur ne nje pozite te pa lakmueshme...faji do te ishte i te dyve nuk do kishte pasur faj vetem njera ane...por sidoqofte eshte veprim qe veshtire se mund te falet...
My silence doesn't mean I am gone!
Bingo......Postuar mė parė nga Pink_Girl
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
Sado e forte te jete dashuria mbi ate njeri, Ka vetem nje rregull, ndeshko fajtorin, dhe ne kete rast i ndez sinjalin per ti thene lamtumire. Ky veprim quhet pabesi nga te dyja palet edhe nga e dashura/i por edhe nga shoku/shoqja. pra kta njerez duhet te me qendrojne sa me larg nese sduan te korrin hakmarrjen e Odeonit.
__________________________________________________ _____
Mos kompliko jeten tende nese nuk eshte e nevojshme.
Krijoni Kontakt