Close
Faqja 50 prej 71 FillimFillim ... 40484950515260 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 708
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2008
    Postime
    106
    ne ne vend qe te shpresojme qe do hyjme ne BE per te shpetuar duhet qe te zhvillojme shqiperine.ne ditet e sotme fjala INFORMAZION=te ardhura.pra informazioni krijon leke,vende pune dhe gjera te tjera.per kete duhet te perforcohet akoma shkolla dhe universiteti.
    une jam student ne itali dhe shoh nivelin tone si shqiptar me italianet per lendet shkencore dhe shoh qe jemi me perpara ne pergjithesi,pra per mendimin tim rrugezgjidhje mund te jete perforcimi akoma me shume i sistemit shkollor keshtu qe me vone te jemi shume me lart si nivel shkollor.DIJA ne ditet e sotme eshte gjithcka.shiko japonezet qe jane nder vendet me te zhvilluara ne bote vetem fale nivelit te tyre te shkollimit.pra me pak fjala per shqiperine une do kisha me shume shkollim dhe me pak endrra me sy hapur per BE.
    ne shqiperi kemi akoma ca tradita te bukura,ku mund te besosh tek nje njeri.ketu nuk mund ti besosh edhe vellait tend!me kete te kam thene gjithcka mbi BE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2008
    Postime
    106
    petrit politika e USA eshte e tille sepse ndodhet ne nje kontinet tjeter dhe ajo kerkon zgjerimin e pushteti te saj ne ballkan dhe europe.shiko rastin e amerikes me meksiken.cfare i ben amerika meksikes dhe rrefugjateve meksikan?cfare mund ti ofroje meksika amerikes?cfare mund ti ofrojme shqiperia shteteve te BE?
    ideja qe thua ti eshte gjysem e mire,ose me thjeshte duhet te shohim te dyja medaljet e nje ngjarjeje.
    pra ideja jote eshte qe te bashkepunojme me USA per tu zhvilluar sadopak,por USA cfare pretendon ne shkembim?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2008
    Postime
    106
    nuk jam as kundra USA dhe as kundra BE por kur vjen momenti qe ata ta ngeshin te dhemb pak..problemi eshte qe te gjejme nje rrugezgjidhje qe te kemi rrugedalje me vone!!

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Si mund te hyje shqiperia ne BE kur jane gati 500 mije shqiptare qe dershin rreth 2000 euro ne vit Greqise vetem per te marre nje lej qendrim te qelbur???
    Nese hyjm ne BE a i paguajn me shqiptaret ato lek???? Padyshim qe jo

Ja pra pse qelbesira BE nuk pranon shqiperine ne BE dhe fut rumanine dhe bullgarin qe jan plehra para shqiperise...

Sa te kete greker ne kembe nuk besoj se shqiperia do te hyj ndonjeher ne BE.

Te rroj amerika per ne NATO se ne me nder muhabetit te hame M...

qelbesirat greke
    vari leshte

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-05-2005
    Postime
    153
    Bashkimi eshte zgjidhja, jo Europa.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2008
    Postime
    106
    Petrit zgjidhja e vetme eshte qe te hapim syte....pra dituria,informacioni,shkollimi.
    nuk kemi nevoje per amerike e europe kur jemi vete ne ata qe punojme ne amerike e ne europe dhe jemi nder punetoret me te mire.
    pse duhet te varemi nga amerika apo europa????
    nuk lakmohet shpija e atij tjetrit nqs ti nuk ke ndertuar akoma tenden!!!
    te fillojme e te ndertojme shqiperine ashtu sic duhet e jo te lakmojme te tjeret(se as si amerika e as si europa nuk do behemi kurre sepse jemi shqiptar)
    duhet te jemi krenar per ate qe jemi e te punojme,te hapim syte e te zhvillojme vete shqiperine.
    ne sikur nuk kemi marre vesh asgje nga historia jone(edhe eshte nder historite me te pasura) erdhen romaket,turqit,austro-hungarezet,gjermanet,italianet e ku ta dij une kush tjeter e cfare bene ne shqiperi???
    atehere shtepija jone duhet te ndertohet nga ne e nga askush tjeter!!!!

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    a duam te hyjn ne BE? patjeter
    A e meritojn kjo qeveri??? JOOOOO
    me keta qeveritar te korruptuar nuk shkohet ne europe por ne new 1997
    vari leshte

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-02-2005
    Vendndodhja
    Dirtyyy London
    Postime
    73
    Jo para se te mare une dokumentat

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Kam frike se kur te behemi ne gati per BE, nuk do te kete me BE, ndoshta do te jete shperbere sic ka rrezik te shperbehet Belgjika, shteti ku eshte dhe qendra e BE-se. ME e mira per shqiptaret do te ishte bashkimi kombetar...

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    ... Sa nga Ju qe merrni pjese ne kete teme jetojne ne BE, USA dhe Shqipri ??? Shkoni dhe pyesni edhe ata njerez qe rrijne dyerve te ambasadave per nje vize te qelbur 3 mujore dhe sa paguajne per ate vize. Boll me prrallat e rradhes ''te ruajm rracen'', ''te ruhemi nga pedet'', ''te ruhemi nga jevgjit'', etj. etj. Jam shume i sigurte nqs do Zoti dhe Shqipria eshte kandidate per BE dhe duhet vota e referendumit popullor per t'a ratifikuar, rezultati do jete 99 % pro. Mjaft me nacionalizmat se na hapet barkun, jeni bere me keq se greket e serbet. Formoni grupin tuaj anti-EU, e pastaj shkoni e merrni honoraret perkatese ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Faqja 50 prej 71 FillimFillim ... 40484950515260 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipëria
    Nga Albin në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 14:46
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •