Close
Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 200
    mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Trenat e fese shpresoj te ikin per ne shqiptaret...trenat me kryqa dhe me hena dhe me simbole te tjera te importuara .Kush luan Zotin ne toke, kush shperndan dominimin dhe forcen e Zotit tek ne JASHT trojeve tona..sikur paska nevoje " i plotfuqishmi" qe dikush te demonstroj forcen e tij....

" Ne jete me fe ose pa fe zakonisht njerezit e mire bejne vepra te mira, dhe njerezit e keqinje bejne vepra te shemtuara..POR, qe njerezit e mire te kryejn vertete vepra shume te shemtuara u duhet feja"

Mos beni zhurme shume me njeritjetrin as per kryqin dhe as per henen, perkushtoni pak me shume kultures se pergjithshme elementare njerezore dhe kombetare dhe kryqin dhe henen mbani per vehte.
    Feja eshte biznisi me i forte ne bote,dhe shumica absolute e botes jane injoranta ne cdo vend, ne cdo shoqeri dhe ne cdo kohe KJO FATKEQSISHT PER NJEREZIMIN.
    Shqiptaret nuk duhet ta blejne aq lire kryqin dhe henen dhe sidomos fene si kod dhe stil jete si ne rastin e wehabo-talibano-binladiste sic ka depertuar me te madhe sidomos tek ne ne Maqedoni,por edhe ne Kosove dhe Shqiperi...qe kurre nuk kane qene kaq te shprehura ne ato troje kurre as nen Perandorine Osmane..
    Shqiperia dhe Kosova kane pavarsine dhe shteti duhet t'u tregoje rrugen nga kane ardhur keta murtaja qe mbysin nje popull te lashte dhe te vogel, qe e cveshin nga cdo gje shqiptare ...Ne ne Maqedoni mund te presim ndihmen e 2 shteteve shqiptare dhe Amerikes te shpetojme nga kjo e keqe ;percarje ekstremiste fetare=vdekje kombetare....Sigurisht se barren kryesore duhet ta mbajme vete , duke nisur me vetveten,familjen,farefisin dhe ti nderrojme pamjen gjithe shoqerise shqiptare ne Maqedoni..
    Zoti ju don me shume nese nuk perkrahni asnje fe sot, jua them une dhe une i mbaje mekatet....coni ne adrese time sot dhe mot.

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 20-08-2008 më 10:09
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Bili edhe une me ty i ndaj mekatet..Ilirine ta ringjallim.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Bronxi
    rrepskt

Shefqet Krasniqin qe thuhet se eshte hoxhe... i nderuar e dij mire kush eshte e cka eshte.
    Por nene petkun e islamit ai eshte agjent i armikut.... fatekeqesishte kjo per besimtaret islamik te sinqerte nese ka mund te jete shkandull dhe nuk mujne me pranu..

duhet edhe ju vete te i studijoni njerezit mire sepse fjala eshte shumehere genjeshter...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Eshte shume e vertet per para qe japin.
    Ne Kosove mua me kan ofru 200 euro ne vitin 2003
    kurse ne vitin 2006 me kan ofru 400 euro.
    Kushtin e kam pas pasi une jam nga Presheva(nje fasht i saj) dhe ne kete fshat kuptohet se jane islamike te gjithe gati dhe shkaku se une kisha mjekerr te gjate.Kushtin kisha mos me publiku fene time-katolike. Nese do ndokush nga ju une mund te ja theme edhe emer e mbiemre te ketyre njerezve qe me kan ofru para.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga GjergjPresheva Lexo Postimin
    Kushtin e kam pas pasi une jam nga Presheva(nje fasht i saj) dhe ne kete fshat kuptohet se jane islamike te gjithe gati dhe shkaku se une kisha mjekerr te gjate.Kushtin kisha mos me publiku fene time-katolike. Nese do ndokush nga ju une mund te ja theme edhe emer e mbiemre te ketyre njerezve qe me kan ofru para.
    Dhe a mundemi une ti me shku me i marr te qaj personi ? Edhe po kam deshire me dite kush eshte ai ? Qe tregon kush eshte atehera shkojm bashk edh ei marrum ? Ta dha naj bakshish .
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar Maska e Selami2006
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    Gjergji: Muslimanet e Kosoves do te pagëzohen në katolicizëm nga Selia e Shenjtë

Po kush po ja jep at leje papes (shkas mban kjo tok)

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Gjergji: Muslimanet e Kosoves do te pagëzohen në katolicizëm nga Selia e Shenjtë
    Prit Gomar ,sa te dalin bar!!!E kur bari te dalin Gomari ka per te qene i ngordhur!keshtu qe propaganda do ju shkoje per L.....sh!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    gomari per islamin ka mbaru qe moti sepse vlla Shqipetare ne arabi nuk ka kurr bare as per ilac e jo per ushqim kafshesh.....
    Ndoshta nuk e ke dit por mesoje tash

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Postuar më parë nga GjergjPresheva

Dhe a mundemi une ti me shku me i marr te qaj personi ? Edhe po kam deshire me dite kush eshte ai ? Qe tregon kush eshte atehera shkojm bashk edh ei marrum ? Ta dha naj bakshish .

I nderuar eldonel ...
    paraja mua nuk me zotron,ajo mund te jete nje mjete sherbese por jo zot ishpirtit tim.

Bakshish nuk kam pranu as edhe njehere ne kete jete,as nga familjaret e mij e lere me nga shoket e me gjere.megjithate faleminder...

Mund shume lehte ti gjesh keta,sepse keta Ty te gjejne.
    Keshtu vepro dhe do i takosh.

Lesho mjekerr pike se pari(kjo tregon se ka mundesi qe ti pranon ti behesh vegel e tyre)e nevojshme dhe e pershtatsahme.
    se dyti ata nese e shohin te rendesishem ndikimin tende per islamizim tek rrethi yt apo me gjere.

pas ketyre ata te ofrohen lehte dhe ti nuk ke nevoj te i kerkosh ata.
    Une mund te ti them edhe emrat e tyre,por se ata ty nuk te afrohen shkaku se nuk te kan shoke.Sepse ne keso raste te afrohet shoku yt.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga GjergjPresheva Lexo Postimin
    Postuar më parë nga GjergjPresheva

I nderuar eldonel ...
    paraja mua nuk me zotron,ajo mund te jete nje mjete sherbese por jo zot ishpirtit tim.

Bakshish nuk kam pranu as edhe njehere ne kete jete,as nga familjaret e mij e lere me nga shoket e me gjere.megjithate faleminder...

Mund shume lehte ti gjesh keta,sepse keta Ty te gjejne.
    Keshtu vepro dhe do i takosh.

Lesho mjekerr pike se pari(kjo tregon se ka mundesi qe ti pranon ti behesh vegel e tyre)e nevojshme dhe e pershtatsahme.
    se dyti ata nese e shohin te rendesishem ndikimin tende per islamizim tek rrethi yt apo me gjere.

pas ketyre ata te ofrohen lehte dhe ti nuk ke nevoj te i kerkosh ata.
    Une mund te ti them edhe emrat e tyre,por se ata ty nuk te afrohen shkaku se nuk te kan shoke.Sepse ne keso raste te afrohet shoku yt.
    Ajo qe me qudit pse gjithnje ka fjale e kurr fakte . Kurr nuk thojn filan fisteki edhe te te dergoj te ai . Kush jane ata breeeeeeeeeeeeeee thujeeeeeeeeeeeeeee shqiptar bash po du me i dite se jena mbet pa pare koheve te fundit :D . shaka ishte por seriozisht kam deshire ta dije kush eshte ai ende askush nuk ka treguar me emra vetem fjal koti .
    KOSOVA E MADHE

Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Historiku i shkurtër i LDK-së, 1989-2004
    Nga Arb në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-07-2012, 08:58
  2. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  3. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •