Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 50
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2007
    Postime
    6
    Pershendetje!
    Une aktualisht kam bere nje lidhje ADSL 1024/512 dhe paguaj diku te 6000 leke ne muaj, dhe me thene te drejten shpejtesia eshte e mire duke patur parasysh faktin qe une i kam bere dhe share ne 12 komp, perseri jam i kenaqur ne krahasim me ISP qe perdorja me pare dhe tarifen qe paguaja. (kam linje satelitore qe eshte shume stabel por qe kushton me shume se sa lidhja me ADSL) shpejtesia e shkarkimit varion nga 70kbs deri 130kbs. Ndersa persa i perket shkeputjeve per aq kohe sa une e kam perdorur ( 1 muaj e gjysem) nuk kam patur probleme pervec faktit qe me jep IP conflict ngaqe jane IP te Asanjuara me DHCP megjithate prape punon mire. Normalisht tarifat nuk jane dhe aq te lira ne raport me te ardhurat ose mundesite qe kane shqiptaret, dhe jo te gjithe mund te marrin nje linje te mire, po shpresojme qe tarifat do vijne dhe do ulen, ne mos ndodhte e kunderta se ketu te ne eshte vendi i cudirave! Besoj se deri ketu eshte nje info i bollshem.
    Respekte te gjitheve
    If You Mess with the Best, Gonna Die Like the Rest

Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Citim Postuar mė parė nga The Hunter Lexo Postimin
    Pershendetje!
    Une aktualisht kam bere nje lidhje ADSL 1024/512 dhe paguaj diku te 6000 leke ne muaj, dhe me thene te drejten shpejtesia eshte e mire duke patur parasysh faktin qe une i kam bere dhe share ne 12 komp, perseri jam i kenaqur ne krahasim me ISP qe perdorja me pare dhe tarifen qe paguaja. (kam linje satelitore qe eshte shume stabel por qe kushton me shume se sa lidhja me ADSL) shpejtesia e shkarkimit varion nga 70kbs deri 130kbs. Ndersa persa i perket shkeputjeve per aq kohe sa une e kam perdorur ( 1 muaj e gjysem) nuk kam patur probleme pervec faktit qe me jep IP conflict ngaqe jane IP te Asanjuara me DHCP megjithate prape punon mire. Normalisht tarifat nuk jane dhe aq te lira ne raport me te ardhurat ose mundesite qe kane shqiptaret, dhe jo te gjithe mund te marrin nje linje te mire, po shpresojme qe tarifat do vijne dhe do ulen, ne mos ndodhte e kunderta se ketu te ne eshte vendi i cudirave! Besoj se deri ketu eshte nje info i bollshem.
    Respekte te gjitheve
    Po ateher derisa te ben konflikt ip ca lesh linje eshte kjo. apo me 1 ip punojne 100 veta. edhe te rroft pagesa ty 6000 mij leke. me aq i fut nje linj te mir me abisnet sado o cop cop te pakte per te shkarkuar futja naten qe ska ngarkes.
    Kurse per biznes qe me intereson mua cmimet jane skandal dhe asgje ska me mir se isp e tjera. une e kam me ABCOM kam gati 1 vit dhe paguaj 230 euro per 512kbs, kurse albtelecom e ka 260 euro dicka e till. Prandaj them eshte heret per albtelecom qe mund te themi eshte mire. kismet andej nga janari mos shofim gje se lam nam, isp qe ka fibrat kryesore dhe te jep internet 512kb per 20 euro. merre me mend ne kosov 20 euro e merr 20mb shpejtesin.

i rregjistruar Maska e LaCosTa
    Anėtarėsuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    249
    I pash ofertat qe i ofron kompania Albtelekom mu duken shume shtrejt ne krahasim me ofertat qe i kemi neve ne Maqedoni nga kompania T-Home.

Une kam paketen MaxADSL 10 qe kushton 9 Euro ose 586 denar [qe eshte paketa me e lire qe ofron kjo kompani] .

Kjo paket permban 10 GB komunikim mujor, shpejtesia 4096/768 Kbps.

Ja linku i kompanis T-Home

http://www.t-home.mk/sh/?z=266
    Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2004
    Postime
    253
    Hajde ca censure, mi shpartalluan postimet. Sguxon robi me permend Carin e vendit Kryeministrin se te mbyllin gojen.
    ....

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga Olsir Lexo Postimin
    ........., isp qe ka fibrat kryesore dhe te jep internet 512kb per 20 euro. merre me mend ne kosov 20 euro e merr 20mb shpejtesin.
    CA thuhet mer 20mb 20 euro po ne kosove paska dale interneti sheshit ose aty eshte Hub kryesor fibrash optike....qe DSL te arije 20Mb kosovaret qenkan te famshem kur dihet qe shpejtesia maksimale e DSL eshte 8.5 Mbps
    edhe duhet te jesh ne nje dhome me DSLAM ajde ca vete ajde.
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    CA thuhet mer 20mb 20 euro po ne kosove paska dale interneti sheshit ose aty eshte Hub kryesor fibrash optike....qe DSL te arije 20Mb kosovaret qenkan te famshem kur dihet qe shpejtesia maksimale e DSL eshte 8.5 Mbps
    edhe duhet te jesh ne nje dhome me DSLAM ajde ca vete ajde.
    Lol Une spo merrja vesh nese ishte 2 mb apo jo, por e paskam lexuar mire. Paska qene 20 mb.Qenka DSL allasojshe kjo e Kosoves.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ore nje pyetje keto kufizime ca i keni ju qe 1 gb apo 25gb eshte bandwidthi mujor per keto internete. po une ato i harxhoj brenda 1 jave ca te bej pas asaj une ta mbaj me dore ?

Kjo eshte aspak e drejte edhe tejet e shtrenjte ku ketu ne 9.99$ esgte 756/512 po pa limit ama
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Citim Postuar mė parė nga fotjon Lexo Postimin
    Hajde ca censure, mi shpartalluan postimet. Sguxon robi me permend Carin e vendit Kryeministrin se te mbyllin gojen.
    Nuk eshte censure fotjon, por pjese e kontrollit se sa i permbahesh ti temes (nje kerkese e forumit) per te cilen eshte hapur nje debat. Nese ne pergjigjen tende te kaluar u gjendėn fjale si Zimbabve apo Sali Berisha, a mund te na bindesh se sa shume i je permbajtur ti temes, qofte edhe duke ironizuar me ato terma qe permenda me siper? Ketu po diskutohet per Albtelecom-in dhe per tarifat e reja te sherbimit te internetit, kurse per politike dhe gjeografine ne pergjithesi ka hapesira te tjera.

I kerkoj gjithkujt tjeter qe poston pas meje qe te qendroje ne binarėt e temės.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 11-09-2008 mė 05:57

i/e regjistruar Maska e eno84
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga Olsir Lexo Postimin
    Po ateher derisa te ben konflikt ip ca lesh linje eshte kjo. apo me 1 ip punojne 100 veta. edhe te rroft pagesa ty 6000 mij leke. me aq i fut nje linj te mir me abisnet sado o cop cop te pakte per te shkarkuar futja naten qe ska ngarkes.
    Kurse per biznes qe me intereson mua cmimet jane skandal dhe asgje ska me mir se isp e tjera. une e kam me ABCOM kam gati 1 vit dhe paguaj 230 euro per 512kbs, kurse albtelecom e ka 260 euro dicka e till. Prandaj them eshte heret per albtelecom qe mund te themi eshte mire. kismet andej nga janari mos shofim gje se lam nam, isp qe ka fibrat kryesore dhe te jep internet 512kb per 20 euro. merre me mend ne kosov 20 euro e merr 20mb shpejtesin.

O Olsi, konfliktin e IP e ka brenda per brenda rrjetit te vet ai, sja ka fajin ISP.
    Une e ndrrova ISP dhe tani bera abonim me ADSL tek Albtelecom. Eshte si dita me naten krahasuar me lidhjen qe kisha me perpara me antene wirlees. Nuk ka shkeputje dhe shpejtesia eshte e mire. 512/128. Ne cdo ore te dites download e kam 48 - 58 kb/s.

Ore po mire po nqs e mar kete linjen
    ADSL Unlimited

256/64 Kbit/s

2499 lekė/muaj

Nqs do te dua te shkarkoj nga RapidShare kur te dua une do shkarkoj apo kur te ndaloj ai tjetri qe ka radhen?Se nqs eshte keshtu atehere presim sa te hapet ndonje ISP e re ose te vije ndonje e sakte ketu ne Divjake.Klm..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Albtelecom
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 08-08-2017, 12:06
  2. Finalizohet shitja e Albtelekom kompanisė turke
    Nga ganoid nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 132
    Postimi i Fundit: 18-12-2009, 00:20
  3. Ē'mendim keni pėr internetin?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  4. Korupsion ne moshen e internetit
    Nga njemik nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 11:26
  5. Albtelekom ul 25% tarifat pėr telefonatat ndėrkombėtare
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 28-09-2006, 00:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •