Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 63
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    E rende kjo fjali rina. Ok qe jemi pro femrave por jo ne kaq ekstreme. Sic ka meshkuj jo shume te mire ashtu ka edhe femra jo shume te mira. Kjo eshte relative. Jo te gjithe njerezit jane njesoj si per meshkuj dhe per femra.

Perla , nejse de se pasi mu dha shansa me dhene mendimin..thashe ta them deri ne fund. pa pika dhe presje.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Meshkujt nuk duhet te jene objekt i urrejtjes, por i dhembshurise... shume gjynaha jane

Ne pergjithesi mendoj se jane teprice teknologjike ne planetin Toke...paramendoni sa e mire do te ishte bota pa ta..as lufte, as kurgjo. Bota do te lulezonte ne tere madheshtine e saj.

Une mendoj se femra eshte sinonim i se mires ndersa mashkulli sinonim i se keqes ne Toke. Dhe, mos mendoni qe po flas vetem per inat , po ashtu edhe eshte.
    Kërkoj ndjese, por po te mos kishin qene meshkujt, ti me këto shoqet e tua, do te ishit duke qëndis dicka, se nuk kishe me dit ç'është PC, e INTERNETI,
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    bukuria qendron tek ajo qe kapin peshkun qe i pelqen kjo metode te ulin prapanicen ne makinen e marr borxh !!! qellimi justifikon mjetin perlita !!!
    Hahaha te kapa para se ta modifikoje

Po nqs e kap peshkun ne kete menyre ate je horr e kaluar horrit. kjo eshte vetem per tu talllur kur s'ke ç'te besh. Hehehe sose, kshu SaS
    Do ju vinte mire sikur tja benin motres suaj keshtu, yhyyyy beheni si bisha
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Hahaha te kapa para se ta modifikoje

Po nqs e kap peshkun ne kete menyre ate je horr e kaluar horrit. kjo eshte vetem per tu talllur kur s'ke ç'te besh. Hehehe sose, kshu SaS
    Do ju vinte mire sikur tja benin motres suaj keshtu, yhyyyy beheni si bisha
    mos fillo me keto shprehje te epokes se gurit perlita !!! nuk bejne efekt fjale te tipit do te vinte mire sikur tia benin motres apo kusherires !!! nese motra do e lejonte nje gje te tille atehere ne qafe paste veten !!! nuk jam ne rolin e edukatorit perlita !!! shume shume mund ti jap keshille motres po asgje me shume ka jeten e saj ajo sic kam jeten time une !!! nejse perlita skam modifikuar gje vetem disa gabime ortografike !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    mos fillo me keto shprehje te epokes se gurit perlita !!! nuk bejne efekt fjale te tipit do te vinte mire sikur tia benin motres apo kusherires !!! nese motra do e lejonte nje gje te tille atehere ne qafe paste veten !!! nuk jam ne rolin e edukatorit perlita !!! shume shume mund ti jap keshille motres po asgje me shume ka jeten e saj ajo sic kam jeten time une !!! nejse perlita skam modifikuar gje vetem disa gabime ortografike !!!
    E kush tha qe motres do i vinte mire nga kjo, madje mund te ishte shume e bezdisur. Po ca beje sipas teje, t'i hedh makinen ne ere qe ta lere rehat. Keta soje tipash jane injorant ne tere kuptimin e fjales, nuk hane pyka shume
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Meshkujt nuk duhet te jene objekt i urrejtjes, por i dhembshurise... shume gjynaha jane

Ne pergjithesi mendoj se jane teprice teknologjike ne planetin Toke...paramendoni sa e mire do te ishte bota pa ta..as lufte, as kurgjo. Bota do te lulezonte ne tere madheshtine e saj.

Une mendoj se femra eshte sinonim i se mires ndersa mashkulli sinonim i se keqes ne Toke. Dhe, mos mendoni qe po flas vetem per inat , po ashtu edhe eshte.
    do ma japesh edhe mua nje teser te vi edhe une te degjoj nje seance te grave te frustruara !!! jam kurioz te di flasin si ty apo me keq se ty per meshkujt !!!

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    E kush tha qe motres do i vinte mire nga kjo, madje mund te ishte shume e bezdisur. Po ca beje sipas teje, t'i hedh makinen ne ere qe ta lere rehat. Keta soje tipash jane injorant ne tere kuptimin e fjales, nuk hane pyka shume
    degjove gje ti nga une qe thashe qe do i vinte mire ??? nese do i pelqente thashe ne qafe paste veten !!!

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Lere fare SaS se nuk nxjerrim gje ne drite ne kokmushkat

NJe tjeter gje qe urrejt tek meshkujt... kur bejne sikur s'kuptojne dhe pse ua kthen muhabetin ne te gjitha menyrat e mundshme.

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Lere fare SaS se nuk nxjerrim gje ne drite ne kokmushkat

NJe tjeter gje qe urrejt tek meshkujt... kur bejne sikur s'kuptojne dhe pse ua kthen muhabetin ne te gjitha menyrat e mundshme.
    duhet te ndihem i urryer ne kete moment ???

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Kujt t'i djegi le ta mbaje

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si Behet Nje Mashkull Per Vete ???
    Nga klandestini në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 18-12-2024, 02:47
  2. Cilat janë vetitë që vlerësoni tek një mashkull apo femër?
    Nga Poetesha në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  3. Virgjëria tek femrat
    Nga klandestini në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Është e vështirë të jesh mashkull
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •