Ndoshta jam i rije une, por edhe ti si i pjekur nuk eshte mire t'i shtyshe me nje thes edhe te miret edhe klosharet ne kete rast.
Ndoshta jam i rije une, por edhe ti si i pjekur nuk eshte mire t'i shtyshe me nje thes edhe te miret edhe klosharet ne kete rast.
My silence doesn't mean I am gone!
Ke te drejte ndoshta dhe jam kunder gjeneralizimit te gjerave por e keqja eshte e keqe dhe ajo duehet te thuhet sepse ajo ndikon ne kualitetin e jetes sime e jetes tende dhe sikur gjithnje sillemi ne nje rreth vicioz e te pa shprese."Klosharat" e mbajne firmen e partise tende dhe eshte e juaja ta pastroni oborrin e tuaj... apo ndoshta edhe nuk mund ta beni me kete sepse kjo oligarki tashme eshte me e fuqishme se vet partia.
bsdev (03-03-2017)
Ky ligj ka mundur te votohej edhe ne 2005 , pse atehere BDIja se pranoi por e zgjati deri me 2008 ?
bsdev (03-03-2017)
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
NUk e di xhi e ka xhet SHkupin te fole kshtu... akuza te renda ke bere o djal...
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
mirmbrema nje er marveshja e ohrit nuk eshte ber nje her ne tere si por as qe do te behet neve shqiptareve nga 50 vjet qe na mashtroin keto shki edhe un per vete e kam humbur kete besim tek ta nuk besoi as nje gje si kur nuk besoi se od te realizohet kjo marveshje as nje her nuk realizohet po kujtoi nje fjal qe ka then vet presidenti i maqedonis branko cervenkofski shqipetaret un i mashtroi vetem me premtime dhe as nje er nuk ju ap ate qe e kerkoin dhe ja ku po ndodh ajo qe ne te vertet nuk jep ate qe po e kerkojn shqipetaret
bsdev (03-03-2017)
problemi qendron ne ate se ne shqiptaret vuajm prej nje fenomeni te quajtur,, diskontinuitet,,luften e 2001 e fituam dhe u kthy dinjiteti i shqiptarit, por,,, ja nje kronologji te shkurter nga 2001 deri 2008
1.preambulla e republikes se maqedonis,, statusin e popullit shtet formues e humbem me iniciativ te LSDMS dhe full perkrahje nga PDSH(u bam pjes e popullit) dhe nenvizoj KETU KTHIM PRAPA SKA procesi mbaron preambulla u votua parlament.
2.ligji i ndarjes teritoriale ,si teritor gjeografik nuk kam asnje verejtje ,KALIMI I KOMPETENVAVE NGA PUSHTETI QENDROR NE KOMUNAL VONON , me rendesi eshte proces qe vazhdon
3.ligji per simbolet kombetare flamuri, duhet te redefinohet nga e para
4.perfaqesimi adekvat proporcional eshte nje proces qe vazhdon
5.ligji per gjuhen nuk i ploteson kriteret e mia sepse eshte nje ligj qe procesi NUK VAZHDON.
4.
bsdev (03-03-2017)
shkupjani me fal per nje pyetje vella qe dua te ta bej mir bre vlla i dashur a beson ti ne te gjtha keto se do i bejne se do zbatohet ne tersi marveshja e ohrit jo vlla je ca i genyer me fal
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt