Close
Faqja 33 prej 36 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 353
    -Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar më parë nga auloni2008 Lexo Postimin
    Edhe nje gje ketu nuk ka nevoj per njerez qe nuk jan musliman sepse ata kan problem me Akide(Besim) e mos te flasim per mjekerr...
    Por quditem si disa '' musliman'' ju pengon mjekrra i shikojne ata qe kan mjekrra sikur te nje feje tjeter, Allahu na ruajt kur dihet dhe ja me lart Argumente sa te duash...
    Po tybe, Allahu m'rujt prej njerzve si ti ...
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Citim Postuar më parë nga sam1r Lexo Postimin
    Po tybe, Allahu m'rujt prej njerzve si ti ...
    Pse me te rujt Allahu nga une qfar feje ke ti nese ke mundesi me i kundershtu argumentet fol, por mos u ban qorr se mundesh me than jo nuk pom doken Argumente, le ta sjell dikush nje argument me hjek mjekrren une sollla mjaft
    Allahu ju udheyoft

Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar më parë nga auloni2008 Lexo Postimin
    Pse me te rujt Allahu nga une qfar feje ke ti nese ke mundesi me i kundershtu argumentet fol, por mos u ban qorr se mundesh me than jo nuk pom doken Argumente, le ta sjell dikush nje argument me hjek mjekrren une sollla mjaft
    Allahu ju udheyoft
    Argument ma t'fort se higjiena personale nuk ka, e qajo ju mungon juve nese e man 1 mjeker si njerz t'shkretetires !
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Leader Maska e Ribery
    Anëtarësuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    830
    une mendoj se mjekrra nuk eshte obligim. shikoni rreth e rreth botes, ka me miliona musliman qe nuk kane mjekerr por jane dijetar e teolog te shquar.

Be the change you want to see in the world!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-08-2008
    Postime
    2
    Selamu alejkum
    Paqa dhe meshira e allahut fuqiplote,gjithepushtetshem dhe te mirat e tij qofshin me ju vllazen muslimon.Sa i perket asaj qe thuhet se mjekrra a ashte obligim a jo,kjo vertetohet edhe me shume ajete kuranore,mos ti permeni tash por menoj se e dini shumica prej jush.
    Po une do ta them nje mendim qe e perkrahin shume muslimon te botes,sidomos ata me te dallumit.Muslimoni i mire duhet ta mohohj cdo gja te qafirave,deri edhe ato te mira materjale,pra paran dhe cdo gja tjeter qe eshte e dal nga dora jomuslimonve-por hoxhallaret tone nuk po e thojne edhe aq t6e verteten.P.sh: kjo eshte e kuptume per shkakun se nuk kemi mundesi ne muslimonet te jetojme eme para,sende,dhe te gjitha ghjerat tjera qe nuk jane te prodhume nga vllaznit muslimon.Per keta ata e thone se bene te hahen edhe gjwerat e qafirave-por keta nuk e thone nga Kur'ani famelarte,por nga gjendja e pamundshme te jetohet si duhet.Sepse duhet te shkojme te ghjithe muslimonet ne vendet tona te shenjta arabe,atje ku na do Allahu me shume.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga Ribery Lexo Postimin
    une mendoj se mjekrra nuk eshte obligim. shikoni rreth e rreth botes, ka me miliona musliman qe nuk kane mjekerr por jane dijetar e teolog te shquar.
    gazetar , piktor etj , jan njerz te shquar qe kane mjekerr : p

CEO of QuestionAnswerism Maska e Admir Masurica
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Postime
    39
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    pse me pre masi u dal abon me dit ?
    pyetje retorike!
    pse shtron pyetjen kurse e din pergjigjen?
    Ai thojn interneti eshte sen qe prish fejen tone,por pse ata muslimanet me te fort e perdorin internetin(haram) per propaganduar terrorizmen?
    hypocrisy is omnipresent!

Pse e lan bothen, masi t'e bojsh kakin??
    Leje mos e laj hiq, masi u bo tash !!
    c'mon don't be cruel with him i ngrati,arabet e kan asimilu ket fare djaloshin.
    to live and die in my homeland

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anëtarësuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Argument ma t'fort se higjiena personale nuk ka, e qajo ju mungon juve nese e man 1 mjeker si njerz t'shkretetires !
    Pikerisht kur flet per higjenen apo pastertin, Allahu tha ne kur'an: Allahu i do ata qe pendohen dhe ata qe pastrohen shume(duke u larë e duke i pastruar pjeset e trupit dhe gjithe trupin per te qene te paster ne kryerjen e namazit )etj,. ruhen prej puneve te ndyta e te neveritshme... bekare/222

Kur jemi te pastertia nje hadith i derguari i Allahut (a.s) ka thene:

"Dhjetë gjera jane te natyrshme:shkurtimi i mustaqeve, lëshimi i mjekrës, shfrytezimi i misvakut, shperlarja e hundes me ujë, prerje e thonjeve; larja e nyjave, eliminimi i qimeve nën sqetull; te rruarit e qimeve ne vendet e turpit dhe larja pas kryerjes se nevojes".... trasnmeton Muslimi dhe autoret e suneneve.

Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar më parë nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Pikerisht kur flet per higjenen apo pastertin, Allahu tha ne kur'an: Allahu i do ata qe pendohen dhe ata qe pastrohen shume(duke u larë e duke i pastruar pjeset e trupit dhe gjithe trupin per te qene te paster ne kryerjen e namazit )etj,. ruhen prej puneve te ndyta e te neveritshme... bekare/222

Kur jemi te pastertia nje hadith i derguari i Allahut (a.s) ka thene:

"Dhjetë gjera jane te natyrshme:shkurtimi i mustaqeve, lëshimi i mjekrës, shfrytezimi i misvakut, shperlarja e hundes me ujë, prerje e thonjeve; larja e nyjave, eliminimi i qimeve nën sqetull; te rruarit e qimeve ne vendet e turpit dhe larja pas kryerjes se nevojes".... trasnmeton Muslimi dhe autoret e suneneve.
    Zoteri, kur eshte fjala per leshim mjekre deri ne kete mas p.sh:

eshte e pranueshme, dhe llogjike, ama per leshim mjekre te kti lloji:

KJO NUK KA LLOGJIK ...

This doesn't make sense...really!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga sam1r : 22-08-2008 më 18:42

Leader Maska e Ribery
    Anëtarësuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    830
    per sam1r : qa din ruzhdia qa osht shekspiri o kusheri!!!

me pelqeu ky krahasimi i James Blunt me kete njeriun tjeter, interesante

Une jam musliman,fal 5 kohe namaz, agjeroj, lutem, ju shkoj per shtati aq sa mundem rregullave Islame,por mjekerr as qe me shkon mendja te leshoj, ndoshta si ai shembulli i James Blunt po ,por assesi me te madhe
    Mendoj se nuk eshte e nevojshme te leshoj, sepse e di qe mjekrra nuk te ben musliman te devotshem!!
    pershendetje

Be the change you want to see in the world!

Faqja 33 prej 36 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pergjigje ndaj atyre qe jane kundra Medh'hebeve.
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 04-10-2009, 05:34
  2. Ligjeratat e cilit dijetar shqiptar i ndegjoni me shum
    Nga AnaH_M në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 418
    Postimi i Fundit: 30-09-2009, 15:54
  3. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  4. Vendimi i fesë mbi mjekrrën
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 25-01-2009, 09:12
  5. Të jesh prind-është obligim, peshë dhe kënaqësi
    Nga Poeti në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 15-03-2007, 09:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •