Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 119
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ca teme lengu....! E para, te jemi gjalle deri atehere. 2042 ehuuu, ka kohe . E dyta, ca problemi ka qe Amerika do behet me minorance te bardhe?!. Derisa te bardheve si punon sa c'duhet "dyfeku" atehere le tu binden ligjeve te natyres. E treta, mos u beni racist sepse keto ndjenja qe shprehin nje pjese e postuesve ketu, i ka trecereku i Evropes karshi shqiptareve.
    Poashtu ne ne fare menyre, ne dac tju pelqeje ne dac jo, keshtu shihet edhe shtimi i popullsise shqiptare ne Ballkan.
    Eshte relative brooklyn,
    ti mire thua qe duhet ti bindemi ligjeve te natyres ku me i zoti fiton.
    Mirpo natyra thote lufto per mbijetese e jo rri e bej sehir e dorezohu meqe i punoka dyfeku(edhe pse kjo eshte pune kulture, na helmoi kjo fryma tolerances dhe barazise qe predikohet nga keta homot evropiane qe i pelqen dyfeku zi si the ti, jo per gje po toleranca dhe barazia ekzistojne vetem neper libra).
    Ja se do dali ndonje hitler i dyte dhe meqe ky do kete ne dispozicion bomben atomike do e perdori per diçka te vlefshme,si psh shuarja masive e nje pjese te mire te botes.
    Prisni dhe ca po do lutemi ne te ngrihet hitleri nga varri, po do jete teper vone ... mjere ne per ate dite thuaj po ju tolerantet nuk do e keni shume problem.

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Eshte relative brooklyn,
    ti mire thua qe duhet ti bindemi ligjeve te natyres ku me i zoti fiton.
    Mirpo natyra thote lufto per mbijetese e jo rri e bej sehir e dorezohu meqe i punoka dyfeku(edhe pse kjo eshte pune kulture, na helmoi kjo fryma tolerances dhe barazise qe predikohet nga keta homot evropiane qe i pelqen dyfeku zi si the ti, jo per gje po toleranca dhe barazia ekzistojne vetem neper libra).
    Ja se do dali ndonje hitler i dyte dhe meqe ky do kete ne dispozicion bomben atomike do e perdori per diçka te vlefshme,si psh shuarja masive e nje pjese te mire te botes.
    Prisni dhe ca po do lutemi ne te ngrihet hitleri nga varri, po do jete teper vone ... mjere ne per ate dite thuaj po ju tolerantet nuk do e keni shume problem.
    Sa vjec je aman?! I kalon te 20-tat?!
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Une per vete nuk jam racist ,por dhe avokat i tyre nuk bëhem.
    Ps.Po m'duket se e gjete nji viktime.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    vallahi kur nuk i kisha kaluar ne 20-tat nuk kam qene aspak rracist,madje dhe arabet i respektoja. Besoja dhe une ne nje bote paqesore dhe ne harmoni.
    Jo se tani nuk besoj me, por nje bote e tille duhet te eliminoje nga ekuacioni ca rraca.

Mendimi im ky, nese ka ndonje jevg qe ofendohet atehere kerkoj ndjese sepse me sa di une ketu jemi tek forumi shqiptar, dhe me sa di une shqiptaret jane te bardhe.

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anëtarësuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    D.m.th sipas teje Injorantat dhe te Padijshmit lindin shume Femijë???

Ndersa Sipas teje Te "Emancipuarit" dhe te "Civilizuarit" nuk Lindin shume Femijë???
    Jo sipas meje, por sipas statistikave.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Nje Kurriozitet te Nje GjysemNjeriu

Nganjeher shpesh nuk gaboj kur them se Njeriu shpesh kalon dhe transformohet ne nje Qenje te pavetedijshme (kafshe).

Si gjykohet kjo ????

Para ca Kohesh kisha nje diskutim me Disa (dy persona Bardh) Racista te tmerrshme ,te cilet urrenin tej mase qdo Njeri qe nuk ishte i bardh ,saqe edhe nese ishte melez..kishin mendime te ngjajshme me te Hitlerit ,sa qe edhe kur shikonin Futboll ,nuk e donin at Klub (arsenalin) sepse kishte Zezak ,ndersa kishin qejf te shikon ndeshjet e NBA s ,mirpo nuk i shikonin se te gjith lojtaret ishin Zezak!!!

Tash shikoni se qfar Ndodhi!!!

Keta dy Personat qe ishin Racista te njemendet,kishin qenë ne Pushime ne deti dhe Ishin rrezitur aq shume dhe ishin bere te kaft dhe te zi,dhe besa Mburreshin para meje per Ngjyren qe kishin fituar dhe me thonin keshtu:

-Shiko se qfar ngjyre te mire kemi fituar,20 dite radhazi kemi ndejtur ne plazh vetem e vetem per kete ngjyre per ta fituar???

-Po i them Une : Po si keshtu tash me kete Shije? ju deri tash keni qenë aq Racista te medhenje sa qe edhe sport nuk shikonin vetem e vetem se luanin Zezaket ,dhe urrenit qdo njeri qe nuk ishte i Bardh,sa qe edhe melezet i urrenit ju...Si ka mundesi qe ju ,me aq urrjetje qe kishit ndaj jo te bardheve,dhe te beheni jo te bardh dhe te rreziteni aq shume dhe te beheni ngjyre kafe dhe besa mburreni dhe keni inveshtuar 20 dite per ta fituar kete ngjyre te lekueres qe ju urrenit aq shume...

Besomni qe ,keta persona ,ulen koken dhe iken nga une te Turperuar dhe nuk me flisnin më...

Tash shtrohet Pyetja per disa racista ketu ne forum ,qfar ngjyre keni fitur ne kte sezon vere ne per plazhe dhe sa keni investuar per kete ngjyre qe keni fituar ???
    Seriozisht e kishe ti me kte postim a si, se nuk te mora vesh?!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    vallahi kur nuk i kisha kaluar ne 20-tat nuk kam qene aspak rracist,madje dhe arabet i respektoja. Besoja dhe une ne nje bote paqesore dhe ne harmoni.
    Jo se tani nuk besoj me, por nje bote e tille duhet te eliminoje nga ekuacioni ca rraca.

Mendimi im ky, nese ka ndonje jevg qe ofendohet atehere kerkoj ndjese sepse me sa di une ketu jemi tek forumi shqiptar, dhe me sa di une shqiptaret jane te bardhe.
    Ti jeton ne Itali me duket. S'te eshte mbushur menda akoma se shqiptaret trajtohen si "jevgjit" e Evropit. Hajde ne Amerike dhe thuaj se nga vjen. As i behet vone njeriu. Shko ne Evrope dhe thuaj nga je. Thuji qe je shqiptar dhe te shohin me by.th, jo me sy. Ky eshte ndryshimi i madh i mendesise qe mbreteron ne shoqerine demokratike Amerikane krahasuar me shoqerine rraciste Evropiane. Dhe ti per fat te keq je produkt i kesaj te fundit.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    E kujt po ja kallzon keto prrallat?Beni ecen vet?

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    S'te eshte mbushur menda akoma se shqiptaret trajtohen si "jevgjit" e Evropit
    Varet.. un kam qene ne itali edhe me trajtonin si me qene ZOT.

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Në fakt shumë më mirë është bashkëpunimi me raca tjera bardhoke, por duke iu ruajtur përzierjes dhe duke iu ruajtur infilitrimit të serbëve siç është rasti në Stormfront.

Ata të Stormfrontit, duke dashur të ruajnë racën e bardhë nga e zeza, vetë racat e tyre janë plotësisht të përziera.

Kështuqë është i mirë i bashkëpunim ushtarak, i tipit Aushvic, Alle serben müsse sterben,

Bashkepunimi si thua nese do ekzistoje do vije si produkt i nje lidhjeje spirituale mes te bardheve me shume sesa ndonje lidhjeje shteterore, keshtu qe per mendimin tim rrezikojme seriozisht perzierjen me racat e tjera te bardha pasi do krijohet mentaliteti: i bardhe mire, i zi keq, keshtu qe cdo i bardhe eshte mire.

Ketu eshte edhe pika pse kritikoj xfiles-in. Nuk e shoh si zgjidhje teorine qe kerkon homogjenizimin e te bardheve mbi kriterin lekuror,pasi e ha dreqi racen tone per hir te nje kreolizmi bardhor. Nuk mendoj se te zinjte kane aq force sa te shkrijne te gjitha racat e bardha ne 1 e ne te detyrohemi te shkrihemi.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Muslimanët e Greqisë nga forca dominante në pakice të dobët
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 15:11
  2. Shkaterrimi i Voskopojes
    Nga Pasiqe në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 03-02-2004, 18:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •