Close
Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 169
    Gjithesesi, te drejtat nuk jepen ne kete univers. Ato jane te dhena qe ne fillim.
    Te drejtat jepen aty ku merr fryme besoj. Ahhh dhe mos e kthe temen ne dicka fetare duke permendur zanafillen

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Nuk po ta gjykoj aspak mentalitetin tend, ne fakt qe nga fillimi nise te kruheshe, shum e zjarrte ne mbrojtjen e ktyre homove. Gjithsesi, te them te drejten sma ndjen jo tju dal ne mbrojtje, por as te bej muhabet per to, edhe si shum e zgjata edhe kaq. Jepi mbroji ti, ti je e civiluzuara, sepse mbroj bythshpumit. LOL ca civilizimi.
    Hartat flasin vete.

Po te krahasojme qendrimin tim dhe qendrimin tend dhe te ngjyrosim nje harte boshe te botes, ngjyra ime do te ngjyrose vendet me demokratike dhe te civilizuara, ndersa e jotja...hehe. Nejse.

Pozicioni gjeografik i Shqiperise dhe aspiratat e saj te kundershtojne me fort se mua, keshtuqe nuk jam e shqetesuar gjithesesi. Ka ca gjera qe do ndryshojne do apo s'do ti. Madje madje, kane filluar ne shtetin me te ri te botes, me driten jeshile nga shtetet me te civilizuara te saj.
    As qe du me dit!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ti je në amerikë psh se aty ndihesh më mirë. Kjo e jotja është zgjedhje, por mund të jetë detyrim. Psh ty mund të të mos pëlqejë mentaliteti shqiptar dhe prandaj je aty.
    Eshte aty se i ka rene llotaria, jo se ka ik nga mentaliteti. Po e kan te thjeshte tani te bejn pordhe duke ofenduar mentalitetin shqiptar arab. Ca bejn njerzit kur dalin jashte shqiperie, per ty habit!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Tukë, nuk është për tu pasur frikë kjo dhe shoqet e veta.
    Sepse nuk mund të bëjnë dot gjë veç të flasin nëpër forume.
    Ndërsa nëse shikohet një homo në mes të rrugës, është e sigurt që do hajë dru nga shqipot.

Shumë mirë do bëjnë dhe kjo çështje kështu ka për tu zgjidh.
    Do hajnë dru deri sa të ikin.
    Ezekiel 25-17.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Hartat flasin vete.

Po te krahasojme qendrimin tim dhe qendrimin tend dhe te ngjyrosim nje harte boshe te botes, ngjyra ime do te ngjyrose vendet me demokratike dhe te civilizuara, ndersa e jotja...hehe. Nejse.

Pozicioni gjeografik i Shqiperise dhe aspiratat e saj te kundershtojne me fort se mua, keshtuqe nuk jam e shqetesuar gjithesesi. Ka ca gjera qe do ndryshojne do apo s'do ti. Madje madje, kane filluar ne shtetin me te ri te botes, me driten jeshile nga shtetet me te civilizuara te saj.
    Ti sja ke haberin o lal, ti mendon se duke mbrotj bythshkelymit te ben te ndihesh Amerikane, por se ke idene se sa mentalitet te degjeneruar i ke fut vetes. Sdi a te te them lum si ty apo mjer si ty se me cfar mentaliteti do i rrisesh kalamajt, me te vertete nuk te kuptoj, se di a do te vinte mire sikur nje dite te shikoje djalin tend me fustanin tend te veshur edhe qe ka lyre buzet.. nuk e di cfar do i thoje ose do i sygjeroje!! Por mendoj se ti do shkoje ne dyqan edhe do i blije tanga, sepse je mentalitet i hapur
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Talkitna
    Anëtarësuar
    10-06-2008
    Postime
    13
    Do deshiroja qe ky problem te shikohej me nje sy me analitik, kuptohet prej personave qe kane ngritjen e duhur intelektuale te marrin pjese ne diskutime te tilla kaq kritike. Do tu lutesha pjesemarresve te analizojne problemin me me teper pergjegjesi, pasi kjo eshte nje ceshtje shume delikate qe prek te gjitha familjet shqiptare dhe femijet e tyre. Natyrshem lind nje pyetje se si eshte e mundur qe nje grua imorale qe ka shkaterruar familjen e saj u paraprin temave te tilla, nen petkun e forumit te te drejtave te njeriut? Ku e gjen kjo grua lenden per tema te tilla pasi ne Shqiperi kjo ka qene nje teme e mbyllur? Kush e paguan kete grua qe kerkon te sensibilizoje rinine tone ne te tilla kanale te felliqura? Mos valle organizatat nderkombetare te te drejtave te njeriut? Me siguri qe kjo merr nje pagese nga organizatat e gayve ne Amerike or diku ne Europe. Bashkepunetor te saj jane padyshim e para qeveria kukull shqiptare dhe politikanet e saj te korruptuar e te degjeneruar qe me qendrimin e tyre indiferent bejne te mundur dhe i shtrojne rrugen kesaj gruaje dhe organizatave te gayve mbas saj qe nuk kursejne asnje gje dhe paguajne cdo cmim per te shkaterruar popuj te paster kudo qe gjenden ne bote. I bej thirrje cdo Shqiptari te mencur, cdo nene te moralshme qe te behen barrikade per te mbrojtur familjet e tyre nga perbindesha te tille si Balla-huri e nje sere prostitutash qe dalin ne ekranet tona perdite, nen petkun e kengetares e te artistes. I bej thirrje cdo qytetari shqiptar kudo qe te jete brenda apo jasht Shqiperise qe te abandonoj me neveri e te hedhi ne koshin e pleherave shkrimet e kesaj prostitute. Vetem ne kete forme ne do te mund te mbrojme femijet, motrat, vellezerit dhe gjithe Shqiperine. I bej thirrje te gjithe shkrimtareve, publicisteve dhe analisteve Shqiptare qe te mos hane cece e te shikojne enderra ne diell duke pretenduar se po merren me gjera te medha sic eshte me nder politika Shqiptare.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Ndërsa nëse shikohet një homo në mes të rrugës, është e sigurt që do hajë dru nga shqipot.

Ore as qe i ndyj duart me te tille njerez, ata per mua nuk egzistojne!! Pra skam si ti jap rendesi nje gjeje qe per mua nuk egziston. Por me vjen inat me kta tipa qe me dalin edhe mi mbrojn sikur ti kene kalamajt e vet. Se di si mund te mbrohet nje specie e tille si homot. Me vjen neveri sikur te shikoja homo duke u puth kur te jeme ne autobuz apo diku, sinqerisht nuk e di se si do veproja, jo vetem un, por edhe shum te tjere si une!!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Talkitna Lexo Postimin
    Do deshiroja qe ky problem te shikohej me nje sy me analitik, kuptohet prej personave qe kane ngritjen e duhur intelektuale te marrin pjese ne diskutime te tilla kaq kritike. Do tu lutesha pjesemarresve te analizojne problemin me me teper pergjegjesi, pasi kjo eshte nje ceshtje shume delikate qe prek te gjitha familjet shqiptare dhe femijet e tyre. Natyrshem lind nje pyetje se si eshte e mundur qe nje grua imorale qe ka shkaterruar familjen e saj u paraprin temave te tilla, nen petkun e forumit te te drejtave te njeriut? Ku e gjen kjo grua lenden per tema te tilla pasi ne Shqiperi kjo ka qene nje teme e mbyllur? Kush e paguan kete grua qe kerkon te sensibilizoje rinine tone ne te tilla kanale te felliqura? Mos valle organizatat nderkombetare te te drejtave te njeriut? Me siguri qe kjo merr nje pagese nga organizatat e gayve ne Amerike or diku ne Europe. Bashkepunetor te saj jane padyshim e para qeveria kukull shqiptare dhe politikanet e saj te korruptuar e te degjeneruar qe me qendrimin e tyre indiferent bejne te mundur dhe i shtrojne rrugen kesaj gruaje dhe organizatave te gayve mbas saj qe nuk kursejne asnje gje dhe paguajne cdo cmim per te shkaterruar popuj te paster kudo qe gjenden ne bote. I bej thirrje cdo Shqiptari te mencur, cdo nene te moralshme qe te behen barrikade per te mbrojtur familjet e tyre nga perbindesha te tille si Balla-huri e nje sere prostitutash qe dalin ne ekranet tona perdite, nen petkun e kengetares e te artistes. I bej thirrje cdo qytetari shqiptar kudo qe te jete brenda apo jasht Shqiperise qe te abandonoj me neveri e te hedhi ne koshin e pleherave shkrimet e kesaj prostitute. Vetem ne kete forme ne do te mund te mbrojme femijet, motrat, vellezerit dhe gjithe Shqiperine. I bej thirrje te gjithe shkrimtareve, publicisteve dhe analisteve Shqiptare qe te mos hane cece e te shikojne enderra ne diell duke pretenduar se po merren me gjera te medha sic eshte me nder politika Shqiptare.
    Kjo eshte thjeshte nje dava Bucje qe investohet nga homoseksualet shqiptare, te cilet rrine te fshehte nuk dalin publikisht edhe ta deklarojne se jan bythshkelyma, sepse e dine qe sdo kene me ate shoqeri qe kan pas. Po gjithsesi me te vertete qe jan shtuar shum kta homot, madje ka edhe femra si Sa Kot sa te duash qe i mbrojne, edhe fale ktyre kta marrin zemer. Po e rendesishme eshte mos te "hapen" shum nga b.ythet se do i gjeje belaja, se sjan ne Amerike apo France ktu.

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Vetëm këtë që nuk ta garanton historia. Je qenie interesante gjithsesi. Varesh nga një fije peri.
    Historia me garanton gjithcka. Cdo njeri ka te drejte te beje c'te doje. Nqs s'di ta perdore kete te drejte themelore, lejon te tjeret ta mekembin.

Me qafsh hallin mua edhe perit bashke ti. Do te keshilloja te kujdeseshe per ate litarin qe te ka shternguar dhe po te le shenja.

Te gjithe ata qe dine te perdorin lirine e dhene, kane dale te fituar. Ata qe s'kane ditur, pune e madhe.

Vendos populli. Edhe mendja/llogjika.
    Nëse një homo nuk ndihet mirë në Shqipëri, do ikë.
    Unë psh do siguroj, veproj që kjo të ndodhë. Do bëj pjesën time. Tuka të tijën dhe historia të vetën.
    Thjesht ta marrim, nëse disa vende do jenë më tolerante se disa të tjera ndaj homove, ata do shkojnë aty ku të ndihen më mirë. End of story.

Ti je në amerikë psh se aty ndihesh më mirë. Kjo e jotja është zgjedhje, por mund të jetë detyrim. Psh ty mund të të mos pëlqejë mentaliteti shqiptar dhe prandaj je aty.

Gjuha juaj është konvenienca, njësoj dhe për homot. Ai do të ndihet konvenient mbi gjithçka e do të ikë vetë.
    Shqiperia kerkon te futet ne BE. Ne BE, mendja/llogjika qe kerkon te implementosh ti nuk pranohet.

Prandaj, ti do jesh i detyruar te nenshtrohesh. End of story. Ndryshe, nje detaj "i vogel" si Ceshtja "GAY" te le edhe ty me goje thate.

Dhe nje gay do beje c'ti doje zemra. Nqs del ndonjeri qe i kundervihet, s'ka gje. Ka mekanizma qe i vezhgojne te gjitha keto incidente, dhe sigurohen qe te t'i permendin kur te perplasesh koken per te hyre ne BE.

End of story, apo jo?
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Ose do hash "dru" ti nga ata lart deri sa te ftillohesh.

Sepse, thjeshte per statistike, 1 ne 10 te lindur jane gay. Keshtuqe edhe po i nxorre ato 360,000 qe ke ne Shqiperi tani, te nesermen te del prape tufa tjeter deri ne...pafundesi!
    As qe du me dit!

Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çështja shqiptare në polemikat e studiuesve anglezë
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2006, 17:29
  2. Ceshtja Shqiptare,detyrim Per Cdo Shqiptar
    Nga DARDAN PEJA në forumin Problematika shqiptare
    Postimi i Fundit: 14-09-2005, 07:33
  3. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  4. Çështja e kombit nga vështrimi Islam
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 11:24
  5. Çështja çame: PS rrëzon projektrezolutën e opozitës
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 17:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •