Close
Faqja 23 prej 34 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 337
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Ato "shqiptarët" qe i ceku derjansi, ishin mbledhur ne Shkup dhe po benin ca protesta koti, fale zotit nuk erdhi deri tek ndonje percarje me forcat sllave. Ate dite u mobilizuam ne Shqiptaret e vertet te Maqedonise, dhe u drejtuam drejt shkupit, per te larguar ata "shqiptare" qe po benin gerdi neper sheshin e Shkupit.

Kur u perballem me ta, gati se filloi nje lufte Shqiptaro - "Shqiptare" , mirepo per fat te mire ishin aq te but sa qe nuk ta kafshonin edhe gishtin po ua fute ne goje, dhe u larguan, pasi arriten edhe Shqiptare te armatosur te cilet ishin te gatshem ti vrisnin me radhe te gjithet, mirepo nuk erdhi deri aty, sepse i mblodhen ato rroba qe i kishin dhe iken, plerat!!!
    po te jete e vertet kjo bravo u qofte

bile bile duhet ti kishit vra krejt si qen mu midis shkupit.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    po te jete e vertet kjo bravo u qofte

bile bile duhet ti kishit vra krejt si qen mu midis shkupit.
    Kjo eshte e vertet, sepse komandant Leka ishte aty bashk me disa ish ushatare te tjere te UCK-se, dhe ishin te armatosur deri ne dhemb, zoti i ruajti qe nuk u perleshen me sllavet meqe ishin ne mes te ketyre plerave te ashtuquajtur shqiptar!!
    Sui generis

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Kjo eshte e vertet, sepse komandant Leka ishte aty bashk me disa ish ushatare te tjere te UCK-se, dhe ishin te armatosur deri ne dhemb, zoti i ruajti qe nuk u perleshen me sllavet meqe ishin ne mes te ketyre plerave te ashtuquajtur shqiptar!!
    Po kini mendjen mor çuna se do ju punojë ndonjë reng sllavi me këta qypat islamikë.

Për të mirën tuj ua themi.

...edhe duhet me detektu këtu cilët nga forumistat janë gjenetikë arabe, se jom 100% i sigurt që ka jo pak.

Ai në krye që kishte vu maskë me X te flamuri amerikan dukej që ishte farë magjypi...

EDHE mos thoni më që kjo temë të mbyllet, përderisa po e pranoni dhe vetë që qenka problem. Mos e boni si magjari që po e hante luani e myllte sytë e theshte "jom në ëndërr"
    Ezekiel 25-17.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Tema u mbyll disa her por dikush po e hap , nejse deri tash asnje fakt se ka ne MK- arab shqipfoles , sic deshironi ti quani.

Coca-Cola , ti deri tani ofendojshe vetveten, e din shum mir ndikimin e Islamit ne ruajtjen e identitetit kombetare , ti qe jeton ktu bashk me ne , ndoshta ske vizitu gjitha trojet shqiptare dhe per kete je duke fluturu... mirpo besom se patriotizmin qe kemi ne , e ke vetem ne disa vende tjera te shqiptaris , andaj te jesh krenar . Prej Tetove ishe?

Te lutem me thuaj cilin aspekt te kultures shqiptare ka ndihmuar islami? A i pe kafshet arabe shqipfoles me siper, si mund ti themi ne atyre shqiptare, cfare kane ata shqiptare, flamurin e Buharase?

Une keta i kam pare me syte e mi ne Shkup kur dolen ato karikatura. Me erdhi keq qe nuk u botuan edhe ne ndonje gazete shqiptare.

Keta moracake une me gjithe qejf ua kisha falur Serbit e Maqedonsit ti burgoste, persekutonte e te bente c'te donte me ta. Me mire te zhduken sesa te na vene vulen e zeze keshtu. Dalim perpara botes dhe na tregojne me gisht si njerez te eger se keta felliqesira flasin shqip dhe i thone vetes shqiptare. Ne asnje lloj trajte, forme, nuance ata nuk kane te bejne me shqiptarin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2008
    Postime
    111

o fantazer mjaft me me genjeshtra o debil, ku i keni shtash ato ushtaret qe terorizuan popullaten shqiptare dhe ju erdh fundi, nuk i arsijetoj ato mjekroshat por shkupi eshte qytet me numer me te madh te shqiptareve ne maqedoni, ti laknaxhi je veq nje lokalist i flliqur asgje me teper

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga shkupjani_23 Lexo Postimin
    o fantazer mjaft me me genjeshtra o debil, ku i keni shtash ato ushtaret qe terorizuan popullaten shqiptare dhe ju erdh fundi, nuk i arsijetoj ato mjekroshat por shkupi eshte qytet me numer me te madh te shqiptareve ne maqedoni, ti laknaxhi je veq nje lokalist i flliqur asgje me teper
    fundi i fundit jetojm ne nje shtet demokratik ku secili ka te drejten e protestit normal edhe ketu ka disa regulla, sa per informat edhe ne SHBA organizohen protesta kunder luftes ne Irak po nuk d.m.th se ato jan Irakian anglisht foles.

Po ti c'pate, c'te dogji ty tash? Apo beje pjese ne mesin e atyre demostranteve te ashtuquajtur "shqiptar" ?

Edhe dicka te te tregoje, se ato ushtaret qe i permende ti, te shpetuan ne 2001 qe te mo te te hyj sllavi ne shtepi te te ther bashk me krejt familjen tende!!

Po e keqja eshte qe te gjithe luften dhe pasojat e saj i hengrem ne ketu ne Tetove, ju ne Shkup keni qene shume mire pas asnje viktim ose shkatrim, per at te fol goja se ndryshe do te ishte puna nese ti do te ishte nje shqiptare i mirefillte dhe me plotkuptimin e fjales, nuk do flisje keshtu per ato njerez qe rezikuan jeten e tyre vetem qe ti te gezosh sot sadopak liri.
    Sui generis

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Ncncnncncnc po tregoni menquri ju , me u vra shqipëtarë me shipëtarë për atë arsye jeni ku jeni , se pak po ju del alia vs menduhi që u bëtë cop bre marre ju koftë e maqedon zgerdhiu andej , kjo e kallzon menqurin e juve .
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2008
    Postime
    111
    Po ti c'pate, c'te dogji ty tash? Apo beje pjese ne mesin e atyre demostranteve te ashtuquajtur "shqiptar" ?

Edhe dicka te te tregoje, se ato ushtaret qe i permende ti, te shpetuan ne 2001 qe te mo te te hyj sllavi ne shtepi te te ther bashk me krejt familjen tende!!

Po e keqja eshte qe te gjithe luften dhe pasojat e saj i hengrem ne ketu ne Tetove, ju ne Shkup keni qene shume mire pas asnje viktim ose shkatrim, per at te fol goja se ndryshe do te ishte puna nese ti do te ishte nje shqiptare i mirefillte dhe me plotkuptimin e fjales, nuk do flisje keshtu per ato njerez qe rezikuan jeten e tyre vetem qe ti te gezosh sot sadopak liri.
    rapsoul te ngrem pak nivelin e diskutimit,, une personalisht asnjeher nuk e kam cvlersuar luften dhe kam respekt per gjith ushtaret e uck-se pa dallim ngjire politike, po vllai marezi eshte te dalesh me kallashnikov ne mes te shkupit , ti jeton ne tetov me sa dy une une ate dit isha ne nje kafene ne shkup, shkijet talleshin thonin,, jebi im mater na siptarite neka se utepat megu sebe,, dhe fundi fundit ne jemi participient ne ket shtet qe ka institucione, pse leka apo agimi ta maren baren mbi vete ka organ kompentent per ket pune , a nuk mjaftoi deri tani qe kemi jetuar si popull i eger i pa instituciaonalizuar, me i bitis punet vet mbas 2001 shiqir kemi gati se ne gjith institucionet kuader shqiptar veq palestina toleron kso marzijash HAMAS HEZBOLLAH FATAH , apo sirija qe eshte me dy ushtri ajo shtetrore dhe HEZBOLLAHI ne jemi shqiptar vllai nuk duhet me mar shembull prej atyre flliqsirave arab

gjith te mirat respekt

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    rapsoul te ngrem pak nivelin e diskutimit,, une personalisht asnjeher nuk e kam cvlersuar luften dhe kam respekt per gjith ushtaret e uck-se pa dallim ngjire politike, po vllai marezi eshte te dalesh me kallashnikov ne mes te shkupit , ti jeton ne tetov me sa dy une une ate dit isha ne nje kafene ne shkup, shkijet talleshin thonin,, jebi im mater na siptarite neka se utepat megu sebe,, dhe fundi fundit ne jemi participient ne ket shtet qe ka institucione, pse leka apo agimi ta maren baren mbi vete ka organ kompentent per ket pune , a nuk mjaftoi deri tani qe kemi jetuar si popull i eger i pa instituciaonalizuar, me i bitis punet vet mbas 2001 shiqir kemi gati se ne gjith institucionet kuader shqiptar veq palestina toleron kso marzijash HAMAS HEZBOLLAH FATAH , apo sirija qe eshte me dy ushtri ajo shtetrore dhe HEZBOLLAHI ne jemi shqiptar vllai nuk duhet me mar shembull prej atyre flliqsirave arab

gjith te mirat respekt

Shkiet shikonin dhe u talleshin, por jo vetem shkiet, por te gjithe jane tallur me ato fantazier "shqiptar" qe dolen aty per protesta te kota, lan gerdin me te madhe qe mund te len nje popull.

Ishte katastrofale ajo qe ndodhi dhe shpresojme mos te perseritet. Deshen te tregojne dicka, por treguan vetem nje nivel te ulet njerezor.

Thejsht shkurt dhe qart nuk i perkrahi fare keto felliqesira qe bejne dhe nuk i quaj shqiptare keto te fundit!

Kalofsh bukur.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anëtarësuar
    08-06-2008
    Postime
    325
    Shqiptaret e Maqedonise...kane qene...jane...dhe do te jene mu ata qe shqipetare, qe ndoshta vellezerit e tyre neper trevat tjera mbare shqip-folese...do u'a kene per inat...

Ata diten me se miri te i shpetojne asimilit Sllavo-Maqedonas...per shekuj me rradhe...edhe ate fale fese Islame...

Po sikur te ishin ata te fese Ortodokse, sikur qe jane vellezerit tane atje ne jug te Shqiperise...atehere nuk do te dallonin gje, nga Greket apo Maqedonasit...

Shqiptaret e Maqedonise, dallohen per shume gjera nga vellezerit e tyre Shqiptare te Shqiperise, Kosoves...sepse bujari dhe fisnikeria e tyre, i bene te vecante ata...

Sa per ilustrim...Po qe se ke shkelur tek nje shtepi te nje shqipetari te Maqedonise...dije se ke shkelur ne shtepine tende...cka dmth se nga mikepritja qe te bene, nuk do te lene fare te ndihesh i huaj ne ate shtepi...

Nuk me mbetet tjeter...vetem se...te i deshiroj nje vite te mbare gjithe shqipetareve...

Faqja 23 prej 34 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •