Inteligjenca
Bukuria e jashtme (fytyra)
Trupi i saj
Morali
Karriera
Shija ne te veshur
Higjena vetjake
Tjeter
Mu bo real, s'pari n'ranglist hyn trupi(bukuria), pastaj 1 gjo shum e rendsishme per mue osht pastertia vetjake(apo higjena vetjake), dhe me rendesi te njejte radhitet e treta ndershmeria(apo morali). Te tjerat vijn varg..
Po t'kerkosh femer intelegjente, mbetesh pa te tjerat qe permenda, dhe gjithashtu ske siguri se e gjon nojher...
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Personalish une e vlersoj nje femer si nje ikone me shumme vlera, tani nuk hy se ēfare duhet vlersuar.... por e kam fjalen per nje femer perfekte' une e vlersoj si nje ikone e perles moderne boterore .
Shtylla kryesore baze eshte nje femer ne kete bote, sepse ka nje bukuri te pa pershkrueshme, aromen e saj fatale, ne kuptimin e mir te fjales.
Si perfundi e vlersoj si nje ikone me shume vlera.
Dmth femrat injorante jane ato qe jane te bukura, jane te pastra nga ana higjenike, dhe jane te ndershme?!
Ne fakt te jap pak te drejte te ajo pjesa e fundit e fjalise sepse me keto mendime qe ke ti, s'besoj te kete femer inteligjente ne kete rruzull qe te doje te jete me ty.![]()
Po, te bukura dhe te pasterta po! Pse ti ke fakte qe me kundershton?
I'm called BABA in real life...Ne fakt te jap pak te drejte te ajo pjesa e fundit e fjalise sepse me keto mendime qe ke ti, s'besoj te kete femer inteligjente ne kete rruzull qe te doje te jete me ty.![]()
If you don't want to wait in a queue, send me MP...![]()
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Perpiqem qe te evitoj shoqerimin me vajza injorante prandaj nuk te sjell dot fakte megjithate me c'shoh ti paske eksperience te madhe me to.
Nqs ti qenke baba, besoj se je martuar, apo jo? Nqs po, nuk besoj se gruaja jote do ishte shume entuziaste po te lexonte keto, sepse sipas teje i bie qe ajo ose eshte injorante por eshte e bukur dhe e paster, ose eshte inteligjente por e shpifur dhe e piste....hmmmmmm interesante desha me thene![]()
Take it easy lily...
I martuar jo! Po ti?
Baba i thojn tjeter kujt ke ana jon(ta sqaroj neser)...
Mos ma ofendo gruan e ardhshme ne kso mnyra, sepse mund te jete ndonje antare e forumit neser, dhe do gjesh belan...
Apo mund te jesh dhe ti...LoooL...(pres te di statusin tend)
sam1r eshte pak vone ketej dhe pertoj te hap fjalorin shqip-shqip dhe ta haj dreqi as nuk kam nje se kujtoja se s'do kisha ndonjehere nevoje.
Pse nuk shkon te www.yellowpages.com dhe merr nr e tel te gjendjes civile dhe ta thone ato statusin. O zot sot eshte dita me e bukur e jetes time qe me solle nje fat si ky ne dere.![]()
Krijoni Kontakt