Close

Rezultati i Sondazhit: Cili eshte lideri me i mire sipash jush?

Votues
71. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Ali Ahmeti

35 49.30%
  • Menduh Thaqi

36 50.70%
Faqja 3 prej 22 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 214
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2008
    Postime
    93
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Ka bere mire qe s'e ka vene sepse s'do ndihej mire Bardhyli te ishte ne liste me binomin e te keqes.
    A thujsh ai eshte i perkryer a? Aq i mire sa qe te mos jete ne nje liste me keta???!!!

Larguar nga forumi Maska e Embelsira
    Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Po te mori mendja hajde dhe ti !!!
    Postime
    127
    Citim Postuar mė parė nga *Lorisa* Lexo Postimin
    Nqs. ke kualitet duhet ta bindish pupullin dhe tia tregosh kualitetet jo ti mbash per vete por kur nuk i ke ske si i tregon viranet
    Eh de Matoshin dhe Rushitin e ka kualitet nr#1
    Kodi:
    Larguar per shkaqe personale

Special kind Maska e *Lorisa*
    Anėtarėsuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Buzė liqenit
    Postime
    346
    Citim Postuar mė parė nga Embelsira Lexo Postimin
    Eh de Matoshin dhe Rushitin e ka kualitet nr#1
    Cilin? Matoshin edhe Rushitin qe ishte minister? nqs. do jene ato persona me kualitet no comment, dikush paska probleme me dmth e kesaj fjale pra, kualitet.

Embelsira, sbinden lehte keta jo

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga LeGJeNdA_86 Lexo Postimin
    A thujsh ai eshte i perkryer a? Aq i mire sa qe te mos jete ne nje liste me keta???!!!
    Askush s'eshte i perkryer, pervec atij qe eshte negativisht i tille.
    Bardhyli s'eshte i perkryer, por eshte shume larg pislleqeve te Menduhit e Ahmetit.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Special kind Maska e *Lorisa*
    Anėtarėsuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Buzė liqenit
    Postime
    346
    Askush s'eshte i perkryer, pervec atij qe eshte negativisht i tille.
    Bardhyli s'eshte i perkryer, por eshte shume larg pislleqeve te Menduhit e Ahmetit.
    Nuk i eshte dhene rasti Bardhylit, se ne opozite kur je gjithcka ben por ja qe ske fuqi.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Menduh Thaqin e kam njohur gjat studimeve ne Prishtine.Ka qene nga ata student qe ia kan mbathur kur kan degjuar se do te kete demonstrata.Kam qene pjesmarres,cdohere kur kam ndodhur ne Prishtine,por M.Th. nuk e kam pare kurrenjehere ne to.

Kaq per Menduh Thaqin.

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga *Lorisa* Lexo Postimin
    Nuk i eshte dhene rasti Bardhylit, se ne opozite kur je gjithcka ben por ja qe ske fuqi.
    Lorisa
    Votuesit ne Maqedoni nuk votojne platformat zgjedhore te partive, por votojne per hater te kryetareve te partive. Sharja qe i ben Menduhi Aliut, dhe mosperfillja me te cilen i pergjigjet ky i fundit, ka sjellur margjinalizimin e faktoreve reale politike, sic do ishin analizat e platformave para se te vendoset se per ke duhet votuar.

Kush ishte ne posterat e PDSH-se? Menduhi.
    Kush ishte ne posterat e BDI-se? Aliu (i ishin harxhuar plumbat).

Kush pa platformat e tyre?!
    Ketu luhet nje loje e piste nga ana e ketyre te dyve, te cilet (njeri vrazhde e tjetri me diplomaci) po ndihmojne njeri tjetrin, per te ngelur gjithmone binomi kryesor. Ajo qe ka ndodhur eshte shperqendrimi i qytetareve nga platformat tek personat fizike (kryetaret e partive). Menduhi eshte i keq se shahet, Aliu eshte i mire se nuk shahet. Dhe ketu perfundon cdo gje.

S'eshte cudi, qe midis te dyjave, Menduhi mund te kete patur platforme zgjedhore me te mire se Ahmeti, por s'u degjua platforma sepse u mbyt nga te shtenat e armeve, nga vrasjet, plagosjet, rrahjet, shantazhet. Dhe kush i fitoi zgjedhjet? Ai qe nuk shahet. Po platforma e tij?!? Kujt i plasi - kryesorja ky nuk shahet, dhe per inat te Menduhit do votojme Aliun (do thoshte dikush).

Eshte me mire te jesh ne opozite se sa te jesh ne pushtet pa e merituar. Lufta qe duhet bere me vrazhdesine e Menduhit dhe lufta per te demistifikuar figuren e Ali Ahmetit do filloje shpejte dhe do zgjase shume. Ata qe do dalin fitimtare nga kjo lufte, do jene fituesit e vertete. Ata qe me idiotizem do perkrahin lideret e tyre, do fundosen bashke me to.
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Menduh Thaqin e kam njohur gjat studimeve ne Prishtine.Ka qene nga ata student qe ia kan mbathur kur kan degjuar se do te kete demonstrata.Kam qene pjesmarres,cdohere kur kam ndodhur ne Prishtine,por M.Th. nuk e kam pare kurrenjehere ne to.

Kaq per Menduh Thaqin.
    Me kane thene qe Menduhi nuk ka diplomuar kurre ne stomatologji! Ka gje te vertete ne kete, apo s'keni informacione?!
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Me kane thene qe Menduhi nuk ka diplomuar kurre ne stomatologji! Ka gje te vertete ne kete, apo s'keni informacione?!

Deri sa une kam qene aty jo vetem se nuk pat diplomuar por ka qene nga studentet e dobet.Me vone nuk e di,ne pat diplomuar apo jo,por se ka qene nje frikacak ate e dine te gjithe te asaje kohe.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664

Dallimi eshte shume i thjeshte : Trazirat ne zgjedhjet e fundit ,dhe rrahja ,konfliktet, ne Parlament, tregoje se jane me gjake te perzyere .Dallim biologjik .....Te dy jane me gjake kazakistani , ata ne asnje menyre nuk kane treguare shenja qe jane shqipetare.

Per cdo zgjedhje keta kazakistan, ja hudhin fytyres se popullit tone nga nje propagande te pa hijshme , dhe per kete arsye nuk merritojne te jene ne listen e shqipetareve.

Faqja 3 prej 22 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 20-05-2009, 21:23
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 14:57
  3. Situata nė Kondovė, Maqedoni
    Nga Prespar_ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 19-10-2007, 01:51
  4. Pse Ali Ahmeti ik nga duelet televizive?
    Nga Omari nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 17-09-2007, 10:34
  5. Ali Ahmeti: Nuk jam nė opozitė
    Nga babadimri nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 11-09-2006, 05:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •