Ali Ahmeti
Menduh Thaqi
Menduh Thaqin e kam njohur gjat studimeve ne Prishtine.Ka qene nga ata student qe ia kan mbathur kur kan degjuar se do te kete demonstrata.Kam qene pjesmarres,cdohere kur kam ndodhur ne Prishtine,por M.Th. nuk e kam pare kurrenjehere ne to.
Kaq per Menduh Thaqin.
Lorisa
Votuesit ne Maqedoni nuk votojne platformat zgjedhore te partive, por votojne per hater te kryetareve te partive. Sharja qe i ben Menduhi Aliut, dhe mosperfillja me te cilen i pergjigjet ky i fundit, ka sjellur margjinalizimin e faktoreve reale politike, sic do ishin analizat e platformave para se te vendoset se per ke duhet votuar.
Kush ishte ne posterat e PDSH-se? Menduhi.
Kush ishte ne posterat e BDI-se? Aliu (i ishin harxhuar plumbat).
Kush pa platformat e tyre?!
Ketu luhet nje loje e piste nga ana e ketyre te dyve, te cilet (njeri vrazhde e tjetri me diplomaci) po ndihmojne njeri tjetrin, per te ngelur gjithmone binomi kryesor. Ajo qe ka ndodhur eshte shperqendrimi i qytetareve nga platformat tek personat fizike (kryetaret e partive). Menduhi eshte i keq se shahet, Aliu eshte i mire se nuk shahet. Dhe ketu perfundon cdo gje.
S'eshte cudi, qe midis te dyjave, Menduhi mund te kete patur platforme zgjedhore me te mire se Ahmeti, por s'u degjua platforma sepse u mbyt nga te shtenat e armeve, nga vrasjet, plagosjet, rrahjet, shantazhet. Dhe kush i fitoi zgjedhjet? Ai qe nuk shahet. Po platforma e tij?!? Kujt i plasi - kryesorja ky nuk shahet, dhe per inat te Menduhit do votojme Aliun (do thoshte dikush).
Eshte me mire te jesh ne opozite se sa te jesh ne pushtet pa e merituar. Lufta qe duhet bere me vrazhdesine e Menduhit dhe lufta per te demistifikuar figuren e Ali Ahmetit do filloje shpejte dhe do zgjase shume. Ata qe do dalin fitimtare nga kjo lufte, do jene fituesit e vertete. Ata qe me idiotizem do perkrahin lideret e tyre, do fundosen bashke me to.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Dallimi eshte shume i thjeshte : Trazirat ne zgjedhjet e fundit ,dhe rrahja ,konfliktet, ne Parlament, tregoje se jane me gjake te perzyere .Dallim biologjik .....Te dy jane me gjake kazakistani , ata ne asnje menyre nuk kane treguare shenja qe jane shqipetare.
Per cdo zgjedhje keta kazakistan, ja hudhin fytyres se popullit tone nga nje propagande te pa hijshme , dhe per kete arsye nuk merritojne te jene ne listen e shqipetareve.
Krijoni Kontakt