Close
Faqja 34 prej 65 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 650
    i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga only truth Lexo Postimin
    Ti e paske humb rrugen dikah edhe mos harro ate fjalen (shkronjen) m... mbaje per veti.

Ti nuk i sheh te pabeset se si mundohen dite e perdite te sjellin nje virus djallezor ketu . Ec rruges tende dhe kuptoje ma mire postimet e mia per çka po bejn fjale.

ore ti fol ashtu si eshte per te folur se injorant dihet ka shum po ske pse i ofendon tjeret se pse skan nje besim dhe sbesojn ne asgje ok.

ashtu a ke drejt e kam humb rrugen , ik re tkeqen baba se vajt temperatura 46 sot ktu.

shkronja m.... domethen dhe marmalate qe lyn buken ne mengjes {sa shpejt keqkuptoheni }

PS: sa per temen te gjith fete ne pergjithesi jan dallaveraxhinje dhe shum njerez te pa vler.

replikoni po patet aq trru , se mosbesimtari ktu eshte .
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    ore ti fol ashtu si eshte per te folur se injorant dihet ka shum po ske pse i ofendon tjeret se pse skan nje besim dhe sbesojn ne asgje ok.

ashtu a ke drejt e kam humb rrugen , ik re tkeqen baba se vajt temperatura 46 sot ktu.

shkronja m.... domethen dhe marmalate qe lyn buken ne mengjes {sa shpejt keqkuptoheni }

PS: sa per temen te gjith fete ne pergjithesi jan dallaveraxhinje dhe shum njerez te pa vler.

Sa mire eshte kur folim per embelsira marmalate e dezerte tjera.Mos ma shih edhe ti mu per t'madhe se nuk e kam dite se çfare temperature po merr ne Shqiperi , ktu ku jam une shumica e kohes veç me shi .

Te lutem kuptoi postimet e mia se nganjeher po e teprojn disa dhe jane shume popullista , E kane gjet pak vendin ku nuk ka moderator Bektashi dhe nuk ka moderatore qe i kuptojn mire komunitet fetare dhe sillen e pshtillen ashtu si po bejn.

Pajtohem me ty se ka shume dollaverxhi edhe nga besimtaret edhe nga ateistat ,veçse eshte nje ndryshim mendoj se besimtaret qe bejn dollovere jane ma te kqi se ateistat.

Mirembetsh.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    Shiqo baba nuk jemi ketu per tu grindur nese jemi per te debatuar ose per ta shiquar mendimin e tjetrit nuk kemi nevoj per fyerje, apo jo.

Ty te kisha thene nese je ateist beso Zotin krijuesin e gjithesis sepse gjithesia nuk eshte krijuar kot se koti, sepse ka shum argumente per kete qe e them, pra eshte mirë të njohësh Krijuesin tuaj dhe timin, që është Një dhe nuk ka tjetër, vetëm të kisha thënë të meditosh rreth krijimit të qiejve dhe tokës pak, nuk te them une ty se je i pa ditur ose diqka ms te ofendohemi por vetem të besosh si ne të gjithë...

Të Përshëndes BaBa klm...këtu jemi për të debatuar...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Hiç mos u be kinse po çuditesh se kush spo i thirr kta vehabijt por kta mendojn se po bejn sevap e merren me çmendurite e tyre.
    qmenduri te duket ty me luftu shirkun a une e pash edhe nje web te bektashive papapa shka me pa ALL-LLAHu na rujt

Krejt muslimanet shumica nuk kane problem me tyrbe as qe kane pas , jeni ju vehabistat qe nuk pelqeni asgje islame , nuk pelqeni as vendin ku pushon trupi i Muhamedit a.s se bashku me dy khalifet , i keni rrenuar varrezat en xhenetul baki ku asnjeher me pare muslimanet nuk i rrenuan duke filluar nga gjeneratat e para.
    pik se pari mes ma perzi islamin me tyrbe se islami ska te baj me tyrbe e sa i perket se qka pelqej vehabistat (vehabist sekt nuk ka, po ne kohen e sodi ata qe e luftojn shirkun apo e praktikojn Kur'ani-n dhe sunnetin quhet vehabist qofshin ato hanefi apo shafi apo hambeli apo maliki siq dihet se kto jan shkolla juridike islame qe ne punet e besimit ka konsenzus pajtim te plot te gjitja e luftojn tyrben edhe e qujn bektashizmin si sekt i devijum siq e kum cek edhe me heret) ata pelqej ligjin e ALL-LLAHut dhe mohojn gjithqka qe nuk eshte ne perputhje me Kur'an dhe sunnet

Tefsirin Bektashite e marrin nga 12 Imamet e Ehlibejtit (familjes se Muhamedit a.s) nga sahabet e te tjeret .P.S. Mos harroj me ju thane se ma se pari merret tefsiri nga Muhamedi a.s se nuk i dihet akuzave te paudheve
    siq po i permebnd ti ne disa postime shkollat juridike shafir hanefit hamelit malikit kta shkolla nuk i kan te kufizum tefsiret kta morrin tefsir prej atyre qe jan te besushem dhe kan dije...sa i perket komentimit e kuranit shejh ibn kethiri thote.... se pari Kur'an-i komentohet me Kur'an sepase nese ne nje ven eshte permend e pergjithshme eshte saquru diku tjeter pastaj nese nuk te mjafton ateher shikon ne sunnet e pastaj ne thenjet e sahabeve....

Hadithet nuk i lexoni kur Muhamedi a.s po thote une jam qyteti i diturise kurse Aliu eshte porta e tij.Imam Aliu e ka ditur krejt Kuranin permendsh dhe çdo sure çdo ajet e ka ditur kohen ,menyren dhe per arsyen e çeshtjet çka jane zbrit.
    Aliu r.a eshte cilesu si i ditur siq eshte cilesu Ebu Bekri per sinqerite ata kan pas cilesi qe i kan dallu sa i perket tefsirit e kemi edhe sahabet r.a ALL--LLAHU na bashkoft gjith muslimanve me akide te paster me ta se pa akide te pastert nuk ka se te pastetrit ju takojn te rrin me te pastertit... sa perket tefsirit Perjgamberi s.a.v.s ka ba dua qe ibni Abasi r.a ta kuptoj Kan'an-in
    edhe ehli suneti i don gjith sahbet pa dallim sepse ata jan eduku ne shkollen e Resullullahit s.a.v.s dhe i kan qedru besnik kti diini

Ps a nuk po te duken te mjaftueshem Imamet nga Ehlibejti ty per tefsir, prej kurshit tek qenka me besuar ne 12 Imamet e Ehlibejtit me i ngjasuar jahudive ,as vete nuk e dine se si po i lidh gjerat mos je vete i dehur pahiri.
    sa i perket se kush me mjafton.... mua me mjafton argumenti qe buron ne Kur'an dhe sunnet...ne islamin e paster qe ma ka ndriqu jeten dhe me ka ber te lumtur.... edhe koto qe po i lidhei une spo kam koh shum se te bi argumente plot dhe shpresoj se ka me qen ma aktiv.....

Hajt te shikojm ti a don me harxhuar kohe apo me ba sevap me propagande te havarixhve.
    ti si shum pi di sektet..... se di a e kontrollon veten tende a ban krahasime.. apo e gjen zemra jote hakun ndonjeher po largohet per qellime te ndryshme....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga auloni2008 Lexo Postimin
    shiqo ne Islam ka Hanefi, Shafi, Maliki, Dhe Hambeli ama Bektashi jo edhe mevlevi une nuk pasna ndegjuar qe kater Imamet e njohur dijetaret si dhe Shejhul Islam Ibn Tejmije dhe nxenesi i tij Ibn Kajimi dhe Imami i nderuar Shejhu i yne shqiptar Muhammed Albani qe eshte kon muhadith i njohur ne boten islame asnjeher nuk i ka permendur keta sekte te devijuara nga islami se bejn pjes ne Islam por mblidhne veten mos na prishni fen ton me tyrbe se ne islam nuk ka tyrbe edhe Myftiu i Kosoves nje dite tha ne Islam nuk ka tyrbe gjat nje konference Elhamdulia qe e kan kuptuar njerzit qe te ruhen prej shirkut
    Eshte boterisht e ditur se saudovehabistet i quajn mezhebet bidate , ti mos na trego tash se çka paska ne islam e çka jo.
    Sufizmin e kane permend dhe lavderuar te gjithe diejtaret ma te medhaj qe ka pas islami edhe Imam Ebu Hanife , Imam Maliki, Imam Hanbeli edhe ibni tejmija jot e ka permend dhe e ka levderuar por si duket ka ndryshuar mendjen ma vone ky.

Tyrbe eshte fjale turke per mauzelium sikur qe i thojn hoxhes hoxhe e jo Imam.
    Ne islam gjithmone ka pas dhe do te kete mauzeliume tyrbe per eliten e saj.
    Mauzeliume jane ngritur edhe per pjestaret e Ehlibejtit (Familjes se Pejgamberit tone a.s), sahabet (shoket gjenrata e pare) tabiinet (gjenerata e dyte), tabii tabiinet(gjenerata e trete).
    Mauzelium (tyrbe) eshte edhe vendi ku pushon trupi i Muhamedit a.s se bashku me dy khalifet e pare, ka pas edhe shume varreza ne xhenetul baki ku kane ndetuar muslimanet e hershem mauzeliume per eliten krysesore te atehershit.
    Muslimanet (pasardhesit e Ehlibejtit) i kane ndertuar tyrbe edhe Imam Aliut , Imam Hyseinit e te tjereve.
    edhe varri i Ebu Hanifes gjendet me sa kujtoj ne faluxha ne varreza te sufive , Imam Maliku ka shkuar ta vizitoj shpesh varrin e tij dhe te kerkoj tawassul kto krejt gjenden ne librat e juaja.
    Mu nuk po me intereson se çka po thote filani e fisteki krejy kto çka i permenda me lart kane existuar gjithmone ne islam.
    Ti mbaja ka te duash ndash me albanin ndash bin bazin a dikend tjeter , une te shkruajta per selefat e vertet.
    Eshte fakt se askush nga muslimanet per 1200 vjet nuk ka dasht me i rrenuar mauzeliumet (tyrbet varrezat e elites islame) vetem ne keto 200 vjet e fundit me ardhjen e vehabit jane rrenuar krejt varrezat ne xhenetul baki , kane dasht me e rrenuar (jane perpjekur por diçka nuk i ka lane) edhe varrin e Muhamedit a.s dhe dy khalifeve qe gjenden prane tij. Kto krime askush nga muslimanet e pare nuk i kane bere , kur i rrenuan me bomba tyrbet e nipave te Muhamedit a.s ne samara te irakut ate dite benin feste disa talibanca shqiptar ne forumet antislamike te tyre.

Mirembetsh
    SE KENDUAM "LET IT BE"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga mos_u_mashtro Lexo Postimin
    qmenduri te duket ty me luftu shirkun a une e pash edhe nje web te bektashive papapa shka me pa ALL-LLAHu na rujt

pik se pari mes ma perzi islamin me tyrbe se islami ska te baj me tyrbe e sa i perket se qka pelqej vehabistat (vehabist sekt nuk ka, po ne kohen e sodi ata qe e luftojn shirkun apo e praktikojn Kur'ani-n dhe sunnetin quhet vehabist qofshin ato hanefi apo shafi apo hambeli apo maliki siq dihet se kto jan shkolla juridike islame qe ne punet e besimit ka konsenzus pajtim te plot te gjitja e luftojn tyrben edhe e qujn bektashizmin si sekt i devijum siq e kum cek edhe me heret) ata pelqej ligjin e ALL-LLAHut dhe mohojn gjithqka qe nuk eshte ne perputhje me Kur'an dhe sunnet

siq po i permebnd ti ne disa postime shkollat juridike shafir hanefit hamelit malikit kta shkolla nuk i kan te kufizum tefsiret kta morrin tefsir prej atyre qe jan te besushem dhe kan dije...sa i perket komentimit e kuranit shejh ibn kethiri thote.... se pari Kur'an-i komentohet me Kur'an sepase nese ne nje ven eshte permend e pergjithshme eshte saquru diku tjeter pastaj nese nuk te mjafton ateher shikon ne sunnet e pastaj ne thenjet e sahabeve....

Aliu r.a eshte cilesu si i ditur siq eshte cilesu Ebu Bekri per sinqerite ata kan pas cilesi qe i kan dallu sa i perket tefsirit e kemi edhe sahabet r.a ALL--LLAHU na bashkoft gjith muslimanve me akide te paster me ta se pa akide te pastert nuk ka se te pastetrit ju takojn te rrin me te pastertit... sa perket tefsirit Perjgamberi s.a.v.s ka ba dua qe ibni Abasi r.a ta kuptoj Kan'an-in
    edhe ehli suneti i don gjith sahbet pa dallim sepse ata jan eduku ne shkollen e Resullullahit s.a.v.s dhe i kan qedru besnik kti diini

sa i perket se kush me mjafton.... mua me mjafton argumenti qe buron ne Kur'an dhe sunnet...ne islamin e paster qe ma ka ndriqu jeten dhe me ka ber te lumtur.... edhe koto qe po i lidhei une spo kam koh shum se te bi argumente plot dhe shpresoj se ka me qen ma aktiv.....

ti si shum pi di sektet..... se di a e kontrollon veten tende a ban krahasime.. apo e gjen zemra jote hakun ndonjeher po largohet per qellime te ndryshme....

E dita "fsheftesine" hahahhahahah edhe ti erdhe me ba sevap a.
    Shirki me te madhe po zbatohet ne arabine saudite , atje nuk ja kane frigen Allahut por mbretit ata dijetaret e tu, e kur i frigohen mbretit ateher ja bejn qejfin mbretit e jo fese se tyre , kjo eshte pergjigje per shirkun qe po e permendni aç shume.

Po ju pyes a ka pas shume sahabe qe kane varrosur te gjalla vajzat e tyre ne kohe te xhahilijetit , a ka pas shume sahabe qe kane qene pabesimtar deri ne pike te fundit ,a ka pas shume sahabe qe kane qene pabesimtar deri ne vitet e fundit te mesazhit te Muhamedit a.s , a ka pas shume sahabe qe kane qene kundershtaret ma te medhej te islamit dhe Muhamedit a.s gati deri ne vitet e fundit te shpaljes;a ka pas shume sahabe qe kane besuar ne tre a katerqind zota deri ne gjysmen e jetes se tyre.

Ne qofte se sahabet jane gjenerata ma e mire dhe i kane bere te gjitha kto gabime atehere edhe per muslimanet e tashtit duhet te kete mirekuptime ne qofse gabojn diçka .Tek e fundit nje muslimani te tashem edhe munden me ju perzier kabllat ngapak se nuk e kane nje pejgamber perpara me i mesuar sikur e kishin gjenerata e pare .
    Grupi i havarixhve ka punuar njesoj sikur qe po bejn saudovehabet , i kane shpallur musliamanet bidatxhi ,te pafe ,kane bere tekfir per musliman e gjera te tilla.

Kurkush nuk tha me u kufizuar se ku merret tefsiri, mua me duket se ju jeni duke u kufizuar vete. Dikush me jau permend Ehlibejtin ju menjeher beni panike shokoheni sikur te ishte diçka imorale. Ka shume haditha per Ehlibejtin por ka edhe shume musliman dhe dijatar te tyre qe jane te shurdhet per to.
    Une po lexoj nga shume faqe interneti te "selefistve" per te vetmit selefa çka lexon tek ato faqe jane ibni tejmija , vehabi , albani e ndonje tjeter.
    Shko lexoj shume foruma muslimanesh i gjen me mijera tema per lloj lloj dijetari por shume rralle e nganjehere hiç per Familjen e Bekuar te Pejgamberit tone.
    I lexon shkrime gjithandej tek faqet e juaja se paska pas vuajtje te medha ibni tejmija nga pushtetaret e kohes se tij por nuk lexon per selefat e vertet dhe vuajtjet e tyre per kete fe.

Kam lexuar goxha per haditha e sekte e nensekte organizata e gjithçka tjeter dhe nuk i blej tregimet saudovehabe.
    Sa per tyrbe ja dhash pergjigjen eulonit lexoje edhe ti.

Islami eshte nje oqean i madh.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Postime
    700
    Per te gjithe ata qe dojne te dijne diçka per tyrbet kerkoni me google imazhet Tombs of Profets , Tomb of Muhamed a.s, Tomb of Imam Hanafi,Imam Shafi, Imam Al-Bukhari, Tomb of Imam Ali etj etj dhe i gjeni vet rezultatet .

http://www.streathammosque.org/default.asp?...
    Ndryshuar për herë të fundit nga albprofiler : 09-08-2008 më 22:31
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Estegfirull-llah eudhubilah qfar njerz jan kto bektashit AL-LLAHU na rujt prej tyre...L-LLAHU i forcoft muslimant ne hak dhe gjith ata qe e kerkojn hakun.....
    Kisha pas deshir me mi tregu kushtet e islamit sipas dervishve ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga mos_u_mashtro Lexo Postimin
    Estegfirull-llah eudhubilah qfar njerz jan kto bektashit AL-LLAHU na rujt prej tyre...L-LLAHU i forcoft muslimant ne hak dhe gjith ata qe e kerkojn hakun.....
    Kisha pas deshir me mi tregu kushtet e islamit sipas dervishve ?
    Hej mos na mashtro hajt ti shko dikah tjeter e Allahu te ruajt e mos hy ksajde hiç.
    Merre kete si pergjigjen e fundit dhe mos u fut me me ato propagandat e tua ku po i meson ti.

Kushte ka shume islami e nuk jane vetem disa , Ne Kuran po thuhet se ne qofte vret nje njeri pa faj eshte sikur te vrasesh krejt njerezimin , ne qofte shpeton nje njeri eshte sikur ke shpetuar krejt njerezimi.Kurani po thote se ne islamin e vertet nuk ka hipokrizi edhe kjo eshte nje kusht i islamit.
    Allahu ,pejgamberi a.s islami ne pergjithesi nuk i pranojn diktatoret qe jane ne shume vende muslimane tash ,edhe kjo eshte nje kusht per muslimanet .
    Edhe shume e shume tjera kushte qe jane me mijera.
    Duke i lexuar hadithet dhe disa ajete te Kuranit ka edhe dyer tjera per besimtaret , dikujt mund ti pranohet besimi nga Allahu edhe vetem me nje shehadet (ama shehadet te sinqert).
    Krejt mvarret se nga cili kend i shikojn gjerat beimtaret.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Eshte boterisht e ditur se saudovehabistet i quajn mezhebet bidate , ti mos na trego tash se çka paska ne islam e çka jo.
    Sufizmin e kane permend dhe lavderuar te gjithe diejtaret ma te medhaj qe ka pas islami edhe Imam Ebu Hanife , Imam Maliki, Imam Hanbeli edhe ibni tejmija jot e ka permend dhe e ka levderuar por si duket ka ndryshuar mendjen ma vone ky.

Tyrbe eshte fjale turke per mauzelium sikur qe i thojn hoxhes hoxhe e jo Imam.
    Ne islam gjithmone ka pas dhe do te kete mauzeliume tyrbe per eliten e saj.
    Mauzeliume jane ngritur edhe per pjestaret e Ehlibejtit (Familjes se Pejgamberit tone a.s), sahabet (shoket gjenrata e pare) tabiinet (gjenerata e dyte), tabii tabiinet(gjenerata e trete).
    Mauzelium (tyrbe) eshte edhe vendi ku pushon trupi i Muhamedit a.s se bashku me dy khalifet e pare, ka pas edhe shume varreza ne xhenetul baki ku kane ndetuar muslimanet e hershem mauzeliume per eliten krysesore te atehershit.
    Muslimanet (pasardhesit e Ehlibejtit) i kane ndertuar tyrbe edhe Imam Aliut , Imam Hyseinit e te tjereve.
    edhe varri i Ebu Hanifes gjendet me sa kujtoj ne faluxha ne varreza te sufive , Imam Maliku ka shkuar ta vizitoj shpesh varrin e tij dhe te kerkoj tawassul kto krejt gjenden ne librat e juaja.
    Mu nuk po me intereson se çka po thote filani e fisteki krejy kto çka i permenda me lart kane existuar gjithmone ne islam.
    Ti mbaja ka te duash ndash me albanin ndash bin bazin a dikend tjeter , une te shkruajta per selefat e vertet.
    Eshte fakt se askush nga muslimanet per 1200 vjet nuk ka dasht me i rrenuar mauzeliumet (tyrbet varrezat e elites islame) vetem ne keto 200 vjet e fundit me ardhjen e vehabit jane rrenuar krejt varrezat ne xhenetul baki , kane dasht me e rrenuar (jane perpjekur por diçka nuk i ka lane) edhe varrin e Muhamedit a.s dhe dy khalifeve qe gjenden prane tij. Kto krime askush nga muslimanet e pare nuk i kane bere , kur i rrenuan me bomba tyrbet e nipave te Muhamedit a.s ne samara te irakut ate dite benin feste disa talibanca shqiptar ne forumet antislamike te tyre.

Mirembetsh
    Only argumentoi bre fjal koti je ka fol o djal . Edhe sunnit i paskan shkatrrue e ti hangsha mendet qe mi paske , pse more djal lejon me be hajgar e me ty njerezia me te sill ne gisht qysh te dojn sa vjet i ki a ban me dite , qe je femij tregom e di qe te kane mbush naj ka dhe tani shprazesh vetem 1 gje ta them " Qfare ta ha mendja ty , mendon qe ne nuk e dojm familjen e Pejgamberit a.s "?
    Urrejtja ndaj arabve qka eshte kjo o djal ?

E dita "fsheftesine" hahahhahahah edhe ti erdhe me ba sevap a.
    Shirki me te madhe po zbatohet ne arabine saudite , atje nuk ja kane frigen Allahut por mbretit ata dijetaret e tu, e kur i frigohen mbretit ateher ja bejn qejfin mbretit e jo fese se tyre , kjo eshte pergjigje per shirkun qe po e permendni aç shume.

Po ju pyes a ka pas shume sahabe qe kane varrosur te gjalla vajzat e tyre ne kohe te xhahilijetit , a ka pas shume sahabe qe kane qene pabesimtar deri ne pike te fundit ,a ka pas shume sahabe qe kane qene pabesimtar deri ne vitet e fundit te mesazhit te Muhamedit a.s , a ka pas shume sahabe qe kane qene kundershtaret ma te medhej te islamit dhe Muhamedit a.s gati deri ne vitet e fundit te shpaljes;a ka pas shume sahabe qe kane besuar ne tre a katerqind zota deri ne gjysmen e jetes se tyre.

Ne qofte se sahabet jane gjenerata ma e mire dhe i kane bere te gjitha kto gabime atehere edhe per muslimanet e tashtit duhet te kete mirekuptime ne qofse gabojn diçka .Tek e fundit nje muslimani te tashem edhe munden me ju perzier kabllat ngapak se nuk e kane nje pejgamber perpara me i mesuar sikur e kishin gjenerata e pare .
    Grupi i havarixhve ka punuar njesoj sikur qe po bejn saudovehabet , i kane shpallur musliamanet bidatxhi ,te pafe ,kane bere tekfir per musliman e gjera te tilla.

Kurkush nuk tha me u kufizuar se ku merret tefsiri, mua me duket se ju jeni duke u kufizuar vete. Dikush me jau permend Ehlibejtin ju menjeher beni panike shokoheni sikur te ishte diçka imorale. Ka shume haditha per Ehlibejtin por ka edhe shume musliman dhe dijatar te tyre qe jane te shurdhet per to.
    Une po lexoj nga shume faqe interneti te "selefistve" per te vetmit selefa çka lexon tek ato faqe jane ibni tejmija , vehabi , albani e ndonje tjeter.
    Shko lexoj shume foruma muslimanesh i gjen me mijera tema per lloj lloj dijetari por shume rralle e nganjehere hiç per Familjen e Bekuar te Pejgamberit tone.
    I lexon shkrime gjithandej tek faqet e juaja se paska pas vuajtje te medha ibni tejmija nga pushtetaret e kohes se tij por nuk lexon per selefat e vertet dhe vuajtjet e tyre per kete fe.

Kam lexuar goxha per haditha e sekte e nensekte organizata e gjithçka tjeter dhe nuk i blej tregimet saudovehabe.
    Sa per tyrbe ja dhash pergjigjen eulonit lexoje edhe ti.

Islami eshte nje oqean i madh.
    E qka je tu mendu tash kufrit e shirkut mos me i tha kufer e shirk a ?
    KOSOVA E MADHE

Faqja 34 prej 65 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si i festojne Pashket besimtaret Ortodokse
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 29-03-2010, 17:57
  2. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  3. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •