Close
Faqja 44 prej 48 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 475
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Kam takuar gjate jetes time edhe injoranta, por shoqin ma injorante nuk ta kam pare.

nuk eshte ketu vendi te shkruaj rreshtin e deshmoreve, por dua ta jap vetem nji argument, (thuhet nji fjale popullore une bluaj ne dore); para dy diteve eshte mbajtur ne afersi te Gjakoves pervjetori i 4 deshmoreve te UÇK-se nga Familja e Mark Lleshit, pra babai Marku me tre djemt jane deshmor te Kombit.

Un edhe kete e them sa per te mbyllur gojen ty, per ndryshi me ata njerez qe nuk i njohin deshmoret e kombit, apo me ata njerez qe nuk i kan lexuar librat qe mbajne emrat e deshmoreve nuk ja vlene me bisedua keto tema.

Ok, a je i kenaqur.

Hajt bace t'nimofte Zoti
    Paske te drejte se bera pak kermim ne google, paska qene deshmor Mark Leshi.
    Por ajo qe me terheqi syrin ishte libri i titulluar "Fisniket e lirise" ku pershkruhet biografia e 63 deshmoreve te kombit, duke perfshi ketu edhe Mark Leshin.
    Po per juve qe shani shqiptaret musliman , qe i quani arab, te prapambetur, tradherat e ku ta di une se cfar nuk eshte keq ta lexoni listen e ketyre 63 deshmoreve te kombit biografia e te cileve eshte shkruar ne kete liber.

Vëllimi i dhjetë i monografisë “Feniksët e lirisë” hartuar nga Redaksia “Dëshmorët e UÇK-së” përfshinë biografitë e 63 dëshmorëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nga të gjitha zonat operative të luftës, të rënë gjatë viteve 1998-1999:
    Në këtë vëllim janë të pranishme shkrimet biografike për dëshmorët:

Abdyl Pajaziti,
    Agim Zeneli,
    Agim Islami,
    Ajvaz Jashari,
    Arben Hyseni,
    Arben Bytyçi,
    Arsim Muzaqi,
    Arton Zogaj,
    Avdullah Baftiu,
    Avni Dudi,
    Bajram Veliu,
    Bejtë Rexhepi,
    Bekim Maliqi,
    Besim Kabashi,
    Cenë Loku,
    Emërllah Kuqi,
    Enver Miftari,
    Fahri Bici,
    Fatmir Selmani,
    Fazli Beqiri,
    Feriz Blakaj,
    Gafurr Loku,
    Habib Berisha,
    Hamide Jashari,
    Hysni Murseli,
    Isa Olluri,
    Ismet Rrahmani,
    Ismet Gashi,
    Jahir Mazreku,
    Januz Zeneli,
    Jeton Kabashi,
    Kajtaz Jashari,
    Kurtish Hasani,
    Mahi Loku,
    Manush Berisha,
    Mark Lleshi,
    Mentor Ibriqi,
    Mirali Sejdiu,
    Muharrem Vuthaj,
    Nazmi Hasani,
    Nazmi Osmani,
    Nazmi Muzliaj,
    Nazmi Zhegrova,
    Nexhmedin Hakaj,
    Nezir Mujaj,
    Nimon Demaj,
    Qamil Olluri,
    Qazim Hakaj,
    Ramadan Mazreku,
    Sabit Rrahimi,
    Skënder Gashi,
    Skënder Maraj,
    Skënder Latifi,
    Smajl Jashari,
    Smajl Fetahaj,
    Sylejman Bytyçi,
    Shaban Shabani,
    Shkëlzen Krasniqi,
    Tahir Gashi,
    Tefik Raka,
    Veli Ballazhi,
    Xajë Jashari dhe
    Xhafer Nurkasa.

Libri “Feniksët e lirisë 10” ka 290 faqe. Botues, Shoqata e Familjeve të Dëshmorëve. U shtyp në shtypshkronjën “Shkrola” në Prishtinë.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    As qe kam nevoje qe te duhem nga bashkekombasit e mi qe jane imbicila si puna jote.
    Une kam nevoje te duhem nga bashkekombasit e mi te vertete, ata tek damarete e te cileve vlon gjaku i Skenderbeut, e jo te atyre bashkombasve te mi si puna jote qe ne vend te gjakun ju qarkullon boze neper damar!
    Sa i perket kredise, si duket se akoma truri yt funksionon me gangliona e jo me qendra nervore ashtu sic funksionon truri i cdo njeriu normal!
    Kredia more zotri qe nuk kupton asgje nga jeta, eshte robni!!! Me trego sa para do me kredi ti jap une me 29% interes ose 34% interes.
    Po ti nuk ke tru ti kuptojsh numrat, ti je ne hibernacion me sy cele, te eshte shprela trupi, ska shpetim per ty ne kete jete.
    Sa i perket otes islame a eshte e zhvilluar ose jo, urdhero shikoj se ku prodhohen sendet !!!
    Mos prodhohen valle ne gjermani , ose angli, mere ate celularin tend, nxrjerja baterin shiko se cfar shkruan aty ?!! Made in westenr countryes ose Made in China, Korea, Japan, Malejsia, Indonesia, Taiwan etj etj!

GV_USA
    Behen gjerat ne Kine, Kore, Japoni e Taiwan ku synohet dhe jetohet jete nen kapitalizem ku kredija eshte zemra e zhvillimit. Londra, New York, Zyrih, Tokio etj qendrat e huase ne bote, jane edhe qytetet me te pasura dhe me vitale ne bote. Japonia, Taiwani dhe Korea jane shtete te zhvilluara nen sqetullen, protektoratin dhe influencen e Amerikes. Disa nga bazat me te medhaja Amerikane ne bote jane pikerisht ne Japoni, Kore dhe Taiwan. Kina po ashtu u zhvillua nga kapitali amerikano-perendimor i investuar atje. Po ne Kine e sidomos ne Indonezi behen mallrat qe kerkojne krah te pakualifikuar pune. Mallra qe nje perendimor i shkolluar e i trainuar nuk e ul veten ti prodhoje por len sklleverit e Azise ti bej. Makinerite e renda dhe teknologjia qe kerkon krah te kualifikuar pune behen ne perendim. Ne vendet arabe asgje nuk behet, vecse zhul dhe pisllek human.

Ne Kine behen edhe lojera olimpike nje tradite kjo europiane, ku gezon dhe merr pjese gjithe bota ku duket qarte synimi i saj drejt jetes perendimore dhe ku shtetet islamike jane te perfaqesuar me varfer se cdo tjeter dhe me pak se nuk njohin as art dhe as sport, pasi jane kultura kafsheroro-barbare, parazite dhe dembele.

Islami iu ka lene injorant dhe te paedukuar, as serbi nuk iu ka bere kaq dem sa islami. Nuk edukoheni se dijen e kerkoni te Allahi, dhe jeni kthyer ne nje popullate qe duhet tiu udheheqin te tjeret se vet asgje s'beni dot, jeni nje tufe njerezish te eger me flamurin arabo-magjyp ne duar. Gjakun e Skenederbeut ju e keni bere uje me kohe, dhe e keni zevendesuar me ate turk, prandaj keni gjysmen e familjes ne Turqi.
    Te shikonte Skenderbeu sesi pasardhesit e tij jane kthyer ne turq e arabe, e kane harruar traditen dhe kulturen shqiptare, dhe gjakun e te pareve me ne krye Skenderbeun e kane bere uje, do kthehej ne varr. Ju jeni brenge ore brenge e atij kombi. Jeni nje hall i madh qe ne iu terheqim zvarr si zorre per tu dukur si komb me tolerance fetare, por ne te gjithe paguajme per orientalizmin tuaj. Jeni kthyer ne terroriste deri ne amerike deshet te benit terror. Shpirtin e keni ne arabi, dhe interesin ne Ballkan, por ju vetem shqiptare nuk jeni. Arabe po, qe fatkeqesisht keni mesuar shqip, dhe na keni mbetur ne dere.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    as serbi nuk iu ka bere kaq dem sa islami.
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::

Po ty duhet te kesh turp se çka thua, ti je turpi i kombit edhe pse nuk je pergjigjur se çka jane meksikanet napolitanet(it) brazilianet,portugezet e te tjere,jane nje rrace maxhupi une ta them edhe ti ben pjes ne kete shoqeri.

Te kesh turp çka flet se serbi nuk ka bere kaq dem, kjo eshte edukata jote evgu i greqise.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    O NJERI INJORANTE MOS MI THUAJ EMRAT E GJITHE KETYRE DESHMOREVE SEPSE JE I NDYTE TEPER SHUME PER TI MARRE NE GOJE EMRAT E TYRE.
    Sepse ti je duke genjy e them me faktin se ti nuk ke mundesi te e gjesh as edhe nje njeri-deshmore i jone qe ka rene per Fen tuaj.Por thuaje edhe nje ke kujdes mos me geneje sepse nese do e thuash edhe vetem nje emer une do ta them tere biografin e tij.Une e dij Hoxhen Jonuz qe ka be vetevrasje,dhe Halim bajraktarin qe vetem i ka thene babait te vete po shkoj ne lufte poer allah e kombe.Mos me genje pastaj me deshmoret e Maqedonise qe mund te i referoihesh sepse "djali i ri 15 vjecare drij ju ba popllit shqi[etare "nuk eshte vra ashtu si thgote familja e tij e mos te them shume te tjere-por ti ore burre ma thuaj edhe nje te tille te vetem.Une kam emrin islamik,por edhe katolik kjo sipas jush mund te thuhet se qenkam musliman-JO KURRE.sa po e shohe ne shkrime me vje shume keq sepse qenke nje servile i injorances

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Shif shif po na dalin disa "Patriota" neo NanaTereza te Krishter,dhe po na shesin fore ketu se Muslimanet nuk kan qen patriota dhe se nuk kan kontribu per kombin...

O livadha qe me jeni bere batall dhe nuk po ju kullot as Bullica,mos ja futni kot ??

Une ne rrethin ku jetoj ,te gjith ata Katolik shqiptar qe kam njohur kan qen bashkepuntor te serbeve apo me mire te them jan njohur si Sps apo shqiptar te ndershem,dhe UQKja ka pasur per detyre qe te ja humb faren atyre....tash nga ky fakt nese nisemi dhe i pergjithsojm gjerat ateher dihet se kush ka kontribuar per komb e kush nuk ka kontribuar...

ikni se na lodhet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga dibrani2006 Lexo Postimin
    as serbi nuk iu ka bere kaq dem sa islami.
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::

Po ty duhet te kesh turp se çka thua, ti je turpi i kombit edhe pse nuk je pergjigjur se çka jane meksikanet napolitanet(it) brazilianet,portugezet e te tjere,jane nje rrace maxhupi une ta them edhe ti ben pjes ne kete shoqeri.

Te kesh turp çka flet se serbi nuk ka bere kaq dem, kjo eshte edukata jote evgu i greqise.
    Islami iu ktheu ju ne terrorsita, ju dibranet qe ne emer te islamit deshet te benit terror ne Amerike, fuqine qe iu shpetoi nga Serbi. A nuk eshte kjo ne dem te interesit kombetar te shqiptareve? A nuk eshte kjo qe per kulturen e felliqur dhe te qelbur te arabit e magjypit te arabise, ju magjypt shqiptare ktheheni ne ushtare te terroristeve. Turpi iu ka mbuluar ju qe jeni magjypezuar kaq shume saqe keni harruar cdo zakon bese dhe mikepritje te shqiptarit dhe qe mikun e prisni ne bese ashtu sic u pa me 4 dibranet e magjypezuar terroriste, te cilet amerike i priti dhe i strehoi ne dite te veshtira. Ju s'keni as bese, as nder, as fjale, as komb e as atdhe. Ju vetem shqiptare nuk jeni, ne Buhara duhet tiu cojne te gjithe.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    turqit u bene nenat 500 vjet dhe jo me qejf po me zor dhe keta nga frika e lezeti vazhdojne te vajtojne per turkun e si nje popull merr me force nje fe nga pushtuesi qe i vrau perdhunoi dogji ndau e shkaterroi te ardhmen si popul vetem shqiptaret e dine se popujt e tjere rezistuan por te ne q..i hen ne by ;;;the dhe sote per para e jo me atehere

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Islami iu ktheu ju ne terrorsita, ju dibranet qe ne emer te islamit deshet te benit terror ne Amerike, fuqine qe iu shpetoi nga Serbi. A nuk eshte kjo ne dem te interesit kombetar te shqiptareve? A nuk eshte kjo qe per kulturen e felliqur dhe te qelbur te arabit e magjypit te arabise, ju magjypt shqiptare ktheheni ne ushtare te terroristeve. Turpi iu ka mbuluar ju qe jeni magjypezuar kaq shume saqe keni harruar cdo zakon bese dhe mikepritje te shqiptarit dhe qe mikun e prisni ne bese ashtu sic u pa me 4 dibranet e magjypezuar terroriste, te cilet amerike i priti dhe i strehoi ne dite te veshtira. Ju s'keni as bese, as nder, as fjale, as komb e as atdhe. Ju vetem shqiptare nuk jeni, ne Buhara duhet tiu cojne te gjithe.

Eehehehehehe morre debil ti ha buken tane' dhe mbaj dertet e botes.

Tani si per patriot qe tregohesh dhe shqipetar ti nuk je, ti je nje felliqesire qe motren tane e shesish neper rruget e italise dhe te greqise per pes leke, dhe ketu tregohet qe ti dihet qe nuk ke bese ne familjen tende por ke haruar traditat shqiptare qe ulerrit si qeni pa emer.

Tani per ata kater qe i theksove ti, jane te tuat me origjine dhe me emer' qe iken nga xhaxhi dhe erdhen te punojne per sllavin e din gjith bota kete i leshoj xhaxhi per nder se çka behet nga keto ane!..e tani ato u bene fetar nga regjimi i xhaxhit tend.

Ti Dibraneve do t'ju rruajsh *****, morre maxhup i grekut' dhe hajt pirdhaqu morre i biri shkines.

Sepse une nuk jam as i birri shkines dhe as i biri i arabit, morre bith grisur hajdut drogaxhi dhe kurvar kete dini te beni ju.

Dhe si per fundim akoma nuk tregoj se çka jane ato maxhupet qe i kam cekur pak me pare sepse i dhemb zemra tani, psikopatet i ka lene xhaxhi ne ket shtet mjere ky shtet me keta psikopat.

Fund...... le te çaj koken ky psikopat tani, sepse nuk merem me psikopate.

FUND
    Ndryshuar për herë të fundit nga dibrani2006 : 09-08-2008 më 13:34

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

Tani si per patriot qe tregohesh dhe shqipetar ti nuk je, ti je nje felliqesire qe motren tane e shesish neper rruget e italise dhe te greqise per pes leke, dhe ketu tregohet qe ti dihet qe nuk ke bese ne familjen tende por ke haruar traditat shqiptare qe ulerrit si qeni pa emer.

Tani per ata kater qe i theksove ti, jane te tuat me origjine dhe me emer' qe iken nga xhaxhi dhe erdhen te punojne per sllavin e din gjith bota kete i leshoj xhaxhi per nder se çka behet nga keto ane!..e tani ato u bene fetar nga regjimi i xhaxhit tend.

Ti Dibraneve do t'ju rruajsh *****, morre maxhup i grekut' dhe hajt pirdhaqu morre i biri shkines.

Sepse une nuk jam as i birri shkines dhe as i biri i arabit, morre bith grisur hajdut drogaxhi dhe kurvar kete dini te beni ju.

Dhe si per fundim akoma nuk tregoj se çka jane ato maxhupet qe i kam cekur pak me pare sepse i dhemb zemra tani, psikopatet i ka lene xhaxhi ne ket shtet mjere ky shtet me keta psikopat.

FUND
    Një postim plot argumente.
    Life's too short to remove USB safely.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503

FUND
    mos kaloni ne degjenerime dhe ne gjera te supozuara personale.nqs ti dibran ke fakte per tradhti nga krahina qe eshte zarathrustra thuaje ,po keto qe thua jane pa pike lidhjeje

Faqja 44 prej 48 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •