Close
Faqja 43 prej 48 FillimFillim ... 334142434445 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 475
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Skam nevoj te shkruj une ty,Islamin e mbroj se asht feja ime asht feja e popullit itm asht kultur e vendit tim e mbroj me te gjitha arsyet .
    Jo jo, me vjen keq por gjithqka mund te jete a; kultur islame e vendit tone jo. Dil ne qytet nese ta lejon kurani e pa mbuluar, shiqo kulturen europiane ne qytetet-shqiptare. Jo per bese, per fat ajo nuk ndodhe. Kulture islame as ne Turqi nuk ka. Kulturen islame mund te takojsh vetem atje ku ende shetiten me deve apo gomar, atje po se ketu jo!

Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    asht feja e paqes ...

Ha ha ha, skeni turp per bese. Me thuaj sa u vrane vetem ne kete jave, e ato vrasje te gjithe jane civil dhe pa dallime gjinore, te gjitha ato vrasje ne emer te allahut.!!!! Lere more se duhet te vjen turp per ate qe e flet.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Eshte fatkeqsi e kombit tone se ketu kane sunduar popuj te tjere, fatkeqsisht ata iken, pra i ndoqem por na lan shume kopila.

Nuk e di se qka nenkupton te ti shprehja "minoritet" kur ja drejton nji shqiptari katolik. Jam i sigurte se ti nuk e njef historine as qe e ke lexue bile ne jeten tende, kete e verteton budallaku i yt ketu ne kete shkrim.

Vertete nuk jemi edhe aq shume shqiptar te besimit katolik ketu ne Kosove, bile kjo eshte edhe tragjedia e Kosoves. Vertete shqiptaret e muhuan Krishtin dhe Kishen e Tij, por edhe diqka; ne prej se e ndryshuam besimin, pra prej qe e mohuam Krishtin u gjymtua kombi i jone dhe ende nuk na jane larguar vuajtjet dhe perjetimet e tmerrshme qe pesuam gjate shekujve.

Krishti na thote: "Ju jeni kripa", pra pa kripe ushqimi nuk ka shije. Ai prap na thote; "Ju jeni Drita", pra pa drite ka vetem terr. etj etj. Vertete nuk jemi shume por me vlera.

Gabimish i drejtoheh te krishterit duke e quajtur "minoritet". Minoritet ti shko e thuaju turqve-vellezerve tu aty ketu neper Kosove dhe maxhupve se edhe ata i kie vellezer, pra e ke te njejtin Alla dhe profet, te njejtin ramazan e bajram me ta. Mos gabo ti drejtohesh me ato shprehje shqiptarir autokton, mos ju drejto ashtu ati populli i cili qe 2000 vite qendroj i pa lekundshem as ne fe as ne komb.

Minoritet je ti me ata mjekerr-gjatet e pantoll-shkurter, te cilet kan ardhur dhe jane duke takuar ndonji kopil dhe derdalle me emer shqiptare duke mbjelur perqarje ne mes te keti populli shume te vuajtur.

Hajt tash e lexoe ndonji rresht te mesimeve tua per te sulmuar me bombe ata qe nuk mendojne si ti!
    Eshte gjunah kur nje moderarot perdor fjalor te tille!!! Pe cilet kopila e ke fjalen ti toni77?!!
    Ashtu ju mesojne juve neper kisha , te na quani neve kopila?!!! Nese keto jane mesimet qe i merni neper kisha, kurrreeeeee ne jete mesime te tilla nuk dua te marr, qofshin pjese e mesimeve te juaja.
    Sa i perket, Master2006 ai ndoshta ka gabuar kur ju ka quajtur minoritet, ose ndoshta nuk ka gabuara aspak!
    Nese mendon me mire, juve me te veretet jeni minoritet, por jo minoritet si komb sepse si komb jeni pjese e kombit shqiptar dhe si te tille jeni shumic ne Kosove, por jeni minoritet ne fe!
    Keni qeni, jeni dhe do te mbeteni minoritet ne fe.
    Nga ana tjeter, juve si shqiptar katolik qe jeni, duhet te keni turp kur sulmoni shqiptaret musliman, perbuzni fene e tyre, beni thirje per konvertim masiv ne krishterim etj etj.
    Duhet te keni turp ngase prej dites qe shumica shqiptare pranoj fene islame, ka qene po kjo shumic e cila i ka dhene ketij populli heroj si Hasan Prishtina, Isa Boletini, Bajram Curri, Azem Bejta, Shote Galica, Shaban Polluzha e deri tek Adem Jashari.
    Ku keni qene juve "patriotat" e medhejn ?!!
    Urdhero nisu nga lufta e fundit, sa deshmore kristijan ke ?!!! Nje ?! Dy ?!! Ose hiq?!!
    Andaj te pakten juve nuk keni te drejte te folni per atdhedashuri dhe per patriotizem!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    Shyqyr zotit qe jemi popull me shumic muslimane se perndryshe nuk do ta gezonim epitetin e nje populli tolerant sa i perket aspektit fetar.
    Ore thuaj shyqyr qe Allahu nuk u ka thene fuqi ketyre tipave, se sikur te kishin pasur fuqi , kasaphane do te na kishin be , do ti kishin la duart e gjak muslimanesh keta tipa.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Shume po flitet ketu per shqiptaret e besimit musliman, edhe pse 80% te shqipetareve jane te besimit musliman.

Edhe sikur te ishin te krishter keta shqipetare qe besojne do te ishte e njejta' keta do te ishin njelloj perseri, si nje napolitan qe eshte fanatik ne fejen e vet apo nje portuges, spanjoll, polak, meksikan e te tjere qe jane shume fanatik ne besimin e tyre katolik, qe edhe me fol diçka te keqe ta keputen koken.

Do me thene se edhe ju jeni njelloj maxhup meksikan apo napoletan , portuges, argjentinas apo brazilian sepse keta jane maxhup me kombe merr daj asgje tjeter .

Ne e dime se çka kemi qene dhe kush jemi dhe ku jemi, shqipetaret musliman edhe femijet e tyre i kane emra shqipetar, por çfare emra keni ju qe kritikoni shume xhuliano xhimi apo sandokan.

Edhe pse i ofendoni shume keta shqipetar qe jane te besimit musliman,por keta jane me shqiptar se ju qe shani.

Edhe njehere e perseris edhe sikur te ishin keta besimtar musliman shqiptar perseri te besimit katolik keta do te ishin perseri keshtu fetar dhe besimtar qe besojne dhe çka??, do te thonit ju se keta jane arabe shqipfoles katolik sepse edhe arabe katolik ka mos mendoni se nuk ka.

Ne skemi asgje te perbashket me arabet dhe aq me shume me asnje kombe tjeter katolik, ne na kane shtyp te gjithe kombet si arabe ashtu dhe katolik, prandaj jemi ketu sot qe diskutojme perrallat e tyre.

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Ha ha ha, skeni turp per bese. Me thuaj sa u vrane vetem ne kete jave, e ato vrasje te gjithe jane civil dhe pa dallime gjinore, te gjitha ato vrasje ne emer te allahut.!!!! Lere more se duhet te vjen turp per ate qe e flet.

Ja lexoje se kush jeni juve njerezit e paqes !!!

http://tomflocco.com/fs/Feds3Dead.htm

Gv_Usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anëtarësuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    Ketu flitet per mendime subjektive sikur te jene fakte absolute. Se kush civilizim ka me shume vlera nuk mundet te shprehet ne bardh e zi, kjo varet nga shija personale e njeriut. Nuk mundet te matet civilizimi i nje shoqerie vetem nga ana materiale sic bejne disa ketu. Pse pershembul ju duken traditat islame si denigruse apo te huaja per shqipetaret? A nuk luajne traditat perendimore te njejtin rol? Pse nuk eshte materializmi, kurveria, droga e keqe per shqipetaret? Ne fund te fundit a nuk eshte relativizmi moral i perendimit qe i ka kthyer shqipetaret ne kafsha kriminale qe mbushin burgjet e evropes, qe nxjerrin dhe motrat e tyre ne rruge, qe mohojne gjakun e tyre per 300 mije leke ne muaj?

Ne vetem po kopjojme gjerat e ndyra te perendimit dhe tolerancen fetare, demokracine, punen po e percmojme. Me c'te drejte i quani besimtaret mysliman si anti-shqiptar e armiq te popullit? Apo kujtoni se jetoni akoma ne kohen e xhaxhit dulle, ku c'do jo konformist persekutoheshe me farefis.

Une besoj se katedralja duhet ndertuar ne qender sepse ajo toke i takon kishes (aty ndodheshe perpara se u shkaterrua), gjithashtu nuk do e kisha problem sikur te ndertoheshin xhami te tjera (meqe nevoja qenka kaq e madhe). Po s'besoj se nje katedrale, qe eshte qender besimi, duhet kthyer ne qender lufte sic po behet, nuk do nencmohet islami me nje kishe e as shqiptarizmi me nje xhami, mja lat nam.

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ku keni qene juve "patriotat" e medhejn ?!!
    Urdhero nisu nga lufta e fundit, sa deshmore kristijan ke ?!!! Nje ?! Dy ?!! Ose hiq?!!
    Andaj te pakten juve nuk keni te drejte te folni per atdhedashuri dhe per patriotizem!

GV_USA

Un vet personalisht kam marrur pjese ne lufte, kam ardhur nga zvicerra ne qershore te vitit 1998 dhe jam rreshtuar ne radhet e UÇK-se. Kete nuk po e flas per tu shitur patriot, sepse angazhimi i im ne lufte per liri ishte obligim i imi si qytetar i Kosoves, por, po e them kete vetem sa per ta mbyllur gojen ty.

ule zerin se duhet te vjen turp per ato qe i thua.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 08-08-2008 më 20:07

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga malo666 Lexo Postimin
    Ketu flitet per mendime subjektive sikur te jene fakte absolute. Se kush civilizim ka me shume vlera nuk mundet te shprehet ne bardh e zi, kjo varet nga shija personale e njeriut. Nuk mundet te matet civilizimi i nje shoqerie vetem nga ana materiale sic bejne disa ketu. Pse pershembul ju duken traditat islame si denigruse apo te huaja per shqipetaret? A nuk luajne traditat perendimore te njejtin rol? Pse nuk eshte materializmi, kurveria, droga e keqe per shqipetaret? Ne fund te fundit a nuk eshte relativizmi moral i perendimit qe i ka kthyer shqipetaret ne kafsha kriminale qe mbushin burgjet e evropes, qe nxjerrin dhe motrat e tyre ne rruge, qe mohojne gjakun e tyre per 300 mije leke ne muaj?

Ne vetem po kopjojme gjerat e ndyra te perendimit dhe tolerancen fetare, demokracine, punen po e percmojme. Me c'te drejte i quani besimtaret mysliman si anti-shqiptar e armiq te popullit? Apo kujtoni se jetoni akoma ne kohen e xhaxhit dulle, ku c'do jo konformist persekutoheshe me farefis.

Une besoj se katedralja duhet ndertuar ne qender sepse ajo toke i takon kishes (aty ndodheshe perpara se u shkaterrua), gjithashtu nuk do e kisha problem sikur te ndertoheshin xhami te tjera (meqe nevoja qenka kaq e madhe). Po s'besoj se nje katedrale, qe eshte qender besimi, duhet kthyer ne qender lufte sic po behet, nuk do nencmohet islami me nje kishe e as shqiptarizmi me nje xhami, mja lat nam.
    Un vet personalisht kam marrur pjese ne lufte, kam ardhur nga zvicerra ne qershore te vitit 1998. Kete nuk po e flas per tu shitur patriot, sepse angazhimi i im ne lufte per liri ishte obligim i imi si qytetar i Kosoves, por, po e them kete vetem sa per ta mbyllur gojen ty.

ule zerin se duhet te vjen turp per ato qe i thua.

Lexo dhe meso pak nga malo666!
    E sa i perket luftes, ndoshta ke qene ne lufte, por nuk me tregove asnje emer qe i takon ndonje deshmori qe ka qene kristijan.
    Me jep nje emer te nje luftetari te rene per lirine e Kosoves qe ka qene kristijan!
    Nje emer kerkoj prej teje, jo me shum.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Lexo dhe meso pak nga malo666!
    E sa i perket luftes, ndoshta ke qene ne lufte, por nuk me tregove asnje emer qe i takon ndonje deshmori qe ka qene kristijan.
    Me jep nje emer te nje luftetari te rene per lirine e Kosoves qe ka qene kristijan!
    Nje emer kerkoj prej teje, jo me shum.

GV_USA

Kam takuar gjate jetes time edhe injoranta, por shoqin ma injorante nuk ta kam pare.

nuk eshte ketu vendi te shkruaj rreshtin e deshmoreve, por dua ta jap vetem nji argument, (thuhet nji fjale popullore une bluaj ne dore); para dy diteve eshte mbajtur ne afersi te Gjakoves pervjetori i 4 deshmoreve te UÇK-se nga Familja e Mark Lleshit, pra babai Marku me tre djemt jane deshmor te Kombit.

Un edhe kete e them sa per te mbyllur gojen ty, per ndryshi me ata njerez qe nuk i njohin deshmoret e kombit, apo me ata njerez qe nuk i kan lexuar librat qe mbajne emrat e deshmoreve nuk ja vlene me bisedua keto tema.

Ok, a je i kenaqur.

Hajt bace t'nimofte Zoti

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Pagesa e kredise bankare e ben boten perendimore te vuajtur? Perse emigrojne magjypt e arabise ne perendim atehere?

Cfare po na thua me kete qe bota perendimore vuan per buke e nga kriza financiare jeta e tyre nuk eshte e plote sepse ata paguajne kredi? Edhe lopa qe kullot e di tashme se kredija eshte burimi kryesor i kapitalit privat dhe me tej qe krijon nje ekonomi vitale, njerez produktive dhe jete kualitative. Bota islame ku kredia nuk lejohet eshte nje bote ku nuk ka as art, as sport, as ekonomi te zhvilluar. Nje bote e varfer, me shpirt te varfer tamam si shkretetira ku ata jetojne.

Allahu juaj iu ka lene si kafshe, njerez te varfer, te deshperuar, te fundit ne cdo fushe, qe nuk dini te gezoni e te ecni perpara. Njerez qe roni me shpresa dhe mundesine e hakmarrjes prej Allahit tuaj. Me poture neper kembe dhe garza ne koke sic keni qene 1500 vjet me pare. Allahu iu ka kthyer ne zhulin, dhe llumin e shoqerise humane, kudo qe shkoni iu percmojne. Iu shikojne si njerez barbare, te pacivilizuar dhe koketrashe. Ne fakt ashtu jeni. As bashkombasit tuaj nuk iu njohin e nuk iu duan me, kaq shume iu ka ndryshuar Allahi juaj, e ju ka tjetersuar deri ne perverse.
    As qe kam nevoje qe te duhem nga bashkekombasit e mi qe jane imbicila si puna jote.
    Une kam nevoje te duhem nga bashkekombasit e mi te vertete, ata tek damarete e te cileve vlon gjaku i Skenderbeut, e jo te atyre bashkombasve te mi si puna jote qe ne vend te gjakun ju qarkullon boze neper damar!
    Sa i perket kredise, si duket se akoma truri yt funksionon me gangliona e jo me qendra nervore ashtu sic funksionon truri i cdo njeriu normal!
    Kredia more zotri qe nuk kupton asgje nga jeta, eshte robni!!! Me trego sa para do me kredi ti jap une me 29% interes ose 34% interes.
    Po ti nuk ke tru ti kuptojsh numrat, ti je ne hibernacion me sy cele, te eshte shprela trupi, ska shpetim per ty ne kete jete.
    Sa i perket otes islame a eshte e zhvilluar ose jo, urdhero shikoj se ku prodhohen sendet !!!
    Mos prodhohen valle ne gjermani , ose angli, mere ate celularin tend, nxrjerja baterin shiko se cfar shkruan aty ?!! Made in westenr countryes ose Made in China, Korea, Japan, Malejsia, Indonesia, Taiwan etj etj!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 43 prej 48 FillimFillim ... 334142434445 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •