Ik ore bab boll genjeve aman, ti dy fjale serbe nuk i din, e me paske mua emrin Skender Jashari nga Presheva, sikur nuk dim neve se sa shqiptar kristijan ka ne Presheve!!! Nuk eshte cudi te jesh i njejti tip qe paraqitet ketu ndonjehere me nofken KrishteriPrizren ( edhe ne Prizeren ska Kristijan ). Nese je nga Presheva dhe je kristijan 99.99999% gjasat jane ti te jesh serb qe di te foli shqip!!!
Pastaj shpesh her thua ketu mos me ofendoni "fene time" , a ka mundesi fillimisht me na tregu se kujt konfesini fetar i perket.
Cfar dreqin je ti ?!! Musliman, Satanist, kristijan, cifut, budist, politeist , pra ciles fe i takon ?!
Nese do te dish se cfar feje kam une , jam musliman , biles jam krenar qe jam musliman dhe shyqyr Zotit qe nuk i takoj ndonje besimi tjeter.
Me permend email, te te lajmerohemi ty ne email!!! A je ne metro ti ose jo ?!!
Kush je ti qe neve te te lajmerohemi ty ne email?!! Enver Hoxha?!! Musolini?!! Hitleri?!! Xhengis Kani?!!
Nese ke deshire per email, ja ku e ke gv_usa@live.com!
Urdhero e me nis cfar do pyetje qe ke!
GV_USA
P.S." Nese ke dicka ti thuash Fisnikut, lirisht te njeten mund te ma thuash edhe mua, mos haro se cdo musliman eshte vella i cdo muslimani!!!
Edhe dicka si fund, ti duhet te lexojsh me shum qe te arrish pjekuri mendore dhe te bejsh dallimin midis fese dhe kombit. Feja eshte fe , kombi eshte komb!!!
Pulat me patat nuk perzihen, pulat jane pula e patat jane pata"
Krijoni Kontakt