Close

Rezultati i Sondazhit: Cfare Mendoni??

Votues
73. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Kane mbeshtetje ne Islam

21 28.77%
  • S'kane mbeshtetje ne Islam

52 71.23%
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 86
  1. #-9
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387

A kan Mbeshtetje Bombuesit (Vetėvresesit) Ne Islam?

Meqense sot ne bote po ndodhin shume shperthime me bomba dhe po vriten te pafajshem ,femij dhe krijesa te pafajshme dhe po behen shume shkatrrime si ne Jetė ashtu edhe ne materje.

Sot disa te vetėquajtur "Musliman" bejne keto akte te ndyra dhe flasin dhe veprojn se kinse ne Emer te Allahut veprojn dhe se po e mbrojn Islamin.

Per ata musliman qe jan vertet Musliman te njemendet,sinqerisht duhet ne menyre publike te distancohen nga keta persona dhe keto etiketime qe i mvishen fes se tyre .

Pyetja ime ,ka te beje ,poashtu me kete qeshtje ,thjesht dua ,qe te di se A kan mbeshtetje keto akte vetevrasese ne Islam?thjesht a ka ndonje argument ne Islam qe i perkrah keto akte??

Po hapi poashtu nje sondazh ne menyre qe te njifet opinioni i komunitetit Musliman rreth kesaj qeshtje(RE e Zezė,qe e ka Mbulu Boten Islame).

2. #-8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Vetvrasja per te vra gra e femij, natyrisht se kerkush nuk i perkrah dhe nuk ka mbeshtetje ne ISLAM. Mirpo jan disa raste ku lejohet vetvrasja, kur nuk ke me qka te luftosh tjeter. Per kete dijetaret kan dhene fetwa.

Kodi:
    http://forumi.kurandhesunet.net/feja-dhe-shoqeria(32)/a-jane-te-lejuara-operacionet-shehide(950).html
    Ju ftoj te hyni dhe te lexoni ...

EsselamuAlejkum
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

3. #-7
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Sipas fese islame vetevrasja eshte e ndaluar ashtu qe keta njerez qe bejne vetevrasje ne menyre te tille nuk kan perhrahje ne mesimet islamike!
    Tani une e di qe kata njerez qe vrasin veten e tyre kane kaluar dhe kalojne neper cfar do lloj torturrash, u merret pasuria, u vriten anetare te familjes, u perdhunohen grate e motrat sic e ka thene edhe nje parafoles ketu, por perseri keto gjera nuk jane arrsye per me u vra ne emer te fese qe e ndalon vetevrasjen.
    Thjesht duhet gjerat te tregohen si si jane, keta njerez vriten per hakmarje dhe kete menyre e zgjedhin pasi qe nuk kane mjete tjera te luftes.
    Perfundimisht, them se i kuptoj hallet e tyre dhe shkakun e tyre qe zgjedhin ti marrin vetes jeten ne kete menyre, por eshte fakt i pamohueshem qe keto akte nuk kane mbeshtetje islamike.
    Sot eshte be mode qe muslimanet te vriten midis veti. Cely tha se nuk lejohet te vriten gra e femije dhe njerez te pafajshem, por fakt eshte se tamam keto njerez jane ata qe i vuajne me shum keto atke barbare.
    Shikoni se cfar ndodh ne Irak!!! Njerez me bomba hedhin veten e tyre ne ajer, ne mes te tregut , ne xhamija etj etj! Valle, kush vritet ne keto akte ?!! Ata qe te torturojne ose njerez te pafajshem qe kane shkuar ne pazar per te ble ose shit produkte ushqimore per te siguruar kafshaten e bukes ?!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

4. #-6
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin
    Selam alejkum wr.wb. o vllazni Musliman mos i jepni pergjigjje se nuk ka hapur tem per tjeter vetem se te bej naj te keqe islamit. Se pari deshta te di a je Musliman dhe nese thua po argumentoje.une ju kisha keshilluar qe mos ti jepni pergjigjje vllazni mos bjeni pre e ketyre tipave qe shiqojne vetem ti sprovojne Muslimanet, me pyetje shum provokative.
    Allahu i ruajt Muslimanet prej zullumit te njerzeve te keqij Amin Amin Amin
    Se pari ty te ndalohet te pyesish dike nese eshte musliman ose jo, besimi eshte personal, nuk ka nevoje njeri te di se cfar besoj une Gattuso ose dikush tjeter.
    Se dyti ti sa je antaresuar ne kete forum , ndersa Gatusso ka kohe qe eshte pjestar i ketij forumi, pasi te intereson a eshte musliman po te tregoj une qe po ashtu ka kohe qe jam anetar ne kete forum. Gatusso eshte musliman , biles kisha thene mund te jete me musliman se sa je ti, po per kete nuk jam une ekspert te gjykoj, do te gjykoj Allahu se kush ka qene me musliman, ti, une, gatusso ose dikush tjeter.
    Se treti tipat qe marrin bomba dhe i fusin ne brez dhe shperthejne midis pazarit, jane tipat qe sprovojne muslimanet e jo tipat si gatusso i cili deshiron te di nese ka mbeshtetje ky akt tek feja islame ose jo.
    Se katerti edhe pse nuk te njof mire, por mendoj se ti nuk ke njohuri te duhura fetare dhe krejt keto qe shpreh ti ne kete postimin tend, jane strategji me prapavije wahabiste, ashtu qe me ben te dyshoj se edhe ti je nje i tille!
    Thua " Mos i jepni pergjigje vellezer" !!!
    Keto jane vetem strategji te atyre qe nuk jane te zotet ti dalin debat ne qosh, dhe si zakonisht nga pervojat e mija cdo here kane qene wehabistat, ndoshta ti mund te bejsh perjashtim.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

5. #-5
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Se pari ty te ndalohet te pyesish dike nese eshte musliman ose jo, besimi eshte personal, nuk ka nevoje njeri te di se cfar besoj une Gattuso ose dikush tjeter.
    Se dyti ti sa je antaresuar ne kete forum , ndersa Gatusso ka kohe qe eshte pjestar i ketij forumi, pasi te intereson a eshte musliman po te tregoj une qe po ashtu ka kohe qe jam anetar ne kete forum. Gatusso eshte musliman , biles kisha thene mund te jete me musliman se sa je ti, po per kete nuk jam une ekspert te gjykoj, do te gjykoj Allahu se kush ka qene me musliman, ti, une, gatusso ose dikush tjeter.
    Se treti tipat qe marrin bomba dhe i fusin ne brez dhe shperthejne midis pazarit, jane tipat qe sprovojne muslimanet e jo tipat si gatusso i cili deshiron te di nese ka mbeshtetje ky akt tek feja islame ose jo.
    Se katerti edhe pse nuk te njof mire, por mendoj se ti nuk ke njohuri te duhura fetare dhe krejt keto qe shpreh ti ne kete postimin tend, jane strategji me prapavije wahabiste, ashtu qe me ben te dyshoj se edhe ti je nje i tille!
    Thua " Mos i jepni pergjigje vellezer" !!!
    Keto jane vetem strategji te atyre qe nuk jane te zotet ti dalin debat ne qosh, dhe si zakonisht nga pervojat e mija cdo here kane qene wehabistat, ndoshta ti mund te bejsh perjashtim.

GV_USA
    D.m.th ai eshte me musliman se une a ?
    edhe tije me musliman se une qka te pengon ty islami dhe dijetari Abdul Wehabi pe sho uen qfar diturie ki ti dhe qfar Akide ki ti une nuk di kurgjo per fene mbase eshte e vertet ok po ti sa din per islamin masi jan te ndaluara une e di a jan te lejuara apo te ndaluara, kjo pyetje nuk behet ne kete forum se pari ketu duhet me i cek besimin se disa njerez nuk kan fare besim e ju bani hajgare me sulmet
    shko lexo pak dhe ti me njeh mua se cili eshte me musliman a. Allahu te ruajt juve dhe gatuzo Allahu ju udhezoft

6. #-4
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Sipas fese islame vetevrasja eshte e ndaluar ashtu qe keta njerez qe bejne vetevrasje ne menyre te tille nuk kan perhrahje ne mesimet islamike!
    Tani une e di qe kata njerez qe vrasin veten e tyre kane kaluar dhe kalojne neper cfar do lloj torturrash, u merret pasuria, u vriten anetare te familjes, u perdhunohen grate e motrat sic e ka thene edhe nje parafoles ketu, por perseri keto gjera nuk jane arrsye per me u vra ne emer te fese qe e ndalon vetevrasjen.
    Thjesht duhet gjerat te tregohen si si jane, keta njerez vriten per hakmarje dhe kete menyre e zgjedhin pasi qe nuk kane mjete tjera te luftes.
    Perfundimisht, them se i kuptoj hallet e tyre dhe shkakun e tyre qe zgjedhin ti marrin vetes jeten ne kete menyre, por eshte fakt i pamohueshem qe keto akte nuk kane mbeshtetje islamike.
    Sot eshte be mode qe muslimanet te vriten midis veti. Cely tha se nuk lejohet te vriten gra e femije dhe njerez te pafajshem, por fakt eshte se tamam keto njerez jane ata qe i vuajne me shum keto atke barbare.
    Shikoni se cfar ndodh ne Irak!!! Njerez me bomba hedhin veten e tyre ne ajer, ne mes te tregut , ne xhamija etj etj! Valle, kush vritet ne keto akte ?!! Ata qe te torturojne ose njerez te pafajshem qe kane shkuar ne pazar per te ble ose shit produkte ushqimore per te siguruar kafshaten e bukes ?!!!

GV_USA
    Mir mir, un u sqarova ne fillim, sepse gatusso paska bere pytjen per ata qe ja fusin bomben ne mes te tregut (nese pernime e kan bo , sepse sot kerkujt spo i zihet bes, kshtu qe mund te jet edhe genjeshter).
    Po te dalim pak ne poziten e tyre, do i shohim gjerat ndryshe. Ai nuk ka me qfar te mbrohet, nuk ka me qka te luftoj, dhe si mjet e i vetem i ka mbet trupi.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

7. #-3
    i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin
    Mir mir, un u sqarova ne fillim, sepse gatusso paska bere pytjen per ata qe ja fusin bomben ne mes te tregut (nese pernime e kan bo , sepse sot kerkujt spo i zihet bes, kshtu qe mund te jet edhe genjeshter).
    Po te dalim pak ne poziten e tyre, do i shohim gjerat ndryshe. Ai nuk ka me qfar te mbrohet, nuk ka me qka te luftoj, dhe si mjet e i vetem i ka mbet trupi.
    cely nkit rast jam pro atyre sulmeve per me mbrojt vendin e vet p.s mu mush bume edhe me hi midis armikut amo e kom fjalen per njerzit e uniformum qe i kan pushtu kjo jo vetem ne emer te fes po me cdo logjik te shendosh ishte dashur te pranohet sepse ne luft shkohet per te vdekur per vendin tend dhe ket nuk e kisha konsideruar direkt si vetvrasje por i vrar ne luf pasi qe nuk kan tjera mundsi per ndonje fitore eventuale , mirr po sulmet vetvrase ku jeten prej tyre e kan humbur mbi 95% civil te pafajshem gra , fmi , pleq hmmmm osht e palogjikshme per me pranu feja apo nje menjde e shendosh
    We are all Aliens

8. #-2
    Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Auloni, askush nuk eshte ne gjendje te gjykoje nese ti je me mysliman se ndonje tjeter apo nese dikush eshte me mysliman sesa ti apo une.Ky gjykim i takon vec Zotit.Mos mer dhe jep atribute qe nuk te takojne as ty dhe as mua dhe askujt tjeter.

Mesa di une ne Islam ndalohet vetvrasja.Kur themi ndalohet, ndalohet cdo lloj vetevrasjeje.
    Ajo cka po ndodh sot ne Irak dhe Afganistan eshte produkt i nje propagande keqdashese te atyre qe luftojne per pushtet dhe maskohen nen roben e Islamit.Nese ata lidera shpirterore qe luftojne vecse per pushtet atje,pse nuk shkojne te vetevriten por dergojne ne keto misione gra apo femi?
    Islamistet e vertete duhet te distancohen nga vetevrasja.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

9. #-1
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin
    Po ti a qorr je ose sy nuk ke !!! Shko lexoj lajmet e tre viteve te fundit dhe me trego se cilet kane qene shenjestra e ketyre sulmuesve!!!
    Nuk diskutohet 10-20 % kane qene ushtaret amerikan dhe policet irakien, POR 80-90% KANE QENE NJEREZ TE PAFAJSHEM , TE VRARE NE XHAMIJA DHE TREGJE!

E sa i perket puna e mbrojtjes, juve wehabista mendoni se Allahu do te luftoj per juve! Andaj vetem luteni , Allahu i vrafte qafirat, dhe ndodh e kunderta qafirat ju vrasin juve me shumic!
    Se kur me ra rasti te bisedoj me nje vehabist ne Gostivar, ia me thoshte se shkollimi nuk eshte farz, njerezit nuk duhet te mesojne gje tjeter vec Kuranit!
    Ne lufte Allahu i ndihmon besimtaret musliman edhe kunder armatimit ma modern etj etj. krejt cfar duhet te bejme ne muslimanet eshte ti lutemi Allahut!
    A nuk e kemi be kete pune deri me tani a ?!!! Ku eshte ndihma ?!!
    Une va them edhe gjate kohe Allahu nuk ka tju ndimoj perderisa bazohen tek mesimet e Vehabit edhe co.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ja ku e ke shpjegimin, ske nevoje te komentosh me gjate! As ti, as asnje tjeter. Llafet e teperta jan fukarallek.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. VMRO-DMPNE mori mbeshtetje te fuqishme nga BDI !!!
    Nga faruk_01 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-04-2009, 18:56
  2. Sa Mbeshtetje Gjeni Ke i/e Dashuri/a Juaj...?
    Nga __SwEeT_GirL__ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-11-2005, 17:48
  3. "Aleanca e re për Kosovën" në mbështetje të pavarësisë së Kosovës
    Nga Zana e malit nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-10-2005, 15:25
  4. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 12:43
  5. Meta Svilanoviēit: AKSH s'ka mbėshtetje nė Tiranė
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-02-2003, 09:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •