Close
Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 173
    .... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga valdanosi Lexo Postimin
    E kom ceke qe une dhe familja ime shkojme gjithandej ....amo me Ulqinin se ndrroj asnji vend....cfar ibizi e tahiti e hawai...eiiiii tjera ...ska si Ulqini ..per mua.
    O valdanoz, s'mbushke per Zotin, une s'te kam share Ulqinin ty. Tani, ketu shume prej nesh nga s'kane bredhur e s'kane cekur, por si vendi yt s'ka. Une s'e krahasoj Vloren me asgje ne kete rruzull. Po na doli ndonje planet tjeter, me nje Vlore tepke si kjo e jona, hallall pastaj.

Na u cane derrasat e u bene shkarpa per zjarr. Secili per vend te vet, Zoti per te gjithe.

Keta duan tu vije dhe njehere serbi ne Kosove e pastaj te shohim sa do ankohen kur tu drejtohen kufirit te Shqiperise Se harroj ketu e 9-10 vite para gjate luftes, qe kishte dhe nga ata kosovare qe u kerkonin kuksianeve shampon (shampo) per tu lare ngaqe su pelqente sapuni. Kuksiani shkret ne ate kohe akoma se kishte idene e shampos
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    o brooklyn, kshu eshte kjo pune "kalova lumin, te dhjefsha kalin"
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Mos te jeshe edhe aqe i siguret qe sdo te shkoje njeri ne Ulqin ...pasi qe te ndertohet ajo rruge...seps secili vendose vete se ku don me i kalu pushimet.
    Une nuk po llomotiti por po flas ne ket forum te lire.
    Llomotit ai qe atyre qe flasin i thote qe po llomotitin.
    Qysh s'pot vjen marre more majmun, minxi prite me ni qit lajm e me ardh ktu me fol keq pėr Shqipnin more majmun more.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Keta duan tu vije dhe njehere serbi ne Kosove e pastaj te shohim sa do ankohen kur tu drejtohen kufirit te Shqiperise Se harroj ketu e 9-10 vite para gjate luftes, qe kishte dhe nga ata kosovare qe u kerkonin kuksianeve shampon (shampo) per tu lare ngaqe su pelqente sapuni. Kuksiani shkret ne ate kohe akoma se kishte idene e shampos
    Kan pas kerku edhe dush. Eksperience personale .
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Tani mos e teproni nja 3..4 veta ktu jo erdhen Kosovaret ne luft jo blla blla.. Ktu o tu ba fjal per nje plackitje... e jo per shampona e lesha..

Ju qe po flisni jam i sigurt 100% qe si keni ndihmu askujt.. se te ishi qe ndihmoni nuk i permendeni ne cdo tem te forumit si kurva!!

Rroft Shqiperia.. e aty do vazhdojm pushimet.. se 10. hajdud sdo na ndalin kurren e kurres.. at rruge drejt bregdetit shqiptar.

Gjith te mirat.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ju qe po flisni jam i sigurt 100% qe si keni ndihmu askujt.. se te ishi qe ndihmoni nuk i permendeni ne cdo tem te forumit si kurva!!
    Edhe ju sikur mos te ishit kaq shkėrdhata, sdo shanit shqiperine ne cdo teme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Apollyon : 01-08-2008 mė 17:39
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Ja njerin nga forume ku kam njoftuar per gati 1 vit njerzit me turizmin ne Shqiperi , mund ta gjejsh cili jam ?

http://forum.idividi.com.mk/forum_po...?TID=8913&PN=1

Urdhno gjej ndonje postim ku kam then dicka keq per Shqiperin .
    Ti po qe qenke patriot . Sa te paska munguar gjuha ame, dhe per nostalgji te gjuhes je anetar i forumeve te tilla.
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Dėgjo, njė forumist anonim nė njė forum kroat, ėshtė aq i besueshėm sa njė kalama 2 vjeē pėr mua.

Kėtu nuk po diskutoj fare se kush ėsht mė lart Shqipėria apo Kroacia prandaj nuk po pėrgjigjem fare nė lidhje me krahasimin e turizmit nė dy vendet.

Hetimet nuk kanė mbaruar akoma. Mesa dėgjova ai xhaja u kishte thėnė qė shqiptarėt janė m*tėr, tė presim rezultatet e hetimeve. Megjithatė ti rri jashtė mu*tit s'ke pse i mban erėn kot.

Anonimiteti nuk eshte arsye valide per diskualifikim.

Shume mire, pasi do zhgenjeheshe nga rezultatet e krahasimit.

Dy cuna te bashkojne forcat e dergojne nje xha ne spital pse paska etiketuar Shqiptaret me ate fjalen qe fillon me M, eshte nen cdo nivel njerzor por mbase jo edhe nen nivelin Shqiptar. Plaku ne boten Shqiptare ishte i shenjte. Klladushane Mujes nuk i beri pershtypje qe ia rrembeu motren (thoshte motra eshte per burre), as vellaun Sokole Halilin e as 30 aget e Judbines. Por, kur ia rrafi plakun e fshatit dhe ia morri gjogun, Muja vetem atehere i doli shkjaut ne megdan e i tha se motren qe ia kishte rrembyer mund ta mbante dhe vellaun e shoket qe ia kishte zene rob mund te i vriste por nuk ka "azganllak e burreri" ne rrafjen e plakut dhe ketu jam te mbroj nderin e plakut. Une rri larg M-it, por M-it nuk mund ti them mashallah. Eshte c'eshtje principi.

.........

Pasi po shtjellohet Ulqini, te jap edhe une dy cent.
    Ulqini eshte vendi me i prapambetur ne rivieren malazeze. Ulqinaket jane njerezit me materialista ne gjithe Shqiptari. I gjithe qyteti eshte i papaster, kundermon ere te padurueshme ne cdo kend, nuk investohet, cmimet fryhen e tkurren ne varesi nga pamja e klientit dhe lakmia e nikoqirit. Qyteti nuk eshte ndonje "atraksion". Sherbimi eshte tmerrsisht i dobet. Jo te rralla jane "konfrontimet fizike" ne mes te vendasve gjakthithes dhe mysafirve te cilat arrijne ne faqet e para te gazetave ditore.

Kosovaret rralle shkojne ne Budve dhe vendje tjera sllave ku ne mbremje, ne rruget e Budves mund te gjesh zhongler e artista rrugesh jo rastesisht nga Shqiperia qe per ca metelik argetojne kalimtaret e rastit. Pasi ne nje rast (viti 2000 ishte) i degjova tek flasin Shqip, iu afrova dhe i pyta nese itenerari i tyre perfshinte edhe Ulqinin dhe audiencen Shqiptare por thane jo. Poashtu, ne Budve mund te gjesh shume nga Shqiperia, pra, pervec Ceces e Draganes e Bregovicit, preferojne, pakez, ashtu tinezisht, boten sllave.

Citim Postuar mė parė nga Brooklyn2007
    kishte dhe nga ata kosovare qe u kerkonin kuksianeve shampon (shampo) per tu lare ngaqe su pelqente sapuni. Kuksiani shkret ne ate kohe akoma se kishte idene e shampos
    Nuk mund te kuptoj logjiken e Shqiptarve te Shqiperise kur tentojne te "mesojne" Kosovaret se vetures duhet ti thuhet makine apo se si duhet perdorur shamponi. Pra, si eshte e mundur qe dikush te mesoj per gjerat qe nuk i ka personin qe keto gjera i ka trasheguar me lindje!?? Nuk ishte Marksi krejt budalla: baza ekonomike, fatkeqsisht, percakton vetedijen. Elokuenca, sado e rafinuar, nuk mund te fsheh ende mungesen e...shume gjerave. Duhet kohe.

Ndihma qe i ka dhene Shqiperia Kosovarve gjate luftes nuk mund te injorohet. Por, edhe shtetet tjera pranuan shume Kosovare, Mal i Zi, B&H, USA, Gjermania etj etj. Per cudi, ata nuk e perdorin ndihmen qe kane dhene si "deshmi" superioriteti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kiniku : 01-08-2008 mė 18:07
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2006
    Postime
    30
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Qysh s'pot vjen marre more majmun, minxi prite me ni qit lajm e me ardh ktu me fol keq pėr Shqipnin more majmun more.
    Kush more po e shane Shqiprin...a je ne veti ti....E DREJTA E SECILIT OSHT TE SHKOJE KU TE DOJE PER PUSHIME....Majmunat i thojne te tjereve majmun...Po kjo esht edukata.

Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dardani apo Kosovė
    Nga Statovci nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:31
  2. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  3. Kosova: unjust politics
    Nga bqato nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 08:07
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52
  5. ICG: - UNMIK-u ka lejuar ndarjen e Kosovės
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 06:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •