hahahaah sorra hahahaahahah sa kam qeshhh hahaha
ku te ra ne mend kjo fjal ..
/me diq
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Sa interesant e lexova kete faqe dhe verejta se po shprehet pa kursim "dashuria" e shqiptareve te "permalluar" pa u pare me shekuj.
TURP
Brari & Co qe cfare nuk late pa shkruar per Shqipetaret: Te isha serb apo grek do lexoja me endje cdo postim ne kete teme. Do joshesha tek lexoja disa spurdhjake, pseudo-patriote, kameleone e truthare te cilet kapen pas nje krimi te rendomte, pas nje fatkeqesie dhe dashur pa dashur e nxjerrin koken e tyre te vertete. E c'me pellisni neper tema te ndryshme per patriotizem e per atdhedashuri?(!) Si keni surrat e diskutoni mbi ceshtje kombetare, mbi propaganda greko-serbe, mbi abuzime a asimilime...kur ju jeni te asimiliuar pa nisur muhabetin, kur ju percarjen dhe tradhetine e keni te gdhendur ne gene?!
Nga njera ane, tek ju lexoj mes jush, shqiptareve te te gjitha trevave, te diskutoni se ku eshte me mire dhe ku ja vlen me shume te kalosh pushimet, me krijohet nje ndjesi e mire, sepse ky lloj diskutimi, ne heshtje shpreh shume. Shpreh nje unitet shqiptareve. Me ane te te drejtes se zgjedhjes, shpreh larmishmeri, sepse prezanton nje Shqiperi me te madhe, prezanton shqipetare te bashkuar, te cilet nuk kane me izolim, po zgjerohen, po levizin, po ofrojne e marrin mes njeri-tjetrit ne tokat qe edhe qofshin mbuluar nga rigjim e flamur i huaj, prape i konsiderojme te tonat...dhe ky eshte goxha hap perpara!
Por, ne momentin kur diskriminimi, paragjykimi, urrejtja, smira dhe percmimi del ne pah, pikerisht sic bete me te tera postimet deri tani...dhihet nusja n'maje te kalit! Tregoni qe jeni teper te varfer ne zemer dhe te ngushte ne mendje. Tregon qe uniteti calon dhe le shume per te deshiruar. Tregon qe sic paraardhesit tane, te njejten rruge kemi vazhduar edhe ne...dhe e ardhmja nuk dihet.
Te mendosh qe gjithcka nisi nga nje grabitje e rendomte e kryer nga disa 'kriminele' ...dhe ju aq deshet.
Vaj halli me gjate...
"Qdo "Sulm" te ketij Karakteri qe i behet Shqipris,duhet te Kuptohet si Nje Kritikė Pozitive"
"Prej Kritikės Priten Ndryshime Pozitive,Prej Komplimentit Priten Vetem Pertaci dhe Ngelje"
Keshtu qe nese kritikohet gjendja qe realisht meriton kritikė ,ateher te menqurit duhet te perfitojn nga Kjo Kritikė,sepse eshte nje mundesi qe te humbet Vetėknaqesia e Institucioneve perkatese me gjendjen existuese..
Serbi dhe Greku nese ndegjojn per keto lloj Raste ,besomni se nuk do prisni kritika nga keta armiqė,por perkundrazi komplimente..
keshtu qe duhet te kuptohet Brenga dhe halli e nje vizitori qe vie te pushoj ne shqipri dhe se ka te drejt te beje Kritika te qdo lloj natyre te mundshme..
kaloni mire
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
E kisha vene re qe ti or bir nuk mbush fare, por tani e shoh qe je fare bosh.
Per te mbrojtur Ulqinin tend , nuk ka nevoje te peshtysh mbi Atdheun ame, mbi Shqiperine.
Turpi eshte yti e do ta kesh sa kohe postimet e tua te lexohen.
Nese nuk ke qene ndonjehere ne Shqiperi, ben mire te vish e te mos e komentosh Shqiperine nga gazetat serbe.
Shqiperia nuk eshte vendi me i mrekullueshem ne Bote, por eshte vendi im(edhe yti) keshtu qe per mua eshte me i miri.
Ky nuk eshte patriotizem bosh.
Kjo quhet ATDHEDASHURI, por ti nuk ke si e kupton se te mungon.
JAZEK TE QOFTE TY DHE TERE ATYRE SI TI.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Definitivisht Po Me Vjen Keq Kjo Qe Paska Ndodh Edhe Shpresoj Qe Shqipria Do Te Na Siguroj Ne Te Ardhmen
Sepse Une Nuk Do Te Shkoj Askund Tjeter Veq Ne Shqipri >jo Kurr < Ne Mal Te Zi
SHIPERI NA URO MIRSEARDHJE
NUK BEN ME JU HARRUAR TE MIREN E SHQIPERIS , EDHE PSE NUK KAM QEN NE LUFT NE SHIPERI POR NE
FALEMINDERIT
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 02-08-2008 mė 17:06
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Shqiperia nuk ofron parajsen, por mikpritjen tradicionale .
Siguria eshte e plote.
Mirsetevini ne Shqiperi.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 02-08-2008 mė 17:07
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Krijoni Kontakt