Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 100
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    xinxifil..

nuk te ka treguar babi tyjan.. qe ne ato mocalo-zhuko-arat pran fshatit tuaj.. ka pasur disa gulage..
    sigurisht babi yt emrin gulag nuk e di.. po emrin ēerme e di..
    e ne myzeqe ka pasur disa ēerma.. pra sektoro-fermo-katunde me profil bujqesor ku vec banoreve vendas me status.. "me partishmėri" kishte dhe te "ardhur" ose nga ata qe degdiseshin me dhune.. pra shkuleshin me polic e ushtare te enverit fise te tera nga trojet e fshatrat e tyre den babaden.. e silleshin aty per te punuar ne punet me te renda.. me statusin e te deklasuarit..te armikut te partise apo si bajraktare apo reaksionare etjetj epitete..

strateget e ketij turpi te madh e krimi gjithashtu nuk besonin as allah e as jezus e as ndonje papu te qishave.. e nuk ishin as arab nga sudani apo irako afgano saudi arabistani..
    prandaj mo u dhjasni ne perfundime..

sot me germa te medha sa nje baqet cigare partizani.. njoftonte gazeta enveriste gsh e malltezo edvino bollino bashes..anil e alb.. se po benen tera pergatitjet ne gjirokaster e gjithandej.. (deri tek piramida e topchanellit) per festimin e 100 vjetorit te ustait qe krijoj ēermat ndernenaset gradishtet semanet e roskovecet.. per te vuajtur mijra e mijra e mijra shqiptare te mire.. nen veshgimin e mijra e mijra banoreve vendas te tru-shplare e indoktrinuar.. nen komanden e ca pisave te shkolluar sipas mesimeve stalino enveriste.. te luftes se kllasave..

dhe njehere me kte rast.. lavdi berishes me shoke qe e mbylli at kapitull te ndyre.. por qe ish-mirmbajtesit (sot benxo miljardare) e atij sistemi perseri po ja tundin para hundes ate katran filozofi e praktike.. ketij mileti te tromaksur..

xinxifil.. a e di pse e votoni ju daden e rucit te aldo arapo causho edvin taulanto-braces..
    se sju ka dale akoma tromaksja e atyre dekadave..

dashke dhe hitller ti..

hajde hajde..

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Nje ne tre studente myslimane ne Britani, perkrah vrasjen ne emer te islamit!

Po nji i treti mendon drejtesin dhemb per dhemb...kush ja nis i pari ...
    Arma e paqesorit apo mbrojtja asht lutja e fuqija e Zotit ...

kur e ndegjova nji palestinez para se te shkoi si kamikaz tha: nuk kam tjeter arme pos mishit te trupit tim .......oooo e trishtueshme.....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Begby
    Anėtarėsuar
    28-05-2008
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga Teliomenos1 Lexo Postimin
    kete zgjuarsi mos harro se nuk e more ne arabistan, por ne vendet kristiane ti i zgjuar.. shiko nje talibanez, afganistanas, irakian dhe krahasoje me nje italian, amerikan, gjerman.. nata me diten, nuk ja del ti krahasosh. doni te na qorroni edhe ne qe ti shohim talibanezet per te qyteteruar? c'ju rre mendja.
    C'eshte ky standart krahasimi?

Pse keshtu krahasohen dynjaja?

Talibanezet,afganet dhe irakianet jane popuj te varfer dhe nuk e kane mundesine qe te shkollohen si italianet apo amerikanet,por kjo nuk do te thote qe jane me pak te zgjuar.

Ti ndoshta nuk e di,por mjeket dhe inxhinieret indiane jane me te miret ne bote,po per ne shqiptaret ca ke per te thene?

Me standartin tend te krahasimit kush eshte me i zgjuar, Khaled Hosein (shkrimtar afgan,ka shkruar Gjuetari i Balonave) apo Ivan Gennaro Gatuso?

Populli gjithandej njesoj eshte,kjo eshte pune mundesish

Sa per temen e studentave myslimane ne Britani nuk di cte them,ndoshta eshte nje spekullim,pak e veshtire per ti vene vulen ne raportin 33.3%,pa dyshim ka dhe ekstremiste,por asnjehere nuk mund ti pergjithesosh keto gjera.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    xinxifil..

dhe njehere me kte rast.. lavdi berishes me shoke qe e mbylli at kapitull te ndyre.. por qe ish-mirmbajtesit (sot benxo miljardare) e atij sistemi perseri po ja tundin para hundes ate katran filozofi e praktike.. ketij mileti te tromaksur..

xinxifil.. a e di pse e votoni ju daden e rucit te aldo arapo causho edvin taulanto-braces..

dashke dhe hitller ti..

hajde hajde..
    O Brari, Enveri u dha Uje e drita sepse aq ka qene mundesia atehere,edhe njerzitmi per te arritur ne nje zhvillim pa shume konflikte dhe me pak raste krimesh duhet te kene ligje te forta ose te miren masa te tilla,me mire shteti se sa komshiu me komshiun.

Pra Enveri u dha uje rruge e drita sala u dha pantallona te grisur Prada dhe minifunde kaq eshte kapaciteti i juaj.

Shqiperia pas Enverit nuk ka pasur nevoj per nje Sali Berisha por per nje Lider qe do sillte Demokraci por ne nje zhvillim me ndryshe.

[Barsolet]

( ishte nje here nje Italian, Gjerman, Amerikan dhe nje shqiptar, kishin per te thene nga nje deshire per te ju plotesuar nga zoti. fillon Gjermani, komshiu im ka nje pishine edhe une dua ta kem nje pishine sikur ai.
    Amerikani, komshiu une ka nje shtepi edhe une e dua nje shtepi si ai te bukur.
    Italiani, komshiu im ka nje molle ne bace edhe une e dua nje molle sikur ai.
    Shqiptari [ koha e sales] komshiu im ka nje Dhi edhe une dua qe ti ngordhi dhia komshiut.]

Jo vetem shqiperia por cdo shtet me perpara ka qene i pa zhvilluar,sikur edhe shqiperia para kohes se Enverit pastaj filluan disa zhvillime qe ja u hoqi fene shqiptarve,shamiat nenave,mundesine per pune per ta bere vendin edhe ekonomine me te zhvilluar dite pas dite.

Ashtu edhe po ecen por ne ditet e sotshme nuk ecen me koke por me b.the.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    tek nje mulli qe ka shekuj qe rrin ne nje vend dmth mulliri i allahut
    apo tek mulliri tjeter qe bluan e bluan per dite dmth mulliri i shkences.
    .
    Nese mund ta dij ti cfar profesioni ke dhe cfar teorish shkencore ke blujt ti me profesionin tond ? ( mos bluan mish ne ndonje mishtore ne Angli? kafe ? gru ?miser ?)
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    157
    Citim Postuar mė parė nga Begby Lexo Postimin
    C'eshte ky standart krahasimi?

Pse keshtu krahasohen dynjaja?

Talibanezet,afganet dhe irakianet jane popuj te varfer dhe nuk e kane mundesine qe te shkollohen si italianet apo amerikanet,por kjo nuk do te thote qe jane me pak te zgjuar.

Ti ndoshta nuk e di,por mjeket dhe inxhinieret indiane jane me te miret ne bote,po per ne shqiptaret ca ke per te thene?

Me standartin tend te krahasimit kush eshte me i zgjuar, Khaled Hosein (shkrimtar afgan,ka shkruar Gjuetari i Balonave) apo Ivan Gennaro Gatuso?

Populli gjithandej njesoj eshte,kjo eshte pune mundesish

Sa per temen e studentave myslimane ne Britani nuk di cte them,ndoshta eshte nje spekullim,pak e veshtire per ti vene vulen ne raportin 33.3%,pa dyshim ka dhe ekstremiste,por asnjehere nuk mund ti pergjithesosh keto gjera.
    nuk lexoke mes rreshtash ti.. me nje lule nuk vjen pranvera qe po na permend ca emra nga arabistani ti. talibanezet jane te varfer dhe te zhytur ne injorance sado qe perpiqesh ti te na i nxjerresh te ndricuar dhe per kete nuk e ka fajin perendimi por mutofeja qe ndjekin.. doktoret indiane zoteri shkollohen jo ne indi, por u.s.a, europe, japoni etj. pra te bie poshte edhe ky 'llogjikim'. ndersa per shqiptaret, varet se ku e fut veten ti, por une jam europian dhe jo i arabizuar.. te paret e mi iken nga zonat e banuara dhe jetuan maje malesh vetem te ngeleshin shqiptare dhe mos arabizoheshin zoteri.. dhe u jam mirenjohes per kete mostransformim.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    angel..

ju enveristet pantera te vogla ne moshe jini fenomeni me i neveritshem.. qe lulezon per fat te keq..
    duhen "pergezuar" familjet tuaja per mjeshterine e treguar qe tju fusin ne gen e tru mashtrimet enveriste.. e me ju te mbajne gjalle falangat kanibale.. qe jan gati te gjakosin sa her tu a kerkoje kupola vampire..

vere nickun "neperke staliniste" se me angel e engjej ti ske lidhje.. edhe se pi uj ne londer..

lavdi berishes qe na shpetoj nga ju.. e soji juaj xhelat.. nje here ne 91 e njihere ne 2005..

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

lavdi berishes
    ................................
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Begby
    Anėtarėsuar
    28-05-2008
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga Teliomenos1 Lexo Postimin
    nuk lexoke mes rreshtash ti.. me nje lule nuk vjen pranvera qe po na permend ca emra nga arabistani ti. talibanezet jane te varfer dhe te zhytur ne injorance sado qe perpiqesh ti te na i nxjerresh te ndricuar dhe per kete nuk e ka fajin perendimi por mutofeja qe ndjekin.. doktoret indiane zoteri shkollohen jo ne indi, por u.s.a, europe, japoni etj. pra te bie poshte edhe ky 'llogjikim'. ndersa per shqiptaret, varet se ku e fut veten ti, por une jam europian dhe jo i arabizuar.. te paret e mi iken nga zonat e banuara dhe jetuan maje malesh vetem te ngeleshin shqiptare dhe mos arabizoheshin zoteri.. dhe u jam mirenjohes per kete mostransformim.
    O miku!

Pik se pari mos kujto se une jam arab,je tu ngaterru muhabet me duket

Une thashe qe populli popull mbetet,si ne arabi,si ne amerike

Doktorat indiane shkollohen me se shumti ne Indi mor djale,kete se luan as topi

Se fundmi nje barcalete per ata qe jetuan ne maje te maleve dhe qe mburren qe turqit nuk i myslimanizuan dot.E c'mund te kerkonin turqit ne maje te malit? lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    xinxifil..

nuk te ka treguar babi tyjan.. qe ne ato mocalo-zhuko-arat pran fshatit tuaj.. ka pasur disa gulage..
    sigurisht babi yt emrin gulag nuk e di.. po emrin ēerme e di..
    e ne myzeqe ka pasur disa ēerma.. pra sektoro-fermo-katunde me profil bujqesor ku vec banoreve vendas me status.. "me partishmėri" kishte dhe te "ardhur" ose nga ata qe degdiseshin me dhune.. pra shkuleshin me polic e ushtare te enverit fise te tera nga trojet e fshatrat e tyre den babaden.. e silleshin aty per te punuar ne punet me te renda.. me statusin e te deklasuarit..te armikut te partise apo si bajraktare apo reaksionare etjetj epitete..

strateget e ketij turpi te madh e krimi gjithashtu nuk besonin as allah e as jezus e as ndonje papu te qishave.. e nuk ishin as arab nga sudani apo irako afgano saudi arabistani..
    prandaj mo u dhjasni ne perfundime..

sot me germa te medha sa nje baqet cigare partizani.. njoftonte gazeta enveriste gsh e malltezo edvino bollino bashes..anil e alb.. se po benen tera pergatitjet ne gjirokaster e gjithandej.. (deri tek piramida e topchanellit) per festimin e 100 vjetorit te ustait qe krijoj ēermat ndernenaset gradishtet semanet e roskovecet.. per te vuajtur mijra e mijra e mijra shqiptare te mire.. nen veshgimin e mijra e mijra banoreve vendas te tru-shplare e indoktrinuar.. nen komanden e ca pisave te shkolluar sipas mesimeve stalino enveriste.. te luftes se kllasave..

dashke dhe hitller ti..

hajde hajde..
    fol perēart o brari fol,
    une nuk jam as enverist, po as salist, se te dy nje brum jane.
    Po nuk kuptoj ēa lidhje ka kjo tema me politiken njehere...
    Po meqe ke qef po te pergjigjem dhe per politiken,
    familja ime o brari, me sakte gjyshi im me gjyshen ishin te paret qe pa ardhur 91 qe benin propagande kunder komunizmit, jo vetem gjyshi im por edhe vellezrit e tij te tjere, nje nder ta dhe mik i saliut. Me kujtohet kur isha 4 vjeē, i thoshin shoket "rri o derbardhe se do te vrasin, mos bej propagande". Jam rrit me fryme demokratike, deri para ce vitesh vija doren ne zjarr per sali berishen.
    Por tani e ka prish muhabetin , une demokrat jam dhe me siguri voten demokratikes do ja jap gjithmone, por jo saliut.
    Dhe qe po na permend ti se si na e paskesha sjelle saliu demokracine neve, jo o brari jo, demokracine e solli populli i thjesht, e sollen ata studentat qe nisen grevat, nuk e solli saliu. Sala qoft me nder, por i ka ik koha atij, dhe po me duket se i ka ik dhe mendja se po i duket vetja Zot i shqiperise, i paprekshmi, fjala e tij eshte ligj.
    Ai mund te jete njeri shume i mire, dhe kete nuk e ve ne dyshim, por qe ka gabime trashanike qe nuk i falen dhe qe nuk eshte per politike kete mos ta mohojme.

Matu mire kur ti etiketosh te tjeret si komunista, aq me teper ne kete teme qe nuk ka lidhje fare me politiken.

Po une hitlerin e simpatizoj, nuk kam pse ta fsheh, hitleri eshte nje figure qe duhet vleresuar per ate qe beri per popullin e vet, ngriti moralin e gjermanise, e beri superfuqi. Ai mund te kete qene nje moster per te tjeret, por per njerzit e vet ishte me i miri.
    Po te dali nje hitler shqiptar se po ja di per nder, mjafton te beje mire per shqiptaret e jo per te tjeret.
    Jemi gati 18 vjet demokraci dhe akoma qeverria me gjithe parlament, qofte pozita qofte opozita bejne teater e zihen per zogun e zi e zogun e bardhe, per "probleme" te sajuara, nderkohe qe problemet reale qe ka vendi jone nuk i permend askush.

Megjithate , rrofte berisha, rrofte nano, rrofshin dhe ata qe i perkrahin.

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Gjykata dėnon Sali Veselin pėr vrasjen e Ekrem Rexhės, komandat Drinit
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 07-12-2011, 06:31
  3. Islami Nė Trojet Iliro-shqiptare Gjatė Shekujve
    Nga Arber gerguri nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 16:01
  4. Qëndrimet e Perëndimit ndaj Islamit dhe mulimanëve
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-02-2006, 17:46
  5. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •