Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 100
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga Teliomenos1 Lexo Postimin
    ta kam thene diku tjeter, por po ta perseris se nuk e paske marre vesh akoma.. nje hitler doli dhe u pastrua gjermania dhe shtetet rreth saj nga cifutet.. pra renea po te vije kecenim prej ketyre citjaneve qe na mburr ti, i fusin koqen e plumbit dhe shiko ti si ikin si mizat prape ne arabistan.. u be deti kos thoni ju.. ashtu qofte.
    Sikur spo esht edhe aq leht me duket , kush me luftu ? narkomanat e Holandes , homoseksualet e Parisit , pijanecat e Rusis , u jan bo kancer i llojit femer , sa mendon se andej e fitove , ai te ka dal ne anen tjeter , vetem nese vendosin me e shkatrru ket bot me nja 100 bomba atomike , sbesoj se jan aq idiota sa ta shkatrrojn token .
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Gjermania 80 milion banor , 672.000 lindje ne vitin 2006
    Turqia 70-75 milion banor , 1.3 milion lindje ne vit.
    Shiko se i ke humb nja 13 rob allahu sot nė Stamboll. Ka ndodh njė shpėrthim.
    Ezekiel 25-17.

Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Shiko se i ke humb nja 13 rob allahu sot nė Stamboll. Ka ndodh njė shpėrthim.
    Aty ku ka , aty edhe humbet.
    jan edhe 700.000 te dispozicion , qe jan me teper se ne Gjermani.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Po , ne ket rast edhe ti dot ishe ne burg , por inshallah ti dot jesh ne burgun e xhehenemit pergjithmon , ofendon muslimanet dhe te derguarin e Zotit.
    demokraci mer taleban une them ēa te dua kunder ca do lloj feje.

me ju duhet final solution po ca ti boj un ati qe shkrujti mein kampf,ai duhej tani dhe e shifnit mir ju.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Kėto janė rezultate tė ditura dhe mė parė.
    Gjithashtu shumica mendon se nėse ofendojnė profetin e madh tė tyre Muhamet, duhet tė ndėshkohen me burg.
    Ja njė pėrshkrim real i gjendjes nga Sam Harris: http://www.huffingtonpost.com/sam-ha..._b_100132.html
    Ahhh SAM HARRIS !!! E kush eshte ky njeri?!!! Okay te lexojme biografine e tij!

After coming under intense criticism in response to his attacks on dogmatic religious belief, Harris is cautious about revealing details of his personal life and history.[2] He has said that he was raised by a Jewish mother and a Quaker father (as qe di domethenien e kesaj fjale),[3][2] and he told Newsweek that as a child, he "declined to be bar mitzvahed."[4] He attended Stanford University as an English major, but dropped out of school following a life-altering experience with the drug ecstasy.

Pra qenka cifut dhe drogaxhi !!! Pra me nje fjale njeri "perfekt" per tu besuar!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga zenith Lexo Postimin
    demokraci mer taleban une them ēa te dua kunder ca do lloj feje.

me ju duhet final solution po ca ti boj un ati qe shkrujti mein kampf,ai duhej tani dhe e shifnit mir ju.
    Shif ti andej ne Itali permiso imazhin e shqiptarve , se te ishte tash Hiteri , dot psoje edhe ti.
    Hitleri ska pas problem me muslimanet. ( nese e kishe mendjen te ai)

Pershendetje Gostivari ahahaha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Renea : 27-07-2008 mė 20:16

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    je kriminel DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    nuk ka nevoj Gjermania me zhvillu lufte kunder tyre sepse keto i ka vra mendja e tyre dhe ai qe besojne ne te, qe i ka lene te prapambetur.
    Kush eshte i prapametur ?!! Per cilen e ke fjalen ti qe jane te prapambetur.
    Ja une jam musliman , mendon ti qe je me e zgjume se une ?!!
    Une si musliman besoj qe bota eshte 4,5 blion vite e vjeter ti si kristijane beson se eshte 6000 e vjeter, une si musliman besoj se Dielli esht krijuar para Tokes , ti si krisijane beson te kunderten dmth beson se Toka eshte Krijuar para Diellit etj etj ( me miliona shembuj te tille mund te te sjell) .
    Me trego tani kush ka tru te prapambetur ti ose une ?!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Pra qenka cifut dhe drogaxhi !!! Pra me nje fjale njeri "perfekt" per tu besuar!!!

GV_USA
    Ti je myslyman plako apo jo?
    Ēa beson ti? Muhametin? Dmth se Kuranin ia zbriti Allahi Muhametit.
    Ja tė shohim kush ishte Muhameti:

a narcissist a misogynist a rapist a pedophile a lecher a torturer a mass murderer a cult leader an assassin a terrorist mad man a looter
    ja dhe burimi: http://www.faithfreedom.org/challenge.htm

Njeri perfekt pėr tu besuar!
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    157
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Sikur spo esht edhe aq leht me duket , kush me luftu ? narkomanat e Holandes , homoseksualet e Parisit , pijanecat e Rusis , u jan bo kancer i llojit femer , sa mendon se andej e fitove , ai te ka dal ne anen tjeter , vetem nese vendosin me e shkatrru ket bot me nja 100 bomba atomike , sbesoj se jan aq idiota sa ta shkatrrojn token .
    nuk e kupton fare se ku e kam fjalen.. nejse.. ruset or ti renea gjithe kohen pijaneca kan qene por e cuan gjermanin deri te pragu i deres.. sot edhe usa ka lloj lloj tipash e karakteresh ne ushtrine e saj, por kjo nuk me duket se po pengon qe te jete prezente ushatrakisht brenda ne irak dhe beser ne iran.. apo mos e kam gabim? po erdhi ora renea, qe shtresa e pasur te shohe rrezik real per egzistencen e saj, therret grupet naziste ne pushtet dhe i ben hi me mace e minj te bin ladenit jo nga europa, por edhe nga pjella nga dolen.. me cfare do luftojne talibanezet neper europe o renea.. me kuranin.. po nuk vret kurani se eshte prej letre.. dhe kta qe permende ti me lart kane plumbat, zjarrin, acidin.. sado shume te jeni.. ju shkrijne si graso (se gjalpi vlen).

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga zenith Lexo Postimin
    po jane shume arrogante kta mjekerpalamit lol.

kta e dun sy per sy dhe dhemb per dhemb

ps.imagjino pak se ca thone,nese nuk te pelqen profeti i tyre surat patate dhe analfabet duhet me bo 50 vjet burg
    Pik se pari ti ke te drejten tende si qenie e gjalle te shprehesh ne menyre te lirshme. Biles ti mund te thuash jo kaq sa ke thene akoma me zi te folish per profetit tone, askush nuk te ndal!
    Pyejta eshte keto fjale kujt i bejne dem?!! Profetit qe eshte i vdekur, ose ty qe je i gjalle ?!!
    Per mendimin tim, me kete fjale ti aspak nuk e demton imazhin e profetit, dhe nga ana tjeter tregon veten tende si nje njeri te paedukate dhe feminor nga trute qe me vjen keq per shoket e shoqet e tua qe nuk te njohin personalitetin si duhet!!!
    Perderisa ti flet keshtu per nje njeri te vdekur qe ftyren e te cilit kurrreeeee nuk e ke pa ne jete, une vetem mundem te paramendoj se cfar flet per shoket e shoqet e tua mbas shpines se tyre!!!!

GV_USA

P.S. Mire qe te gjeta Renea"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Gjykata dėnon Sali Veselin pėr vrasjen e Ekrem Rexhės, komandat Drinit
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 07-12-2011, 06:31
  3. Islami Nė Trojet Iliro-shqiptare Gjatė Shekujve
    Nga Arber gerguri nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 16:01
  4. Qëndrimet e Perëndimit ndaj Islamit dhe mulimanëve
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-02-2006, 17:46
  5. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •